Fetish Fantasy Unisex Douche

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fetish Fantasy Unisex Anal Douche
 • Fetish Fantasy Unisex Anal Douche
 • Fetish Fantasy Unisex Anal Douche

Fetish Fantasy Unisex Douche

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Fetish Fantasy Unisex Douche Analrengörare är en effektiv och mycket nyttjande produkt för dig som experimenterar med anal stimulering. Med denna sköljare kan du skölja och rengöra det anala området och den är tillverkad så att den känns behaglig att använda, oberoende av om du är erfaren eller oerfaren inom analsköljning.

  Unisex Douche Analrengörare består av en pumpboll med ett monterat sköljrör (i allt 24 cm). Glidmedel och Rengöring (29 ml) samt ögonbindel ingår.

  Så här använder du Fetish Fantasy Unisex Analrengörare:
  - Se till att tvätta duschen före användning.
  - Ta bort sköljröret och håll pumpbollen direkt under kranen (vattnet bör vara kroppstempererat eller varmt men akta så att det inte blir för varmt). Du kan också fylla upp den genom att trycka den platt och sedan låta den suga upp vattnet från en balja med vatten. 
  - Smörj lite glidmedel på änden av sköljröret och för in den i anus. Vi rekommenderar att du gör det över toaletten eller i badet.
  - När du har satt in den, tryck då lätt på pumpen tills du kan känna att det kommer in lite vatten. Det är upp till dig hur mycket vatten du vill ha in och med vilken styrka.
  - När du är redo tar du bort Fetish Fantasy Unisex Analrengörare och spänner de anala musklerna så att vattnet hålls inne. Håll på vattnet tills du känner ett naturligt behov av att släppa ut vattnet.
  - Repetera tills vattnet är rent.

  Efter användning rengörs Fetish Fantasy Unisex Douche med varmt vatten och evt en sexleksaksrengöring.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon
  FTALATFRI: Ja
  KAN INNEHÅLLA: 224 ml vatten.
  TOTALLÄNGD: Ca. 23 cm.
  LÄNGD PÅ SKÖLJRÖR: Ca. 13 cm.
  LÄNGD PÅ PUMPBOLL: 10. cm.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Ja och nej Fick hem denna och tycker den var extremt bekväm. Haft en tidigare som kostade 150kr men själva hålen på nosen var vassa då den var i plast. Denna är mycket bättre material och är bra form.

  Minus var att de två delarna inte fäster ihop efter ca 4ggr använding men har fått hem en ny idag som jag ska testa och förhoppningsvis va det bara en defekt produkt.

  Bra att man får med glid och rengöring, dock va glidet vattenbaserat vilket kändes lite knas det ska konstant sköljas där så får man använda så mycket för en omgång. Bättre med silikonbaserat glid. Masken man får med är inget för mig men finns säkert den som tycker det är trevligt.

  Tack till Sinfuls kundtjänst för riktigt bra bemötande och snabb lösning när jag hade strul med produkten.
  5 4 1

  Du recenserar: Fetish Fantasy Unisex Douche

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: