Guides

Så väljer du de bästa sexleksakerna till handbagaget

Ahh, sommaren är äntligen här och för många innebär det välförtjänt ledighet. Under semestern har vi bättre möjlighet än någonsin att spendera kvalitetstid tillsammans. Det är den tid då vi verkligen kan slappna av och prioritera närhet och intimitet över vardagens alla tvång och måsten.

Ska du och din partner ska tillbringa sommaren tillsammans, och har du funderat på hur du kan göra semesterresan lite extra fräck i år? Då kan sexleksaker vara ett bra sätt att ge lekarna lite extra hetta, så att solens livgivande strålar får följa med hela vägen in i sovrummet.

Men innan du packar resväskan finns det ett par saker som är bra att tänka på, när du ska välja ut vilka sexleksaker som får följa med. Genom att tänka efter före kan du både minska risken att bli stoppad i flygplatsens säkerhetskontroll, och undvika att leksakerna tar för mycket plats.

Det finns nämligen betydligt roligare tidsfördriv än att stå och visa upp dina sexleksaker för flygplatspersonalen, och se hur kön av hundratals medresenärer växer bakom dig medan du förklarar hur din vibrator fungerar. Sexleksaker har dock blivit mer mainstream de senaste åren, och i takt med det har säkerhetspersonalen på de flesta större flygplatser lärt sig att känna igen dem.

Men det finns inte några specifika riktlinjer för vilken typ av sexleksaker du får och inte får ta med när du ska ut och flyga. Istället är det mer eller mindre upp till personalen i säkerhetskontrollen att bestämma vad som kan utgöra ett hot för passagerarna och flygsäkerheten.

Det finns däremot en del andra regler som du bör tänka på, framför allt om du ska ta med dig handbagage. Om du följer de råd vi listar här, då behöver du inte oroa dig för att din favoritdildo ska visas upp till allmän beskådan, utan kan lugnt packa ner den i väskan.

6 tips när du ska välja resvänliga sexleksaker till handbagaget

1) Se till att vibratorn inte sätts igång i säkerhetskontrollen
Om du vill ta med dig en vibrator på semestern, se då till att plocka ut batterierna innan du packar ner den, eller välj en som har ett knapplås. Då vet du nämligen att vibratorn inte börjar vibrera inne i din väska, vilket kommer dra till sig onödig uppmärksamhet. Säkerhetspersonalen måste ju undersöka ljudet, för att se till så att det inte är en bomb som ligger där och surrar.

Du kan med fördel packa ner sexleksakerna i sin förpackning, komplett med eventuella tillbehör som fjärrkontroll och laddare, och placera dem överst i handbagaget. Det är mindre risk att din leksak klassificeras som ett farligt föremål om den ligger paketerad i en låda. När den ligger överst i handbagaget är det dessutom både lättare och mer diskret att plocka fram den, om säkerhetspersonalen ber om att få inspektera den närmare.

2) Välj kompakta sexleksaker
Det finns säkert mycket annat som du också behöver få ner i väskan, så satsa på sexleksaker som inte tar upp för mycket plats. We-Vibe Unite och Sinfuls vibratorägg är två bra exempel på populära parvibratorer som är både effektiva och kompakta – och naturligtvis roliga att leka med tillsammans.

3) Undvik stål och metall i handbagaget
Tänk på att ditt handbagage ska igenom en metalldetektor. En ståldildo eller en analplugg i metall kommer därför att väcka uppmärksamhet i säkerhetskontrollen – framför allt om personalen tycker den ser misstänksam ut och ber dig plocka fram den. Det kan därför vara en fördel att välja sexleksaker av andra material, t.ex. plast eller silikon. Och om handbojorna ska med, välj ett par av läder istället.Packa din Sinful Jewel Analplugg i väskan som checkas in

Sexleksakens form är också bra att tänka på. Leksaker formade som t.ex. en pistol eller patron bör du för säkerhets skull lämna hemma. Har du en sexleksak av metall som du absolut inte kan vara utan på semestern, lägg den i väskan som du checkar in istället för i handbagaget. På så vis undgår du onödiga missförstånd och pinsamma situationer.

4) Låt den riktigt långa dildon ligga kvar där hemma
Eller packa ner den i väskan som du checkar in, för cylindriska föremål som är 30 cm eller längre får inte packas i handbagaget. Om du inte kan vara utan din extra stora dildo på semestern, då får du alltså packa den i den stora resväskan – så att säkerhetspersonalen inte förväxlar den med en batong. Det innebär att om du bara ska ha handbagage med dig på resan, se till att packa en dildo av lite mindre format. Du ska ju få plats med sexiga underkläder och kondomer också!

5) Välj de vattentäta sexleksakerna till semestern
Om du inte vill behöva tänka på var, när och hur dina sexleksaker Sinful Come Together Penisringkan användas under semestern, satsa på något som är vattentätt. Då kan du använda sexleksaken precis när – och där – du har lust, och som en bonus är den lätt att tvätta av efteråt. Sinful Come Together Penisring är ett praktexempel på en populär sexleksak som både är vattentät och som ni kan njuta av tillsammans.

6) Glidmedlet ska packas som vätska
Om lusten kommer krypande när ni är ute och reser är det en bra idé att ha glidmedel nära till hands. Genom att välja ett vattenbaserat glidmedel kan ni använda det tillsammans med alla typer av sexleksaker och med kondomer.

Glöm inte att du får ta med dig upp till 100 ml i handbagaget, men att det ska läggas i en genomskinlig plastpåse. Om du inte vill packa ner en stor tub med glidmedel i resväskan, kan du få små kuvert med 4 ml vattenbaserat glidmedel i varje, t.ex. Sinful Glidmedel Set, som passar perfekt i plånboken, handväskan eller byxfickan.

Ha en trevlig semester och lycka till med packningen 🙂