Nyheter

Sexolog: 5 saker alla män älskar i sängen

Vi på Sinful har intervjuat sexologen Jakob Olrik som här förklarar vad svenska män egentligen önskar sig mer av i dubbelsängen.

Om du är man kan du visa det här för din partner, och om du är kvinna så kan du läsa vidare och få ny inspiration och överraska din man i sovrummet. Kanske finns det något här som han önskar sig men inte säger till dig.

5 saker som upphetsar och överraskar din man:

1: Män älskar när kvinnor lämnar perfektionisten på arbetet

Som Jakob Olrik säger: ”Du måste lära dig att slappna av mer, ta det lugnt och låt dammråttorna ligga kvar medan din man väntar på dig i sängen.”

Det handlar om att lämna kontrollkvinnan och perfektionisten på arbetet och låta den mer avslappnade versionen komma fram privat:

Släpp kraven på att allt ska se perfekt ut, att kläderna ska sitta ordentligt och att dekorationskuddarna ska ligga jämnt uppradade. Det är dig mannen vill ha och för honom kvittar det om allt ligger i rätt ordning.

Ett avslappnat förhållande till dekorationskuddarna öppnar också upp för mer spontant sex där det är begäret som prioriteras, förklarar Jakob Olrik. 

2: Låt lampan vara tänd: ”Vi älskar i grund och botten era kroppar”

Om du gärna har lampan släckt under sex så släcker du också en av mannens primära sinnen.  

Män är i grund och botten visuellt lagda och föredrar att kunna se kvinnans figur under sex. Låt honom därför veta att du är stolt över att kunna visa upp dig för honom. Det ger också ett självsäkert intryck som mannen garanterat kommer att tända på.

Vi har hellre lyset tänt än släckt. Vi gillar att titta på er. Vi gillar kvinnliga former, och den där fettvalken som du försöker att suga in, eller vill släcka lampan för, kanske är precis det vi går igång på,” säger Jakob Olrik.

Om det är nytt för dig att ha sex med lampan på så kan du lägga det skarpa LED-ljuset åt sidan och istället tända bordslampan eller några stearinljus till att börja med.

3: Den här ställningen är den stora favoriten bland män

jakob olrik

Enligt Jakob Olrik är Doggystyle männens favorit.

På den här punkten är Jakob Olrik väldigt tydlig. Självklart finns det en ställning som alla män älskar. Nämligen bakifrån, även känt som ”Doggystyle”.

Mannens favoritställning är att kunna ta sin kvinna bakifrån. Det tror jag kvinnor har upptäckt. När mannen får ta sin kvinna bakifrån kan det plötsligt gå snabbt att få orgasm” berättar Jakob Olrik.

Det som ger denna ställning toppbetyg bland män är att det är ett mycket djuriskt sätt att ha sex på:
Det är ett speciellt sätt som mannens penis omfamnas på. Och så är det något med underkastelsen, det djuriska när mannen tar fatt i kvinnans rumpa som studsar upp mot honom”.

4: Så ska du placera din man vid en avsugning

Det är ingen hemlighet att de flesta män älskar ett ordentligt blowjob. Men det finns faktiskt en enkel sak som kan göra det ännu bättre för mannen.

Jakob Olrik förklarar:
Som man får man den bästa upplevelsen om avsugningen utförs stående och inte när man ligger ner horisontellt. Om det utförs horisontellt missar man återigen det visuella och ser bara en kalufs som kör runt mellan benen. Om man står upp så får man hela figuren och kvinnans härliga former. Det ger mannen extra njutning.

När vi frågar Jakob Olrik om män vill ha många blowjobs så blir svaret bara ”Ja”.

5: Män älskar initiativ: din man tänder på att du törs

Det är en gammal myt att det alltid är mannen som är mest kåt. Undervärdera inte din kvinnas lust och initiativrikedom.

Kvinnan kan lika gärna vara kåtare än mannen. Och hon behöver inte alltid vara diskret,” berättar Jakob Olrik.

Sex är något som föregår mellan två parter och det är något som många par lätt glömmer. Det är faktiskt så att män också tänder på att överlämna sig, och njuter av att bli styrda och bli serverade initiativ.

Om du som kvinna vill komma igång med att ta mer initiativ så är det en bra idé att anstränga sig lite med inramningen, och överraska mannen en vanlig kväll på soffan med läckert, exklusivt lingeri.

Med dessa knep kommer du att få en gladare man i sovrummet, menar Jakob Olrik.


Här är 3 saker från Sinful som piffar upp sexlivet

Här får du 3 tips på sexleksaker som garanterat kan föra in en extra dimension av lek i sovrummet. Ibland kan även små förändringar göra en stor skillnad om man önskar sig lite ökad spänning i vardagen tillsammans med sin partner.
Vuxenleksaker kan vara ett riktigt bra sätt att utforska varandra på och ge varandra ny njutning.

1: We Vibe 4 – Världens mest sålda sexleksak till par

We Vibe 4 är på goda grunder världens mest populära par sexleksaker. Den fungerar som en vibrator som stimulerar både kvinnan och mannen på samma gång.

Vibratorn stimulerar kvinnans G-punkt och klitoris samtidigt som mannens penis. Vibratorn är också vattentät så att den kan användas i duschen. Det är som en penis vibrator och klitorisvibrator i en. Om du vill ha extra nöje för båda parter, ta en titt på vårt urval av penispumpar, vilket är ett bra tilllägg.

We Vibe-vibratorn kan även styras från en app på din smartphone så att du själv kan styra vibrationsnivån direkt från din telefon. Det medföljer också en fjärrkontroll som vibrationerna kan styras ifrån.

Den har vunnit priser i hela världen för sin innovativa design och effektiva stimulering.

we vibe 4

Du kan läsa mer om We Vibe här


2: Monogamy – Testvinnande Erotiskt Brädspel

Monogamy är ett erotiskt brädspel som ger möjlighet att uppleva nya sidor av sin partner. Väldigt många par använder det här spelet till att utforska varandra och leva ut fantasier ihop.

Spelet innehåller massor av utmaningar som garanterat kommer värma kinderna på er båda.

Spelet utnämndes bland annat till “Årets Spel” 2014.

monogamy spil

Du kan läsa mer om spelet här.


3: Mandel Massageolja

Ibland räcker det med att bjuda varandra på en härlig massage. En skön massage som löser upp spända muskler kan vara ett fantastiskt sätt att öka intimiteten mellan er. Ni kan exempelvis välja att ge varandra nakenmassage, något som garanterat kommer få begäret att slå gnistor.

mandel massage olie

Ett bra val är denna mandelmassageolja från Sinful.se