Erbjudandena gäller ENDAST den 28/11 2022 eller så långt lagret räcker.

Du har sett 48 av 178 produkter
Ladda fler

Cyber Monday sexleksaker - rejäla rabatter på populära märken

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday är en stor readag och många webbutiker erbjuder kraftiga rabatter hela dagen. Det är internethandelns svar på Black Friday, och av den anledningen infaller dagen alltid måndagen efter “den svarta fredagen”. De två stora readagarna, vars koncept i princip är detsamma, härstammar båda från USA. Cyber Monday är den nyare av de två, och den etablerades som ett gensvar på Black Friday i takt med att internetbutikerna växte sig större. Numera är de två readagarna dock inte så noga åtskilda, utan fler och fler detaljhandlare kör stora utförsäljningskampanjer båda dagarna.

Cyber Monday infaller alltid strax före eller precis i starten av december, och med tanke på de att det ges rejäla rabatter kan du med fördel köpa en julklapp till dig själv eller din partner denna dag. Du hittar alla våra erbjudanden på den här sidan, där vi ger massor av rabatter på sexleksaker till både kvinnor, män och par.

Hittar du inte det du letar efter här inne, kan du istället kika närmare på på vårt utbud av sexiga små julklappar. Där kan du hitta fräcka gåvor som kommer ge dig och din partner en ännu fräckare december. Du kan t.ex. använda produkterna för att sätta ihop din alldeles egna adventskalender, så att nedräkningen till julafton blir extra sexig i år.

Spara stora summor

Cyber Monday är som sagt en tradition med anor från USA. Den har dock spridit sig, och idag ger nätbutiker över hela världen sina kunder rabatt denna dag. De senaste åren har vi kunnat se att readagen på allvar börjat få fäste hos svenska e-handlare också. Det gäller naturligtvis även här hos Sinful, där du denna dag hittar massor av sexleksaker med hög kvalitet till låga priser. Vi ger dig rabatt på en lång rad kvalitetsprodukter, så att du har möjlighet att beställa just den sexleksak du har gått och funderat på köpa.

Till Cyber Monday har vi sänkt priset på ett urval av högkvalitativa sexleksaker till såväl kvinnor som män. Därmed kan du välja att köpa produkter till dig själv, som en liten extra julklapp från den som känner dig allra bäst, men också till din partner. Kanske har du hittat något helt nytt som du har lust att introducera hen för?

Om du vill ta chansen att föra dig och din partner ännu närmare varandra i jul, både fysiskt och psykiskt, kan du även ta en titt bland våra sexiga julklappar till par. Här har vi samlat ihop massor av erotiska sexleksaker, som kan vara en bra hjälp på traven när ni vill höja temperaturen och öka intimiteten i relationen. Framförallt under de kalla vintermånaderna.

Cyber Monday har kraftiga rabatter på populära märken

Till årets Cyber Monday har vi sänkt priserna på utvalda kvalitetsprodukter från tre populära märken. Du kan spara rejäla summor på massor av BDSM-produkter, samt på vibratorer till både kvinnor, män och par.

Med våra produkter från Obaie har du äntligen möjlighet att förvandla dina allra fräckaste och mest kinky fantasier till verklighet. Här får du nämligen ett stort utbud av populära fetischprodukter som kan inspirera till både upphetsande och utmanande lekar. Känns det inte riktigt rätt för dig, kan du istället utforska sortimentet från Hot Octopuss. De har producerat flera revolutionerande vibratorer till både kvinnor och män, och du kan använda produkterna både under förspel med din partner, eller för en trevlig stund på egen hand.

Det sista märket i vår Cyber Monday kategori är ett av världens mest kända och populära, i vart fall när det gäller sexleksaker till par. Vi talar naturligtvis om We-Vibe, producenten bakom flera olika parvibratorer som kan användas under tiden ni har sex. Självfallet kan sexleksaker från We-Vibe även användas på egen hand, då du bl.a. hittar både g-punktsvibratorer och rabbitvibratorer i deras stora och varierade sortiment.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se