Guides

Bästa Rabbit Vibrator

Vi vet efterhand alla vad en rabbitdildo är. Efter att den annars så oskyldiga Charlotte York introducerade den i TV-serien Sex and the City, har rabbitvibratorn hoppat ner i nattduksbordet hos kvinnor över hela världen. Kanske har du bestämt dig för att det dags för en att hitta vägen hem till dig härnäst? Läs med här, och ta reda på hur du hittar den perfekta rabbitdildon för dig.

Vad är en rabbitdildo?

Men vad är det som kännetecknar en rabbitdildo, och vilken är den bästa rabbiten? Numera finns det riktigt många typer rabbits, olika varianter med väldigt växlande funktioner. En helt klassisk rabbit, den som vi känner från Sex and the City, har dock ett par mycket karakteristiska kännetecken. De kommer här:

– En rabbitdildo består av en dildo som ska föras in som vanligt, men på den sitter det en klitorisvibrator med kaninöron som ger utvändig stimulation.

– Inuti själva dildon, har en rabbit rader av roterande kulor, vilka genom sina rörelser masserar och stimulerar din slida, samtidigt som hela dildon roterar.

– De små kaninöronen kan vibrera, och därigenom stimuleras din klitoris mycket intensivt.

– Som du kan se ger en rabbitdildo dig alltså maximal stimulation, både invändigt och utvändigt, och det är den här förmågan som har gjort den till en mycket orgasmfylld bekantskap för väldigt många kvinnor världen över.

Hitta din nya rabbitdildo

 Som jag skrev längre upp finns det idag väldigt många olika varianter av rabbits. Vilken du ska välja beror helt på din erfarenhet, ditt temperament och din smak.

Här nedanför kommer jag att presentera ett par olika populära rabbits, och förklara lite om dem, så att du kan bli lite klokare innan du bestämmer dig för vilken som passar dig bäst.

Min första rabbitvibrator

begynder-rabbit-vibrator

Står du i begrepp att köpa en rabbitvibrator för första gången, då är det nog en nybörjar rabbitvibrator som är det bästa för dig. Den här har en både smal och mjuk dildo, med alla de klassiska rabbitegenskaperna. Den har en perfekta storleken för nybörjare, framför allt om du inte vill börja alltför våldsamt.

Även om den är liten och din i storleken, är den fortfarande effektiv med sina 4 rader av roterande kulor, dildon som också snurrar runt inne i dig, och de effektiva kaninöronen som vibrerar runt din klitoris.

Du kan justera styrkan och vibrationsmönstren, och bli stimulerad av såväl milda- som kraftiga och pulserande vibrationer.

Jessica Rabbit Ultimate Xxtra TESTVINNARE

Om du vill ha en helt klassisk rabbit, både vad gäller form och funktion (och mer därtill), då ska du satsa på testvinnaren Jessica Rabbit Ultimate Xxtra.

jessica-rabbit-ultimate-_extra-

Ultimate Xxtra har tidigare vunnit en test genomfört av Danmarks största onlinetidning, Ekstrabladet.dk, och utsågs då till den bästa rabbitdildon. Den gör verkligen ett effektivt jobb – både invändigt och utvändigt. Den har två rader av invändiga kulor, och så naturligtvis kaninöron som arbetar på högtryck för att tillfredsställa din klitoris.

Som ett extra plus har Jessica Ultimate Xxtra en liten bulletvibrator sittandes på baksidan av dildon, vilken stimulerar dig invändigt tillsammans med dildons och kulornas rotationer.

FiFi by Je Joue uppladdningsbar rabbitvibrator TESTVINNARE

I FiFi får du en modern och mycket stilren version av rabbiten. Den ger en lika njutningsfull och kraftig stimulering som de klassiska rabbitarna, men är inslagen i en skön och ergonomisk design. Och är den lite mindre i storleken.

FiFi by Je Joue är en lyxig rabbit där du verkligen får valuta för pengarna. Den har korats till 2012 års bästa rabbitdildo av Ekstrabladet.dk. Det beror bland annat på att den är användarvänlig, har en vackra design och såklart att den är riktigt effektiv.

fifi-rabbit-vibrator

Den har inte de inre roterande kulorna från den klassiska rabbiten, men däremot mycket effektiva vibrationer i både dildon och kaninöronen, och du kan själv kontrollera om de ska vara milda, kraftiga eller pulserande.

Som den enda av de rabbitdildos jag har presenterat i det här inlägget, är den uppladdningsbar och du slipper därmed ifrån batterier.

Ha så kul med din rabbitdildo!