Nyheter

Julkalender till män

Julen närmar sig med stormsteg och vi kan återigen se fram emot en härlig tid, med massor av mys och samvaro tillsammans med de vi håller allra mest av. En av julens senaste traditioner är påkostade adventskalendrar. December blir extra spännande när man får dagliga överraskningar med start den 1:a december och ända fram till julafton. Förr i tiden var det här med julkalendrar något som enbart hörde barndomen till, men inte nu längre. Idag finns det minst lika många färdiggjorda julkalendrar till vuxna som till familjens yngsta medlemmar.

Det blir också allt vanligare att par köper adventskalendrar till varandra. Därmed letar fler och fler efter antingen en julkalender till honom eller en julkalender till henne. Och även om det fortfarande köps lassvis med chokladkalendrar, så har intresset för lite mer otraditionella varianter ökat stadigt. Tittar vi specifikt på julkalendrar till män finns det idag en uppsjö av varianter. Om du letar efter en julkalender till män kan du hitta 24 små gåvor i form av olika sorters öl, parfym, verktyg, kaffe och mycket, mycket annat.

Brukar du skämma bort mannen i ditt liv med små klappar ända fram till julafton? Om inte är det kanske i år du ska påbörja den traditionen. Vi vet ju alla att de flesta vuxna män fortfarande har en liten pojke inne i sig, och han blir garanterat överlycklig om han får räkna ner dagarna fram till jul med 24 små klappar.

Men att sätta ihop en perfekt julkalender till män kräver sin kvinna – oavsett om det ska vara 24 gåvor till en julkalender eller “bara” fyra sexiga små julklappar till adventssöndagarna. Vill du göra det lite lättare för dig själv kan du med fördel köpa en färdig adventskalender till honom, som ni dessutom får glädje av båda två. Det skapar den ultimata julstämningen.

Bygg upp förförande julmys med en julkalender till män

En julkalender till män är består oftast av 24 överraskningar som bara han får glädje av. Men vilken man skulle inte föredra att få dela upplevelsen och glädjen med dig? Nu kan du bli årets partner genom att köpa en julkalender till honom, som faktiskt förvandlar december till en fräck och förförande månad för er båda två. Vi har nämligen två förslag på julkalendrar för honom som innehåller saker till dig också, och som din bättre hälft garanterat kommer älska att öppna tillsammans med dig.

 

Låter det lockande? Då ska du förära din man en Sinful Classic eller Sinful Deluxe julkalender, så att ni kan njuta tillsammans under kalla, mörka december. Därmed kan ni båda två se fram emot 24 erotiska överraskningar, och det finns produkter både till honom och till dig, samt saker som ni kan njuta av ihop.

Förra året var både Sinful Classic och Sinful Deluxe oerhört populära hos kvinnor som män. De sålde slut blixtsnabbt, vilket var retsamt för de som inte hann köpa ett exemplar till sin partner eller äkta hälft. I år har båda utgåvorna uppgraderats och gjorts ännu bättre än fjolårets versioner, men det är fortfarande begränsat antal som gäller.

Här nedanför kan du läsa lite om skillnaden mellan Classic- och Deluxe-utgåvan, för de innehåller olika produkter. Vi tänker inte avslöja exakt vad som gömmer sig bakom luckorna, men genom att läsa nedanstående kan du förhoppningsvis få en idé om vilken kalender som passar er bäst, med tanke på ert nuvarande sexliv och den erfarenhet ni har av sexleksaker.

Sinful Classic innehåller
7 erotiska accessoarer
13 läckra sexleksaker
4 bondageprodukter

 

I den klassiska utgåva får din man 24 populära bästsäljare, som tillsammans är värda 3000 kr. Om ni inte har någon större erfarenhet av sexleksaker, men har lust att utforska varandra och ta ert sexliv till nya nivåer, då är det den här kalendern du ska skämma bort din man med i jul.

Sinful Deluxe innehåller
3 erotiska accessoarer
14 läckra sexleksaker
7 bondageprodukter

 

Det här är vår mest exklusiva julkalender, och den innehåller kvalitetsprodukter till ett värde av hela 4500 kr. Här kommer ni stifta bekantskap med några av världens mest kända sexleksaksmärken, såsom Sinful, We-Vibe, Obaie och Tenga. Det här är rätt julkalender för honom om ni redan har viss erfarenhet med sexleksaker, eftersom innehållet passar lite mer erfarna användare. De här kvalitetsprodukterna kommer med största sannolikhet ge ert sexliv nya utmaningar, och hjälpa er vidareutveckla de erotiska lekarna i sovrummet.

Båda utgåvorna innehåller produkter för alla smaker. Det finns en härlig blandning av olika sexleksaker, erotiska accessoarer och produkter för lätt bondage, som ni kan leka med tillsammans under julmånaden. Med julkalendern får ni även ett snyggt inspirationshäfte, fullt av tips och idéer på hur ni använder de 24 erotiska överraskningarna för maximal njutning. Det ingår dessutom gratis Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel att använda med alla era nya leksaker. Därmed är ni redo att börja utforska ert sexliv och komma ännu närmare varandra så snart almanackan visar 1 december.

Introducera sexleksaker med en julkalender för honom

Om sexlivet har börjat gå på rutin och du inte riktigt vet hur du ska öppna upp samtalet kring detta med din man, då kan en sexjulkalender från Sinful fungera som en utmärkt isbrytare. Många kvinnor tycker nämligen att det är svårt att prata om sex, och i synnerhet vad de vill ha och behöver i sovrummet, till och med när de har ett tryggt och förtroligt förhållande med en man som de älskar.

Här är Sinfuls julkalendrar fantastiska, eftersom ingen av er vet vilka små överraskningar som gömmer sig bakom luckorna. När ni delar den förväntansfulla spänningen och öppnar dagens lucka tillsammans, då får ni en utmärkt möjlighet att titta närmare på er nya sexleksak, och kan prata om vilka fantasier den väcker, sexuella preferenser i allmänhet och i förlängningen hela ert gemensamma sexliv. Det kommer öka intimiteten i er relation, vilket enbart kommer föra er närmare varandra – både i och utanför sovrummet.

Tänk på att även om julkalendern innehåller 24 erotiska klappar, så måste ni inte använda dagens överraskning med en gång. Det är helt okej att ta pauser under decembers heta gång, genom att spara vissa sexleksaker till ett senare tillfälle. Faktum är att det är en utmärkt idé att gömma undan en del av produkterna, så att ni alltid har något nytt och spännande där hemma. Att plocka fram en helt ny intimprodukt är det absolut snabbaste och bästa sättet att sätta lite extra fyr på en redan i förväg trevlig hemmakväll.

Om ni trots detta inte kan hålla fingrarna i styr och “råkar” använda alla produkterna direkt, då gör det naturligtvis ingenting. De allra flesta produkterna i våra vuxenjulkalendrar kan nämligen användas om och om igen. Med andra ord har ni möjlighet att låta stämningen från er skållheta december fortsätta långt in på den nya året, för julen varar väl till påska?