CB-3000 Kyskhetsbur 7,6 cm

Klicka på en bild för att förstora den

CB-3000 Kyskhetsbur 7,6 cm

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

1 195,00 kr

  Produktbeskrivning

  CB-3000 Pink Kyskhetsbur är perfekt för dig som går igång på dominans och är på jakt efter en kyskhetsbur av hög kvalitet. Kyskhetsburen är en rosa utgåva av det populära originalet CB-3000 som du också kan köpa här i nätbutiken.

  CB-3000 Pink Kyskhetsbur är gjord av hårdplast och är därmed lätt men också extremt hållbart. Många ser på produkterna från CB som de bästa som finns på marknaden just nu.

  Kyskhetsburens inre längde är 7,6 cm och dess inre diameter är 3,5 cm. Tillsammans med penisburen får du också 5 bakre ringar i olika storlekar och 4 olika avståndsdelar och låspinnar som gör det möjligt att justera kyskhetsburen så att den passar just dig. De 5 ringarna har en diameter på 3,8 cm, 4,1 cm, 4,5 cm, 4,8 cm respektive 5 cm.

  Så här använder du CB-3000 Pink Kyskhetsbur:
  - Trä en av de fem bakre ringarna över penisen och pungkulorna.
  - Placera frontringsdelen på den bakre ringen med hjälp av låspinnarna.
  - Montera en av avståndsdelarna på låspinnen och placera därefter penisen i buren. Därefter kan du låsa buren med hjälp av något av de lås som följer med.

  TIP! För att göra processen skönare och enklare rekommenderar vi att du applicerar lite glidmedel på penisen innan kyskhetsburen sätts på plats.

  Medföljer: Penisbur, 5 bakre ringar i olika storlekar (+1 frontring), 4 avståndsdelar och låspinnar i olikas torlekar, hänglås i metall med nyckel, 5 numrerade engångslås i plast och en förvaringsväska.

  Detaljer

  MATERIAL: Hårdplast (polycarbonat).
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 7,6 cm (själva penisburen).
  TOTALLÄNGD: Ca. 10,5 cm.
  INRE DIAMETER: 3,5 cm.
  DIAMETER, DE 5 RINGARNA: 3,8 cm, 4,1 cm, 4,5 cm, 4,8 cm respektive 5 cm.
  VIKT: 100 g.
  INNEHÅLLER: Penisbur, 5 bakre ringar i olika storlekar (+1 frontring), 4 avståndsdelar och låspinnar i olika storlekar, hänglås i metall med tillhörande nyckel, 5 numrerade engångslås i plast och en förvaringsväska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: CB-3000 Kyskhetsbur 7,6 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: