Guides

Magic Wand – vad, vilken och hur?

Magic Wand är verkligen en världsstjärna inom sexleksaker. I mer än 30 år har det kraftfulla ”trollspöt” gett kvinnor över hela världen intensa orgasmer.  Faktiskt gjordes den ursprungligen som en massageapparat tillbaka på 70-talet men man fick snabbt reda på att Magic Wand kunde annat än bara att massera ömma muskler.

Om du inte visste om att Magic Wand kan användas för mer än att massera kroppen, fråga då Samantha från TV-serien Sex and the City. I ett av avsnitten talar hon nämligen om för de kvinnliga expediterna i en butik om hur deras massageapparat kan användas som sexleksak.

Sedan avsnittet sändes har många inkarnerade Sex and the City fans också fått ögonen upp för Magic Wand.

Har du haft problem med att få orgasm med sexleksaker ska du helt säkert anskaffa dig en Magic Wand. Den är efter min mening och utan jämförande en av de kraftigaste vibratorerna på marknaden.

Börja försiktigt med din Magic Wand

Jag vill rekommendera att du inte sätter din Magic Wand på högsta speed till att börja med. För kvinnor som inte är vana vid det kan vibrationerna nämligen verka mycket kraftiga. Fast du önskar en snabb orgasm är det bäst att börja försiktigt och arbeta dig lugnt upp emot klimax.

Fast jag rekommenderar att du börjar försiktigt ska du inte vara rädd för att öka intensiteten. När du har vant dig vid de mildaste vibrationerna, arbeta dig då gradvist uppåt. Kanske är det tillräckligt för dig med medelvibrationerna medan andra gärna vill ha det ännu mer intenst.

Prova olika ställningar

Jag vill rekommendera dig att använda Magic Wand i olika ställningar för att få mest ut av den. De flesta kvinnor ligger sig på ryggen när de ska använda en vibrator men genom att prova på andra ställningar kommer du kanske uppnå en njutning du aldrig har upplevt innan. Försök till exempel att sätta dig på knä eller på alla fyra.

Indirekt stimulation och massage

Direkt klitoris stimulation ÄR verkligen skönt. Med indirekt stimulation där du använder Magic Wand kring de intima områdena känns också otroligt underbart. När du stimulerar indirekt med de kraftfulla vibrationerna från Magic Wand kommer du att uppleva att du bygger upp din orgasm långsamt och orgasmen kommer att kännas mycket mer intens.

swede-silicone-supreme_1

Som med alla andra sexleksaker kommer också Magic Wand att kännas ännu bättre om du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammens med det, till exempel: Swede Woman Sensitive som är ett glidmedel fri från parabener speciellt anpassat kvinnor.

Du kan lätt använda Magic Wand som det den ursprungligen gjordes för: massage. Antingen för muskelömhet eller som en del av förspelet. Värma upp musklerna både på dig och din partner och ni kommer att vara helt avslappnade i kropparna. Kanske till och med ännu mer tända.

Med eller utan sladd?

Sedan den första Magic Wand vibratorn såg dagens ljus tillbaka på 70-talet har urvalet växt. Det finns flera olika sorters Magic Wands från olika producenter, men både formen och kraften är fortfarande densamma.

De flesta Magic Wands är med sladd. Några skulle mena att det kanske är lite gammaldags för en modern sexleksak. Men med över 30 år bakom sig och en fortfarande växande populäritet har det inte funnits anledning att ändra något. Dessutom är sladden nödvändig för att Magic Wand kan vibrera så kraftigt som den gör.

Magic Wand har ändå också utvecklats i en trådlös version och du kan idag hitta olika uppladdningsbara Magic Wands. De kommer dock aldrig att bli så kraftfulla som versionen med sladd med du slipper å andra sidan att vara beroende av att det finns en stickkontakt precis i din omedelbara närhet.

Vilken Magic Wand vibrerar kraftigast?

På Sinful.se har vi flera olika Magic Wand vibratorer. Några är större än andra och några vibrerar kraftigare än andra.Nedanför har jag gjort en lista av de fem mest populära vibratorerna. Längst uppe på sidan hittar du den Magic Wand som är kraftigast och så har jag satt dem i ordning med den minst kraftiga längst ner.

Kom ihåg att Magic Wand vibratorerna är några av de mest kraftiga vibratorer som finns. Den minst kraftiga Magic Wand ligger fortfarande i topp när det gäller vibratorer generellt.

Var uppmärksam på att några är med sladd och andra uppladdningsbara.

 

fairy-original-massage-wand_1

Fairy Original Massage Wand är inte bara den kraftigaste Magic Wand men en utav de kraftigaste vibratorer på marknaden generellt.

Vibratorn är 32 cm lång och ska anslutas en stickkontakt när du ska använda den.

 

kraftig-vibrator

Fairy Mini Massage Wand är den andra mest kraftiga.

Den är lite mindre i storleken (25 cm) än Fairy Original men annars är dem väldigt lika varandra.

Fairy Mini är också med sladd.

 

 

magic-wand-massager-2-speed

2 Speed Magic Wand kommer in på en 3:e plats när det gäller vibrationsstyrka.

Den ska som de två första anslutas stickkontakt.

Skillnaden från denna och de två första är att denna har två kraftiga hastigheter medan de andra är trinlösa.

 

lelo-smart-wand-large

Smart Wand Large från LELO är en Magic Wand där designen och estetiken verkligen är i fokus. Den är uppladdningsbar och därför helt sladdfri när du använder den.

Den har gjutits i medicinsk silikon och har därför en silkeslen yta, både på huvudet och på handtaget.

 

passion-pointer

Passion Pointer är den mest kraftiga av de fem mest populära Magic Wands som vi har på Sinful.se.

Den är dock fortfarande mycket kraftig på de två hastigheterna som du kan välja mellan. I motsats till dem med sladd får du här full rörelsefrihet eftersom den är uppladdningsbar.

  

Extra tillbehör

3teez-tilbehoer

Magic Wand är ju bara beräknad för utvändig stimulation men så behöver det faktisk inte att vara. Du kan nämligen få extra tillbehör för din vibrator som du helt enkelt sätter på huvudet av din Magic Wand.

Du kan till exempel få 3teez tillbehör – en kombinerad klitoris-, G-punkts- och analvibrator som du sätter ovan på din Wand och därigenom får några helt andra möjligheter för stimulation.

Har du frågor angående de fem populära Magic Wands eller önskar att veta mer om några av de andra är du naturligtvis alltid mycket välkommen att kontakta vår kundtjänst.