Guides

Så väljer du de bästa sexleksakerna för semestern

Ahh, sommaren är hos oss och för många betyder det semester. Semestern är den tidpunkten då vi har som mest möjlighet för kvalitetstid tillsammans. Det är den tiden då vi bäst kan ge oss hän för att sätta närhet och intimitet på menyn, utan att bli störd av vardagens många sysslor.

Om du ska på semester med din partner och överväger att göra semestern extra fräck, kan sexleksaker vara ett bra sätt att krydda till dina lekar.

Men innan du packar finns det ett par saker som är bra att ha i åtanke när du ska välja resevänliga sexleksaker. I alla fall om du vill minska risken att bli stoppad vid säkerhetskontrollen på flygplatsen.

Jag har själv blivit stoppad för att jag hade en sexleksak i väskan, som inte var resväske-vänlig, och låt mig säga som så att det finns helt klart andra saker du hellre vill lägga din tid på än att visa och diskutera dina sexleksaker med säkerhetspersonalen på flygplatsen.

5 tips för att välja resväske-vänliga sexleksaker för semestern

1) Om du vill ha en med dig en vibrator på semestern, så välj en som har ett knapplås eller en som du kan ta ur batterierna ifrån. Då är du helt säker på att vibratorn inte startar i väskan och väcker onödig uppmärksamhet.

Många av Fun Factorys produkter har låsfunktioner men även andra märkens sexleksaker kan låsas.

2) Det finns säkert många andra saker som du också gärna vill ha med i väskan, så leta efter sexleksaker som inte tar upp för mycket plats. We Vibe 2 och Ovo B6 vibratorring är båda bra exempel på populära produkter, de är både effektiva och kompakta.

3) Material som stål och metall kan verka mycket opassande i bagagescannern så det kan vara en fördel att välja sexleksaker av andra material t.ex. plast eller silikon. När du ändå är i gång, tänkt också på sexleksakens form och undvik produkter där formen t.ex. är en pistol eller en patron.

Har du sexleksaker av metall som du absolut inte kan vara utan på semestern, lägg dem i väskan som du checkar in istället för att ta med dem i handbagaget. Tro mig, det kommer att underlätta för dig.

4) Om du vill undvika att tänka på hur och när på semestern din sexleksak ska användas, bör du välja något som är vattentätt. Då kan du använda din sexleksak när du har lust och så är den lätt att rengöra efteråt.

Ett bra exempel på en populär vuxenleksak, som är både vattentät och som ni kan njuta av tillsammans, är Fifty Shades of Grey Vibrerande Love Ring.

5) Om lusten kommer krypande när du är ute på en tur, kan de vara en bra idé att ha ett glidmedel inom räckhåll. Genom att välja ett vattenbaserat glidmedel kan ni använda det tillsammans och med alla typer av sexleksaker.

Trevlig semester och lycka till med packningen 🙂