Nyheter

Julkalender till kvinnor

En fräck julkalender till kvinnor ger en roligare jul

Vi på Sinful älskar julen! Det är en underbar högtid, full av närhet och samvaro med våra nära och kära, god mat och gåvor som ger fjärilar i magen. Många svenskar har dessutom specifika jultraditioner som återkommer år efter år, eftersom julen helt enkelt inte känns komplett utan dem.

Ett praktexempel är olika former av advents- och julkalendrar. Traditionellt har de kanske mest varit något för barn, men idag finns det ett stort utbud av julkalendrar till kvinnor och män i vuxen ålder. En stor gåva som delas upp i 24 små överraskningar, för att väntan på tomten ska bli lite lättare för alla i familjen.

Hos Sinful har vi ju siktet inställt på erotik och intimitet, så vår julkalender är sammansatt för att nedräkningen till julafton ska bli extra njutbar. Om du vill ha en julmånad fylld med mer förförelsekonst, sensuella stunder, skratt och glädje tillsammans med din partner, då har vi tre erotiska julkalendrar som kan ge dig precis det:

 

 

Vuxna förtjänar också en julkalender

Julkalendrar för vuxna är en stadigt växande trend som blivit oerhört populär, både i Sverige och många andra länder. Nuförtiden är det inte alls ovanligt att äkta makar och dejtande par ger varandra en julkalender med mer vuxet innehåll, antingen en färdigköpt eller en de satt ihop själva.

En julkalender till kvinnor innehåller ofta skönhetsprodukter, lyxig choklad, kosmetika eller kanske kaffe och te. Det finns ett brett utbud av olika alternativ, men ibland är det svårt för en partner att veta vilken julkalender för henne som kommer bli mest uppskattad. Poängen är ju att innehållet ska falla mottagaren varmt om hjärtat.

I takt med teknologins framsteg har även ett utökat sortiment av elektroniska julkalendrar för alla åldrar dykt upp på marknaden. De flesta verkar dock fortfarande föredrar gamla hederliga pappkalendrar, vars fysiska innehåll kan ätas, drickas eller upplevas på något vis. För även om julkalendern har följt med i tiden, ser många den alltjämt som en tidsmätare, vars främsta syfte är att räkna ner dagarna till den 24 december.

Vi på Sinful tror att en vuxenjulkalendrar kan mer än så. Väljer du rätt julkalender för henne kan den hjälpa till att föra er ännu närmare varandra – framför allt om det är en version som innehåller saker ni båda två får glädje av.

Erotisk julkalender till kvinnor med alla smaker

Vill du överraska kvinnan i ditt liv med 24 fräcka små julklappar, men vet inte vad du ska välja? Här kommer tre förslag på en julkalender för henne som omöjligt kan slå fel.

Under flera år har vi på Sinful nämligen skapat erotiska julkalendrar, för att årets sista månad ska bli den hetaste av alla.

Tidigare år har sortimentet bestått av två återkommande versioner, som naturligtvis har uppdaterats varje år: Sinful Classic Julkalender och Sinful Deluxe Julkalender. Den klassiska versionen passar bäst till par som har liten eller ingen tidigare erfarenhet med sexleksaker, medan Deluxe-versionen är perfekt för dem som redan har bekantat sig med vuxenleksaker och nu har lust att dyka djupare in i denna förförande värld.

Båda kalendrarna gömmer på 24 erotiska produkter vardera, som ni får glädje av båda två. En ny lucka öppnas varje dag, och den kan avslöja något till henne, något till dig eller en produkt som ni kan använda tillsammans. Med andra ord får hon en underbar liten överraskning varje dag fram till julafton, och det kommer hon garanterat uppskatta – både i december och i många månader framöver. Hon får nämligen sexleksaker som utan problem varar ända fram till påska.

I år finns dessutom en Sinful Adventskalender, som är perfekt till alla par, oavsett erfarenhetsnivå. Dess fyra luckor döljer sexiga överraskningar för alla söndagarna i advent, så ni får en hel vecka på er att njuta av varje.

Samtliga kalendrar innehåller också ett engelskspråkigt inspirationshäfte, fullt med tips och idéer på hur ni kan använda produkterna ni hittat i den aktuella luckan. På begäran har vi i år dessutom tagit fram en svenskspråkig version av detta häfte som finns tillgängligt online.

 

Om du väljer att ge en Sinful julkalender till kvinnan du älskar, kan ni använda innehållet tillsammans för att utforska varandra och piffa till ert sexliv. Med de nya sexleksakerna som utgångspunkt blir det också lätt att prata om fantasier och sexuella preferenser, vilket i sin tur ökar intimiteten i er relation och för er ännu närmare varandra.

Är du redo att fylla december med massor av överraskningar, njutning och sex? Då är frågan bara vilken sexjulkalender du och din partner ska ha. Här nedanför kan du läsa mer om Sinfuls julkalendrar, så att du kan bestämma vilken som passar bäst till ert sexliv och erfarenhetsnivå. Men tänk på att upplagan är begränsad. De sålde slut fort i fjol, så hur länge vågar du vänta med att beställa din egen?

Ge Classic Julkalender till kvinnan du vill skämma bort

Sinful Classic Julkalender har på kort tid blivit Skandinaviens mest sålda erotiska julkalendern. Den är känd från rikstäckande TV och förra året visade den sig vara extremt populär, både i Sverige och de andra nordiska länderna.

Classic är ett utmärkt val för par som är intresserade av sexleksaker, men som inte har haft möjlighet att använda dem i sovrummet ännu. Den innehåller en noggrant utvald samling erotiska produkter tillverkade av högkvalitativa material, lika lätta att förstå sig på som att använda.

Kalendern kostar 995 kronor, men det sammanlagda värdet av produkterna som du får i den är 3000 kronor, så med andra ord får du valuta för pengarna.

Även om innehållet i årets upplaga har uppdaterats, så återfinns flera tidigare favoriter från fjolårets version. Köpte du en Classic i fjol kan det alltså vara en bra idé att välja Deluxe eller en adventskalender i år. År 2020 innehåller Classic totalt åtta högt älskade leksaker från förr, 10 uppdaterade versioner och 6 helt nya fräcka produkter.

Vi vill inte avslöja exakt vad som gömmer sig bakom luckorna, för meningen är ju att du och din partner ska få så många glada överraskningar som möjligt i december. Men vi kan allt lyfta lite på slöjan, så att du får en liten uppfattning om vad som komma skall. Innan vi tittar närmare på innehållet i denna julkalender till kvinnor, vill vi dock säga några ord om atmosfären.

Sinfuls kalendrar är sammansatta med syfte att ge par riktigt trevliga stunder tillsammans, så vi kan varmt rekommendera att ni öppnar luckorna när ni har möjlighet att fokusera hundra procent på varandra. Det är också väl värt att lägga ett par minuter på att få till rätt stämning. Dämpa sovrumsbelysningen, tänd ett par ljus eller gör något annat som får dig och din partner i rätt stämning. Njut sedan av den eggande känslan av att något nytt och okänt är i antågande. Ni vet inte vad det är, men ni kan vara säkra på att det blir något alldeles underbart.

Vad finns i Classic Julkalendern?

Classic-kalendern 2020 döljer 13 läckra sexleksaker, 7 erotiska accessoarer och 4 produkter för lättare bondagelekar bakom sina luckor. Produkterna har valts ut med omsorg, för att par som kanske aldrig har provat sexleksaker tidigare, eller som bara har ett par grundläggande klassiker i nattduksbordet, ska få glädje av den. Med Classic får ni nämligen en utmärkt översikt över vilka olika typer av sexleksaker som finns tillgängliga, så att ni kan upptäcka all den njutning som kan upplevas tillsammans med dem.

Låt dig till exempel inte luras av storleken när den silverfärgade Sinful Silver Bulletvibrator kikar fram ur sin lucka. Den här praktiska lilla skönheten besitter nämligen ordentligt med kraft och dess mångsidighet avslöjas i sin helhet först under de kommande dagarna, när ni fortsätter öppna luckorna i er julkalender till kvinnor.

En annan dag kommer ni överraskas av en bedårande Sinful Pom Pom Tickler, en fluffig feather tickler som kan väcka den känsliga huden till liv och se till att minsta beröring blir mer intensiv. Svep den över din älskades nacke, fortsätt längs nyckelbenen och ner över de känsliga bröstvårtorna, där du nog vill stanna kvar lite extra. Men låt gärna fjädrarna egga sidorna, magen, insidan av låren, nederdelen av ryggen eller arm- och knävecken också. Det är riktigt roligt att hitta de punkter som får din älskling att vrida sig på rätt sätt.

Det är lätt att ta förspelet ett steg längre när ni hittar Sinful Klassisk Dildovibrator i en av luckorna. Dess sammetslena yta känns fantastisk mot bar hud och de läckra vibrationerna är lätta att justera med hjälp av vridknappen i botten. När din partner är lagom upphetsad, applicera ett vattenbaserat glidmedel på vibratorns yta och reta hennes klitoris med toppen. Dildon kan också användas för invändig stimulering, så du vet vad du ska göra när hon ber om mer.

När Sinful Mjuka Neopren Handledsmanschetter ser dagens juleljus kommer allt det ni hittills har lärt er få ett helt nytt perspektiv. Att använda bondageverktyg kräver mod och självförtroende från båda parter, så innan ni ger er i kast med dessa lekar bör ni komma överens om ett så kallat safe word. Det är ett stoppord som, om det sägs högt av dig eller din partner, omedelbart avslutar leken. Med denna lilla detalj överstökad kan du lugnt och tryggt fästa de mjuka handbojorna om din älsklings handleder, och kanske rentav binda fast henne i sängen. Sen är det bara att använda din fantasi, för nu är hon helt utlämnad till dig. Tänk också på att du kan låta din flickvän binda fast dig istället, det var ju trots allt en julkalender för henne.

 

Ge Deluxe Julkalender till kvinnor som älskar lyx

Den lyxiga Sinful Deluxe är perfekt en perfekta julkalender till kvinnor som redan har erfarenhet med sexleksaker sedan tidigare. Vill du utöka er samling med snygga leksaker av hög kvalitet, då är det här ett perfekt val. Innehållet utgör en noggrant genomtänkt helhet, där varje del är en njutning i sig. Styrkan ligger dock i att ni kan kombinera produkterna på olika sätt och få till ett brett spektrum av erotiska upplevelser långt utöver det vanliga.

De erotiska produkterna i Deluxe är tillverkade av sammetslena, kroppsvänliga material, och många av dem har vacker gulddekor som ger en lyxig touch. Leksakerna är en fröjd för ögat och tilltalar även de mest kräsna sinnen, så om din hjärtevän tycker om vackra, väl genomtänkta produkter, då blir den här kalendern definitivt en perfekt adventsgåva.

Du ska punga ut med 1695 kr för Deluxe-kalendern, men det är det värt när du får produkter värda totalt 4900 kr. Många av de inkluderade produkterna är uppladdningsbara, vilket gör dem både mer miljövänliga och på sikt billigare i drift, eftersom du inte behöver köpa nya batterier stup i ett.

Köpte du en Deluxe förra året? Bara lugn, 2020 års kalender är en ny upplaga, vars luckor gömmer på 18 helt nya produkter och 6 uppdaterade version av fjolårets mest populära överraskningar. Således finns det ingenting som hindrar dig från att köpa ett exemplar i år också, för du och din partner kan fortfarande se fram emot den dagliga spänningen och få nya fjärilar i magen.

Årets överraskningar kommer från populära märken som Sinful, Obaie, Amaysin och Nortie.

Vad finns i Deluxe Julkalendern?

Årets Deluxe är full av underbara hemligheter, och halva poängen är ju just att ni inte vet vad som finns däri. Men vi tycker det känns okej att avslöja i vart fall några av produkterna, som ett litet smakprov. Totalt finns här 14 upphetsande sexleksaker, 4 erotiska tillbehör och 6 bondageprodukter. Med dem kan du och kvinnan i ditt liv förverkliga ett brett spektrum av fantasier, kanske rentav sådana ni inte visste att ni hade ännu.

När ni plockar fram Sinful Uppladdningsbar Bulletvibrator från sin lucka kan ni vara säkra på att många roliga äventyr väntar framöver. Denna lilla bullet gömmer på många hemligheter, varav de flesta kommer att avslöjas under dagarna fram till jul, men ni kan börja njuta av dess grundläggande funktioner direkt. Använd den för att väcka diverse lustpunkter på era kroppar till liv, och turas gärna om att använda den – delad glädje är ju dubbel glädje.

Den U-formade Sinful Couples Love Sleeve är en av de överraskningar som ger bulletvibratorn nytt ljud i skällan. Vid första anblicken är det kanske inte helt lätt att förstå sig på denna silikonhylsa, men så snart som ni fört in ovan nämnda bullet börjar det hända saker. Vips har ni en parvibrator, där den tunnare delen förs in i slidan och den vibrerande parten ska vila mot klitoris. Bara det gör den till en njutbar produkt, men den kan dessutom användas under tiden som ni älskar, varpå klitorisstimulering ökar hennes chanser att få orgasm under samlaget.

Ni kommer garanterat minnas dagen då Amaysin Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator Limited Edition plockades fram ur julkalendern till kvinnor. Denna trollstav förför ditt hjärtas dam om och om igen, när du sakta men säkert låter den vandra från en erogen zon till en annan. Reaktionen när du når klitoris kommer vara väl värd att vänta på – för er båda två. Men den passar inte bara till hennes kropp, utan i din partners händer kan den sprida sin magi över dig också.

Samma sak gäller faktiskt för Sinful Slender Silikondildo Medium. Den slanka dildon ser inte mycket ut för världen, men denna strömlinjeformade leksak kan mer än man tror. Den passar både till vaginala och anala lekar, så den kan användas av alla kön. Det böjda skaftet ser till att spetsen träffar mitt i prick mot g-punkten eller prostatan, beroende på vem som använder den. Bottnen har en kraftig sugpropp som gör det möjligt att leka med den helt handsfree, eller fästa den i ett harness om ni känner för att ta äventyren till nya nivåer och prova på strap-on lekar.

 

Ge en Adventskalender till kvinnor som vill njuta långsamt

Om tanken på 24 olika produkter känns som ett lite väl dramatiskt första steg in i sexleksakernas förlovade land, då har vi ett annat förslag till dig: Sinful Adventskalender. Den kanske även passar bättre om er samling redan är ganska omfattande, och du inte känner behovet av att lägga till så många nya produkter på en gång. Adventskalendern har fyra luckor som gömmer på totalt 10 underbara överraskningar, vilket definitivt kan piffa till söndagarna i advent.

Produkterna passar lika bra för nybörjare som mer erfarna användare, för det har inte tummats på kvaliteten. Om du har firat jul med en Classic eller Deluxe julkalender tidigare år, då kan du utan problem införskaffa en adventskalender och låta dess innehåll ge en ny, frisk fläkt till aktiviteterna i sovrummet.

Som en extra julklapp får ni två bästsäljande produkter från det nordiska märket Kaerlig: en ekologisk orgasmgel och en massageolja som är både ekologisk och svanenmärkt. De kan användas för att ge en erotisk kroppsmassage och få ännu mer kraftfulla orgasmer.

Priset på Adventskalendern ligger mitt emellan Classic och Deluxe. För 1295 kr får du högkvalitativa produkter värda 2800 kr, som du och din partner kommer ha glädje av långt efter att tomten har åkt hem till Nordpolen.

Vad finns i Sinful Adventskalender?

En del av produkterna i Adventskalendern återfinns även i Deluxe, men adventsutgåvan har också egna, exklusivt framtagna överraskningar att bjuda på. Sammanlagt innehåller de fyra luckorna 6 snygga sexleksaker och 4 varor för lätt bondage.

Sinful Uppladdningsbar Bulletvibrator och Sinful Couples Love Sleeve presenterades ovan i beskrivningen av Deluxe-kalendern. Men deras funktioner och många användningsområden får en helt ny dimension när mottagarens ögon täcks med en mjuk ögonbindel, så att givarens rörelser och handlingar blir en överraskning i sig.

När synen sätts ur spel blir alla andra sinnen skarpare. Därmed känns minsta smekning mycket mer intensiv än vanligt, eftersom man inte ser den komma eller vet vart den landar. Hur känns det att smörja in klitoris med lite orgasmgel och sedan sätta parvibratorn på plats innan du tränger in, allt medan ögonbindeln är på? Vi vågar nästan lova att det blir ett samlag varken du eller din partner glömmer i första taget.

Efter att du plockat fram en Sinful Uppladdningsbar Rabbitvibrator ur kalendern, kan du skämma bort din fru eller flickvän på ett enastående sätt. Eller du kanske föredrar att låta henne ta kontroll över den själv, så att du bara kan njuta av den upphetsande utsikten? Kaninens böjda skaft hittar lätt vägen fram till de inre lustpunkterna, så att de kan stimuleras med fantastiska vibrationer samtidigt som den yttre delen kittlar klitoris. Att stimulera både g-punkten och klitoris på en gång kan leda till otroligt djupa, fullständigt häpnansväckande blandorgasmer.

Välj rätt julkalender för henne

När vi nu har presenterat alla Sinfuls julkalendrar för 2020, hoppas vi verkligen att du hittat en som kan uppfylla dina förväntningar den här julen. Sinfuls julkalendrar är här för att stanna och vårt mål är att förnya dem vart år, så att de hela tiden blir ännu bättre och kan fortsätta sprida julglädje och inspiration till dig och din partner år efter år.

Förra året bad vi om feedback från de kunder som köpte julkalendern, och i år har vi uppdaterat de tre versionerna så att de ska möta era önskemål och förväntningar bättre än någonsin. Vi kommer göra samma sak i år, för att kalendrarna ska fortsätta att bli bättre och bättre. Så om du har några särskilda önskemål kring vad du vill se i en Sinful Julkalender till kvinnor nästa år, tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.