Guides

Bästa Rabbit Vibrator

Vi vet så småningom alla vad en rabbit vibrator är. Efter att den annars så oskyldiga Charlotte York introducerade den i TV-serien Sex and the City har kanin vibratorn hoppat upp på nattbord hos kvinnor över hela världen. Kanske har du bestämt dig för att det nu är ditt nattbord den ska hitta vägen till? Läs med här och ta reda på hur du hittar den perfekta och bästa rabbit vibrator för dig.

Vad är en rabbit vibrator?

Men vad är det nu som kännetecknar en rabbit vibrator och vilken är den bästa rabbit? Numera finns det riktigt många olika rabbits i olika varianter som har många olika funktioner. Den helt klassiska rabbit som vi känner den från Sex and the City har dock några helt karakteristiska kännetecken.

De kommer här:

– En rabbit vibrator består av en dildo man för upp och som det sitter en klitorisvibrator med kaninöror på för utvändig stimulation.

– I själva dildon har rabbiten inre rader av kulor som roterar och därigenom masserar och stimulerar din slida samtidigt med att hela dildon roterar.

– De små kaninöron kan vibrera och därigenom stimulera din klitoris mycket intenst.

– Som du kan läsa ger en rabbit vibrator dig alltså maximal stimulation både invändigt och utvändigt. Och det är denna förmåga som har gjort den till en mycket orgasmfylld bekantskap för riktigt många kvinnor världen över.

Hitta din nya rabbit vibrator

 Som jag har skrivit längre uppe finns rabbiten i många olika varianter. Vilken du ska välja beror helt på din erfarenhet, ditt temperament och din smak. Nedanför kommer jag att förklara lite om de olika populära rabbits så du kan bli lite klokare på vilken som är något för dig.

Min första rabbit vibrator

begynder-rabbit-vibrator

Ska du ut och köpa en rabbit vibrator för första gången så är det en nybörjar rabbit vibrator som är den bästa rabbit för dig. Det är en både smal och mjuk dildo som har alla de klassiska rabbit egenskaperna. Den har den perfekta storleken för en nybörjare som inte önskar att börja för våldsamt.

Även om den har en fin liten storlek är den dock rätt så effektiv med sina 4 rader av kulor som roterar, dildon som också snurrar runt och de effektiva kaninöronen som vibrerar runt din klitoris.

Du kan justera den i styrka och vibrationsmönster och bli stimulerad av allt från milda och kraftiga till pulserande vibrationer.

Jessica Rabbit Ultimate Extra TESTVINNARE

Önskar du den helt klassiska rabbit i både form och funktion (och mera till) då är det denna testvinnare Jessica Rabbit Ultimate Extra du ska skaffa.

jessica-rabbit-ultimate-_extra-

Ultimate Extra har tidigare vunnit en test på Danmarks största onlinetidning Ekstrabladet.dk som den bästa rabbit vibrator. Den gör verkligen ett effektivt jobb – både invändigt och utvändigt. Den har två rader av invändiga kulor och förutom kaninöronen som arbetar på högtryck för att tillfredsställa din klitoris.

Som ett extra plus har Jessica Ultimate Extra en liten bullet-vibrator sittandes på baksidan av dildon som stimulerar dig invändigt tillsammans med dildons och kulornas rotationer.

Je Joue FiFi uppladdningsbar rabbit vibrator TESTVINNARE

I FiFi får du en modern och mycket stilig version av rabbiten. Den ger en lika njutningsfull och kraftig stimulation som de klassiska rabbits men är inslagen i en skön och ergonomisk design. Och är den lite mindre i storleken.

Je Joue FiFi är en luxuös rabbit där du verkligen får något för pengarna. Den har i 2012 korats till den bästa rabbit vibrator på Ekstrabladet.dk. Det har den bland annat på grund av sin användarvänlighet, sin vackra design och såklart sin effektivitet.

fifi-rabbit-vibrator

Den har inte de inre roterande kulorna som den klassiska rabbit men däremot några mycket effektiva vibrationer i både dildo och kaninöron som du själv kan kontrollera om de ska vara milda, kraftiga eller pulserande.

Som den enda av de rabbit vibratorer som jag har präsenterat här i inlägget är den uppladdningsbar och du slipper därför för batterier.Ha det så kul med din rabbit vibrator!