Guides

Så Fungerar En Penisring

Det finns en hel uppsjö av olika sorters penisringar där ute. En del ringar är stora och elastiska, medan andra är små och mer åtsittande. Men vad gör egentligen en penisring för dig? Och vilken modell ska just du välja?

Enkelt förklarat är en penisring en liten ring som du trär över penis i slakt eller styvt tillstånd. De flesta penisringar är elastiska och kan därför töjas en del. Hur man upplever ringen är väldigt personligt och kan kännas helt annorlunda från person till person – man får helt enkelt testa sig fram. Oavsett vad, ska en penisring aldrig vara så stram att det känns obehagligt. Då är den för liten.

Rätt penisring kommer att ge dig en mer kraftfull erektion som, dessutom, kommer att vara längre.  Detta sker på grund av att trycket från penisringen gör att blodet strömmar långsammare genom penis. Din partner kommer att märka att din penis känns större än vanligt.

Det finns 3 typer av penisringar:

Penisring utan vibrator är den vanligaste och träs enkelt över penis och dras ner till penisroten. Har man aldrig förut testat en ring är denna modell bra att börja med. Då kan man känna efter hur den känns och vilken storlek som passar bäst.

Penisringen med vibratorn fungerar som den utan, fast med den här stimulerar vibratorn samtidigt kvinnans klitoris under samlaget.

Den tredje och sista typen av ring är penis- & pungringen. Det är den mest avancerade av ringar. Några av dessa ringar är till och med utrustade med en liten ”mini-dildo”, eller liknande, som samtidigt stimulerar analen.  Dessa ringar passar bra till dig som har testat den första typen av ringar och som vill börja experimentera med de lite mer avancerade modellerna.

Den klassiska penisringen – Så fungerar den:

Trä försiktigt på penisringen, över penis, och för den ända ner till roten.  Du kan göra detta i både slakt och i erigerat tillstånd – prova dig fram och se vad som fungerar bäst för dig. För att göra upplevelsen lite bättre kan du ev. tillföra lite glidmedel, då kommer ringen enkelt att glida hela vägen ner. Låt ringen sitta kvar runt penisroten medan du och din partner har sex, eller när du onanerar. Penisringen ser till att allt blod som pumpas ut till penis stannar kvar, vilket gör att du får en hårdare och en mer kraftfull erektion.

Penisring med vibrator – Så fungerar den:

Trä på vibratorringen på samma sätt som den klassiska penisringen. Även här kan du förbättra upplevelsen genom att ta hjälp av lite glidmedel. När den väl sitter på plats är det bara att starta vibratorn och sätta igång. Varje gång du tränger in kommer hennes klitoris att bli stimulerad. Ett tips på en bra ställning med

Penis- & pungringen – Så fungerar den:

För ned penisringen över din penis och din pung, gärna innan du får erektion. Ju styvare penis är, desto svårare blir det att trä på ringen/ringarna. Som med föregående penisringar kan du även här förbättra upplevelsen med lite glidmedel. Om det är första gången du ska prova en penis- & pungring så är det en fördel om du börjar med en ring avsedd för nybörjare. Därefter kan du alltid gå till de mer avancerade ringarna.

Hur länge kan jag ha penisringen på?

Som tumregel ska ringen inte sitta på allt för länge (ca. 20 min). Det är dock olika från person till person vad som känns bra eller inte. Man får helt enkelt experimentera och testa sig fram hur länge man kan stå ut med att ha ringen på. Känner man av minsta lilla obehag, smärta eller liknande, ska man omedelbart ta av ringen. Det kan vara så att du måste prova penisringen ett par gånger så att du vänjer dig vid känslan av att ha den på.

Vill du köpa den perfekta penisring till just dig, då har vi Skandinaviens största utbud.