Diskret forsändelseFördelar med att handla på Sinful.se

Bathmate Hydromax X30 Penispump

Klicka på en bild för att förstora den

 • Bathmate Hydromax X30 Penispump
 • Bathmate Hydromax X30 Penispump
 • Bathmate Hydromax X30 Penispump
 • Bathmate Hydromax X30 Penispump
 • Bathmate Hydromax X30 Penispumpe
 • Bathmate Hydromax X30 Penispump

Bathmate Hydromax X30 Penispump

I lager Beställ före kl 13 och vi skickar samma dag (vardagar).

1 095,00 kr

798,00 kr

  Produktbeskrivning

  Bathmate Hydromax X30 är en ny och förbättrad utgåva av Hercules penispumpen som du också hittar här i Sinful.se shoppen.

  Hydromax är precis som alla andra penispumpar från Bathmate tillverkade för att användas i vatten och designade för att öka storleken på penis. Tack vare det vattentryck som uppstår i pumpen kan penispumpen skapa ett kraftigare vakuum runt penisen än en vanlig penispump.

  Det som gör Hydromax extra effektiv är att den kan skapa 35% mer vakuum än de andra Bathmate pumparna. Det kan den bland annat tack vare den mjuka avtagbara skum-liknande ringen som sitter längst ner på pumpen. Denna ringen gör att pumpen kommer att sätta sig perfekt kring din penis mot kroppen vilket gör det lättare att sätta pumpen i en bra vinkel. 

  Så här använder du Bathmate Hydromax X30 Penispump: 
  - Se till att den mjuka ringen längst ner på pumpen sitter ordentligt fast i pumpen. 
  - Sätt den lilla grå tippen i änden av pumpen i låst position och fyll pumpen med vatten.
  - Slappna av medan du står i badet och sätt pumpen kring penis. 
  - Med pumpen i en uppåtvänd vinkel, lås upp den gråa tippen och börja pumpa.
  - Pumpa tills den svarta delen av pumpen längst nere är så ihoppressad att du inte kan pumpa mer.
  - För att få det bästa resultatet, avlägsna då trycket efter ett par minuter och repetera allt 2-3 gånger under en period på 10-15 minuter.  

  Obs! Det är inte möjligt att skapa permanent förstoring av penis med en penispump, men om du använder den ofta, till exempel före sex, kommer du att uppleva att det ger en bra effekt. Många män uppnår också en mer intensiv känsla vid onani och samlag efter att ha använt denna penispump.

  Details

  MATERIAL: Polycarbonate (plast) och gummi.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  PASSAR TILL: Penisstorlekar på max 19 cm med en diameter på max 5,08 cm (erigerat tillstånd).
  LÄNGD: 24,8 cm invändigt.
  DIAMETER: 5,7 cm invändigt.
  OMKRETS: 17,9 cm invändigt.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska m.fl. (innehåller illustrationer).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Resultat
  Bathmate Hydromax x30 Aldrig haft någon pump innan denna och köpte denna i hopp om bättre erektion och grövre "permanent" storlek.

  Kollade några videoklipp om användning osv och kan nu med erfarenhet säga att det är väldigt viktigt att använda i slakt tillstånd och inte längre än ca 3-4x2 min till 5x3 minuter i början för att vänja sig. Använde den vid ett tillfälle för länge och värkte smått en hel dag efter.

  Jag personligen har haft en ökning på kanske 1-2 cm i omkrets slakt efter runt 15min (ca 2x7min med halverektion) användning. Detta är kortvarigt och varar kanske 1-2 timmar. Använt den i 2 veckor och förväntar mig inget märkbart för än om kanske ett halvår- år.

  Jag hade en liten noja att picken skulle sprängas typ som en ballong men det känns nu, efter första användningen med erektion, rätt säkert och behagligt.

  Enda nackdelen är att fjädringen är ganska trög när du blåser ut vattnet och du får ta i ganska mycket för att få tryck. Det gör att du nästan får ont i bäckenet och runtom, tror det är vanesak också. Det är viktigt att placera tätt mot kroppen och i lagom höjd.

  Försök inte stänga vattenlåset med våld, det är mycket känsligt

  5 3 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Resultat
  Pump för ett bättre sexliv Allmänt: Som ett första köp av penispump är jag väldigt nöjd med produkten. Trycket blir stort och det går fort att få fina resultat, både på längden och främst omkretsen. Används lättast i duschen genom att låsa och fylla upp med vatten. Lås sedan upp och börja pumpa samtidigt som du ser resultatet direkt.
  +/-:
  + Störst plus för resultatet - Tjockleken stimulerar henne bättre och det blir automatiskt roligare. Resultaten är så pass bra att ett ordentligt förspel eller glidmedel nästan är ett måste.
  + Längre erektion och orgasm
  + Robust material i hårdplast och gummi. Smidigt att pumpa flera gånger genom att släppa på trycket med knappen och fylla upp med vatten.
  + Lätt att trä på för bra passform. Se bara till att den grå ringen är vriden rätt så att den ligger tätt emot dig och det svarta gummit.

  - Priset
  - Känsligt lås - handle with care.
  5 5 1

  Du recenserar: Bathmate Hydromax X30 Penispump

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: