Fifty Shades of Grey Julkalender

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fifty Shades of Grey Julkalender

Fifty Shades of Grey Julkalender

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Vi kan inte lova att ni får en vit jul i år, men med den här erotiska julkalendern kan vi garantera att er december blir Fifty Shades of Grey.

  Adventskalendern är den perfekta överraskningen till din partner och kommer utan tvekan göra julmånaden ännu fräckare och roligare. De sexiga gåvorna ger er aldrig tidigare skådade möjligheter till kittlande förspel och fantastiska sexupplevelser.

  Ni får 24 olika erotiska produkter från den populära och officiella Fifty Shades of Grey kollektionen: 6 gåvor till henne, 6 gåvor till honom, 6 gåvor till er som par, och 6 gåvor för lite mer kinky kvällar.

  Med Fifty Shades of Grey julkalendern får ni upp värmen i vinterkylan, så vad väntar ni på? Köp den och låt jullekarna börja.

  Detaljer

  INNEHÅLLER: 24 erotiska produkter från den officiella Fifty Shades of Grey-kollektionen.
  SPRÅK: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Spännande december! Vi gillar verkligen julkalendern, lika pirrigt varje dag att öppna luckan. Helt ärligt så öppnar vi två luckor ibland. Vi kommer kanske inte använda alla saker men vi känner båda två att vår samvaro blivit mer avslappnad tack vare kalendern. Vi pratar mer om sex och vi har mer sex, vilket var hela poängen för oss med kalendern. Vore toppen med en ”vanlig” månadskalender som man kan ha när det i te är december, alltså året runt!
  Tack för en bra och genomtänkt kalender!
  5 5 1

  Du recenserar: Fifty Shades of Grey Julkalender

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: