Nyheter

Julkalender till kvinnor

Hos Sinful älskar vi julen. Det är en fantastisk tid med klappar, godis, överraskningar och mysig samvaro med familj och vänner. Julen är dessutom full av traditioner som vi både värnar om och ser fram emot med glädje. En av de nyare svenska traditionerna, och utan tvekan en av dem som har genomgått den största utvecklingen under de senaste åren, är påkostade adventskalendrar. Den stora gåvan som med sina 24 mindre överraskningar hjälper såväl barn som vuxna räkna ner till julafton, alltid med start den 1 december.

Idag finns det massor av julkalenderar till kvinnor, män och barn, men så har det inte alltid varit. De första julkalendrarna som producerades vände sig till familjens minstingar, eftersom de ofta hade svårt att hantera väntetiden fram till den 24 december.

I Sverige tillverkades de första massproducerade julkalendrarna på 1930-talet. Det var meningen att Elsa Beskow skulle rita motivet, men på grund av tidsbrist blev det istället vykortsmålaren Aina Stenberg-MasOlle som fick ta fram ett motiv med tomtenissar på en gård i Dalarna. Denna typ av papperskalendrar med hemliga motiv bakom luckorna säljs fortfarande, men idag får många barn dessutom advents- och julkalendrar med allt från choklad till leksaker.

Det sägs att de första så kallade paketkalendrarna, det vill säga adventskalendrar med små dagliga paket i, härstammar från tiden efter Andra Världskriget. Många tillverkade egna personliga varianter, medan andra valde att köpa färdiggjorda. Båda traditionerna lever kvar, och idag säljs det många paketkalendrar både i butik och online. Från början vände sig dessa påkostade adventskalendrar främst till barn, som fick lova att räkna ner dagarna till julafton med hjälp av de 24 gåvorna. Det var, och är fortfarande, ett spännande sätt att räkna ner till årets mest spännande dag, där det ju allt som oftast delas ut säckvis med julklappar till familjens minsta medlemmar.

Julkalendrar till vuxna av det här slaget  är ett betydligt nyare påfund, men det är helt klart en växande trend på den svenska marknaden. Förälskade par älskar att skämma bort varandra, och äkta makar med många års äktenskap bakom sig vet bättre än de flesta hur viktigt det är att vårda kärleken. Kanske är det därför det blir allt vanligare att par i alla åldrar ger varandra 24 smågåvor, som en extra överraskning i dessa jultider. Till kvinnor kan de små överraskningarna bestå av skönhetsprodukter, exklusiv choklad, smink eller något annat som hon uppskattar. Möjligheterna är många, men som partner kan det vara svårt att hitta rätt julkalender till henne, för man vill ju att hon ska uppskatta hela paketet.

I takt med den teknologiska utvecklingen har det dessutom dykt upp flera olika former av elektroniska julkalendrar, både för barn och vuxna. De flesta verkar dock fortfarande föredrar pappersversionerna, med innehåll som går att använda, äta eller dricka. För även om julkalendern har följt med i tiden, finns det nog många som alltjämt tänker på den som en tidsmätare, vars främsta syfte är att räkna ner dagarna fram till den 24 december.

Vi på Sinful anser dock att en vuxenjulkalendrar kan så mycket mer än det. Om du väljer rätt julkalender till henne, kan den rentav hjälpa till att föra er ännu närmare varandra – framför allt om det är en version som innehåller saker till er båda två.

Julkalender till henne, som gynnar er båda.

Vill du överraska din flickvän eller fru med 24 små gåvor, men känner dig osäker på vad det ska vara? Här kommer två förslag på en julkalender till henne som du älskar allra mest.

Hos Sinful har vi tagit fram två  erotiska julkalendrar som båda blir en perfekt adventskalender till henne. Här får hon inte mindre än 24 erotiska sexleksaker, som ni ju får nytta av båda två. En ny lucka öppnas varje dag, och den kan innehålla något till henne, något till dig eller en produkt som ni kan använda tillsammans. Med andra ord får hon en läcker liten överraskning varje dag fram till julafton, och det kommer hon garanterat uppskatta – både i december och i många månader framöver. Hon får nämligen sexleksaker som utan problem varar ända fram till påska.

Om du väljer en av våra julkalendrar till henne kan ni använda innehållet tillsammans, för att utforska både varandra och ert gemensamma sexliv. De nya sexleksakerna blir också fantastiska isbrytare för samtal kring fantasier och sexuella preferenser, som med stor säkerhet kommer öka intimiteten i er relation. Det kommer i sin tur föra dig ännu närmare din flickvän eller fru, något som alla kvinnor uppskattar.

Är du redo att fylla december med massor av överraskningar, njutning och sex? Låt oss då se närmare på vilken av våra sexiga julkalendrar som passar ert sexliv bäst, baserat på hur mycket erfarenhet ni har med sexleksaker.

Du kan välja att skämma bort din bättre hälft med antingen en Sinful Classic eller en Sinful Deluxe. Båda utgåvorna är uppgraderade versionen av fjolårets modeller, som sålde slut väldigt fort. Även i år har båda utgåvorna producerats i begränsat antal, så du bör skynda dig att lägga vantarna på ert exemplar innan de tar slut.

Sinful Classic innehåller

7 erotiska accessoarer
13 läckra leksaker
4 bondageprodukter

 

Med Classic-utgåvan får ni 24 noga utvalda bästsäljare, som tillsammans har ett värde av 3000 kr. Den här versionen passar par som inte har någon större erfarenhet av sexleksaker, eller aldrig har provat på dem alls, men som har lust att utforska varandra och sitt sexliv.

Sinful Deluxe innehåller

3 erotiska accessoarer
14 läckra leksaker
7 bondageprodukter

 

Deluxe-utgåvan innehåller 24 exklusiva kvalitetsprodukter från några av världens mest kända sexleksaksmärken, såsom Sinfuls eget märke, We-Vibe, Obaie och Tenga. Med ett värde på hela 4500 kr passar den bra till par som vill ha högkvalitativa produkter, och som har en del erfarenhet med sexleksaker sedan tidigare. Innehållet kommer med största sannolikhet hjälpa er att tänja på gränserna och utveckla de erotiska lekarna i sovrummet. 

Köper du antingen en Sinful Classic eller Sinful Deluxe till din flickvän eller fru, då kan ni räkna med att hälsa december välkommen med massor av sexleksaker, erotiska accessoarer och produkter för lätt bondage. Och ni kan använda hela innehållet ihop.

Är du osäker på om du och din partner kommer kunna använda allt innehåll i våra kalendrar? Det kan ju faktiskt vara svårt veta vad man ska göra med nya typer av produkter. Oroa dig inte. Förutom allt fräckt innehåll, får ni även med ett snyggt inspirationshäfte fullt av tips och idéer om hur ni tacklar dagens heta överraskning på bästa sätt. Dessutom ingår det gratis Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel som ni kan använda till alla era nya leksaker, så att ni kan börja njuta av hennes julkalender direkt den 1 december.