Guides

Så tar du henne till orgasmhimlen

Blev du ompysslad med beef and blowjob den 14 mars? Då är det kanske dags att återgälda tjänsten! Den 14 april är det nämligen internationella Cake & Cunnilingus Day där kvinnor världen överöses med extravaganta tårtor och läckra kyssar (därnere). Här kan du läsa om hur du bemästrar den knepiga cunnilingus-konsten och tar henne till sjunde oralsexhimlen.

Tårtreceptet får du googla dig fram till – här får du istället en komplett steg-för-steg-guide till oförglömligt oralsex (och en lycklig, extatisk kvinna!). Och ja, här finns även tips för singelkvinnan.

Få henne att slappna av 

Du har säkert hört det flera gånger förut men en kvinnas orgasmer äger rum lika mycket i huvudet som mellan hennes ben. Börja därför med att få din partner att slappna av ordentligt. Skapa en varm och trygg (se: romantisk) atmosfär med levande ljus, het musik och massor av kyssar, kramar och komplimanger. Visa och berätta för henne hur mycket du vill smaka och tillfredsställa henne med din tunga. Ett bergsäkert sätt att få henne att komma i rätt stämning är en omgång erotisk massage. Använd eventuellt Swedes smaksatta massageolja så att du kan slicka och värma upp henne med din tunga på andra känsliga delar av hennes kropp så att hon vet precis vilken slags njutning hon har att se fram emot.

Ned på magen

Det tar i genomsnitt (genomsnitt!) 20 minuter för att få en kvinna att komma med hjälp av oralsex så det gäller att du finner en bra ställning som du kan ligga kvar i en längre tid. Lägg dig antingen på mage mellan hennes ben eller be henne skjuta ut rumpan till sängkanten så att du kan böja dig ner framför henne. Oavsett hur du väljer att placera dig så bör du se till att ligger mjukt och bekvämt – ställ in dig på att du kommer att bli “hängande” där en stund. Ett bra tips är att be henne placera benen så nära varandra som möjligt så att du kan vila och stödja din kinder mot hennes innerlår. 

Ta det lugnt

Även om du har slickat dig fram väääldigt långsamt och hon är varm och avslappnad så är det strängt förbjudet att gå loss med propellertungan. Börja istället med att slicka i långa, försiktiga drag från botten av hennes vagina, upp längs de inre och yttre blygdläpparna och hela vägen upp till klitoris (tänk dig samma rörelser som du använder på en smältande glass). Låt tungan nyfiket vandra längs hela hennes vagina så att hon blir så upphetsad att hon helt glömmer allt runtomkring.

Teknik, teknik, teknik

När du har stimulerat  henne en stund med lugna slick kan du växla upp ditt oralgame. Sära försiktigt på hennes blygdläppar och byt fokus till klitoris och området runtomkring – i synnerhet just ovanför. Lek runt lite med din tungteknik genom att växla mellan att cirkulera runt klitoris, låta tungspetsen gå från sida till sida, eller haka fast med dina läppar och försiktigt suga. Kom ihåg att alla kvinnor är olika – några gillar en spänstig, hård och målriktad tunga direkt på klitoris, medan andra gillar när det är mer försiktigt och lugnt. Har du svårt att avgöra vad som känns bäst för henne? Titta på hennes och lyssna på hennes andetag under tiden – du kommer snart vara HELT säker. När du har knäckt koden så bör du hålla dig till den! Nyckelordet här är uthållighet.

Pimpa din tunga 

Vill du skämma bort henne ännu mer så kan du pimpa din tunga med LingO från Screaming O som tar henne direkt till sjunde oralsexhimlen! Det lilla men otroligt effektiva tillbehöret förvandlar din mun till ett fyrverkeri av läckra vibrationer. Som bonus har LingO försetts med ett knopprigt yttre som ger henne dubbelt så mycket njutning.

Skärp hennes sinnen

Om du verkligen vill ge henne minnesvärt oralsex så kan du öka känsligheten i hennes klitoris med System JO Warm and Buzzy Klitoriskräm som ger henne en växelvis värmande och nedkylande sensation. Ge henne samma uppfriskande upplevelse genom att stoppa en kylig Before, During & After-Pastill med mintsmak i munnen.

Flinka fingrar

Det krävs lite övning att bemästra denna multitasking-konst men med lite effektiv fingeraction kan du verkligen ge henne nästa nivå av oralsex. Prova till exempel att låta ditt pekfinger vandra horisontellt över hennes lilla knopp från sida till sida samtidigt som du slickar henne upp och ner – eller vice versa. När hon börjar stönar högljutt och vrida sig i njutning så kan du penetrera henne med ett finger eller två och stimulera hennes G-punkt genom att trycka upp mot hennes navel med en “kom hit”-rörelse. Och det är nu du ska växla upp tempot! Slicka henne i samma takt om och om igen tills hon exploderar i en vild orgasm. Voilá! Om du vill ha lite hjälp, kompletterar du med en klitorisvibrator – det kommer definitivt att få henne i orgasmhimlen.

Underbart oralsex för singelkvinnan

Även om du inte har någon (sex)partner för tillfället behöver du naturligtvis inte gå miste om en underbart het Tårta- och Oralsexdag.

Exklusivt och sofistikerat oralsex

LELO Ora 2 är den helt klart mest sofistikerade och exklusiva oralsexsimulatorn på marknaden och är frän märket LELO. Ora 2 masserar klitoris – och hela området runtomkring – med en kombination av intensiva pulseringar och känsliga virvelrörelser. Det lilla underverket har hela 10 olika vibrationsprogram så att du kan nå precis den intensitet som passar dig. Lelo Ora 2 har vunnit flera internationella priser, är 100% vattentät och kan avnjutas i duschen eller i ett läckert bad. Mmmmmm!

Oralsex på resande fot

Sqweel Go är den perfekta oralsexsimulatorn för dig som är på resande fot eftersom den diskreta storleken passar perfekt att ha i handväskan. Go har hela 10 (!) mjuka silikontungor som kan skämma bort dig med 3 olika mönster i 3 olika hastigheter. Förstärk och gör din upplevelse med Sqweel Go ännu mer kittlande och realistisk med ett vattenbaserat glidmedel. Oh la la!

Riktigt glad 14 april och “bon appetit”!