Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE produktbild 0
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE produktbild 1
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE produktbild 2
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE produktbild 2
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE produktbild 4
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE produktbild 3
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE produktbild 5
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE 6
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE 7
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE bild på förpackningen 90

Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

939,00 kr

  Produktbeskrivning

  Fun Factory Cobra II är en ny och förbättrad version av den populära Cobra penisvibratorn från Fun Factory.

  Den vänder sig till dig som vill ha kraftfulla vibrationer och effektiv stimulering i riktigt snygg förpackning. Utsidan liknar en läcker leksaksbil, men bakom den fräcka formen får du en kraftfull och väldigt effektiv penisvibrator, som stimulerar ditt känsliga ollon, glansen och den yttersta delen av penisskaftet.

  Cobra II är en innovativ sexleksak där man har skärskådat såväl funktionen som designen. När du för ner vibratorn över ditt penishuvud, kommer du uppleva en slät och tajt känsla, och det flexibla medicinska silikonet blir ännu skönare om du applicerar lite glidmedel innan du tränger in. Silikonets flexibilitet innebär att du Cobra II passar alla penisstorlekar, samt att du utan problem kan föra ner vibratorn över ditt ollon, där Cobra II sluter tätt omkring dig.

  Du sätter igång vibratorn genom att hålla FUN-knappen intryckt. När den är igång kan du byta mellan de 11 stimulerande vibrationsprogrammen genom att trycka på knapparna märkta (+) och (-). Du har alltså full kontroll över hur ditt ollon ska stimuleras. Hemligheten bakom den stora sexuella njutning du kan uppleva med Cobra II, är de två kraftiga men tystlåtna motorerna, som gömmer sig innuti den atypiska maskulina designen.

  Cobra II är ergonomiskt utformad för att ligga bra i handen, vilket gör den lätt att använda oavsett om du står, sitter eller ligger ner. Du behöver inte ens röra den fram och tillbaka, utan de kraftiga vibrationerna ska nog se till att göra hela jobbet åt dig.

  Cobra II har vunnit ett internationellt design award, där den utsågs till den mest innovativa sexleksaken för män. Den har dessutom korats till den bästa sexleksaken för män av Danmarks största onlinetidning Ekstrabladet.dk. Aftonbladets sexolog Linn Heed gav också Fun Factory Cobra II fyra av fem stjärnor vid en stor genomgång av sexleksaker i tidningen.

  Vibratorn är 100% vattentät och därmed helt perfekt för fräcka stunder i badrummet. Du får med en USB-kabel, så att du smidigt kan ladda den via din datorn eller en adapter.

  TÄNK PÅ:
  Vibratorn är låst med ett så kallat 'key lock' när du mottar den, en funktion som förhindrar att leksaken startar av sig själv i nattduksbordet eller resväskan.
  Lås upp: Håll "Fun" och "(+)" intryckta samtidigt i 3-5 sekunder.
  Start: Tryck på "Fun" och välj sedan program med hjälp av (+) och (-).
  Lås efter användning: Håll "Fun" och "(-)" intryckta samtidigt i 3-5 sekunder.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: 16,6 cm x 6 cm. Diameter 4,5 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERI: Laddningsbart lithium polymer.
  LADDARE: USB-laddare medföljer.
  VIBRATIONSNIVÅER: 11 olika.
  KNAPPLÅS/KEY LOCK: Ja
  LJUDNIVÅ: Tystlåten.
  KONTROLLER: 3 knappar; Fun, (+) och (-).
  BRUKSANVISNING: Tyska, engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bra men tar tid Jag hade kollat runt en del efter olika handsfree alternativ ett tag och bestämde mig tillslut för denna efter att ha läst recensionerna. Helhetsintrycket är mycket positivt men det finns några saker som drar ner den från 5 stjärnor.

  Positivt:
  Den har en bra form och ligger lätt i handen och går utmärkt att föra in penis i och sedan låta vila mot te.x magen.
  Som student i studentkorridor gillar jag att den är mycket tystlåten. Ljudet är svagare än din standard rakapparat och ligger mycket lägre i ton.
  Den är väldigt lätt att rengöra och vätskorna rinner av utan problem.
  Vibrationerna är starka och de olika vibrationslägena är tillräckligt varierade för att man inte ska tröttna.

  Negativt:
  Att komma utan att hjälpa till med handen visade sig vara extremt svårt. Batteritiden må vara lång på 90 minuter max, men efter 70 minuter så gav den upp när jag väl började närma mig. Dessutom var den som skönast om huvudet var så långt in som möjligt och stannade kvar där, vilket visade sig vara svårt om man inte höll i den, vilket drog ner lite på "handsfree" kvalitén.

  Allt som allt väldigt skön produkt men svår att komma av utan hjälp. Skulle jag rekommendera den? Ja, om man var ute efter att prova en penisvibrator. Men om det var någons första leksak så skulle jag snarare rekommendera tenga flip zero vilken fortsatt kommer att vara min goto.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Nja... Inget jag skulle rekommendera.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Good vibrations Var osäker på om jag skulle beställa med tanke på en del negativa omdömen, men ångrar inte att jag chansade. Klagomålen på storleken förstår jag inte. Den är designad att endast stimulera ollonet, så räkna inte att få in hela Televinken. Det avsmalnande hålet gör att den borde passa även mindre utrustning. Jag skulle tro att jag är normalstor och den passar mig perfekt. Angående vibrationerna så kan dessa anpassas efter tycke. Läste att några klagade på intensiteten, mitt problem är dock att hålla ut så länge som jag hade önskat. Otroligt lätt att rengöra efteråt. Jag är väldigt nöjd med min.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Funkar om du är upphetsad Den funkar bra för mig om jag känner mig upphetsad/kåt men man får hålla på ett tag. Det blir också mer stimulans med glidmedel, det ökar känsligheten. Batteritiden är bra, man kan lätt hålla på en timme. Jag har också märkt att den stimulerar bättre om man håller den stilla efter att man hittat en känslig punkt på ollonet. Sammanfattningen är att det blir bättre ju mer du övar.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Besviken Riktigt besviken på vibrationerna, kändes inte speciellt mycket mer än att stoppa ner mobilen och vänta på att någon ringer. Sedan så kan det tyckas att den är något för liten. Tror dock man kan hitta på något fint med denna om man får kläm på vilket program man vill köra och vilken vinkel man använder den från. Överlag dock besviken
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Grymt bra Körde den med full kraft första gången och kom inom 1 minut. Rekommenderas
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Den är bra Bra kvalitet. Bra uppfinning. Den är riktigt kraftig med många program så att man hittar ett som passar. Som med alla leksaker borde den kunna köpas i två storlekar. Jag är väldigt nöjd med den. Om du står och överväger så köp den, den är bra!! PS: Bra batteri.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Stimulerande? Nej - Händig? Ja Jag är missnöjd, jag håller inte alls med om de höga recensionerna andra kunder har gett. Ja, den kan tvinga fram en utlösning om du orkar vänta länge nog, den stimulerar väldigt lite tycker jag.

  Den får dock poäng i att den är händig, liten, smidig, gör inte mycket ljud + vattentät. Men det viktigaste, hur stimulerande den är, är värdelös. Hur denna produkt vann tester kan jag inte förstå mig på, men det kanske är jag som krävande/behöver mer stimulans än vissa andra.
  Överlag - missnöjd.
  5 3 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Låt COBRA 2 göra jobbet För mig fungerar den här produkten utmärkt. Jag förstår inte riktigt hur de men är skapta som som påstår att de inte känner njutning av vibrationerna. Andra onani produkter för men, ex. fleshlights , funkar bäst med full erektion från början.
  I COBRA kan Du föra in en slak penis, pröva olika rotationslägen och inom några min bör då full erektion vara uppnådd.
  Då är det läge att använda lite glidmedel, en del på penis och lite i silikon höljet.Jag brukar köra på lägsta hastighet för att njutningen ska bli så lång och utdragen som möjligt, men ökar till högsta ibland. I orgasmen brukar jag återgå till låg hastighet. Man får pröva sig fram och se vad som ger den absolut största njutningen. LYCKA TILL!
  5 5 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Jag blev besviken Vibrationerna var alldeles för svara för mig, kände knappt nån njutning alls hur jag än bar mig åt. Men den ska tydligen funka jätte bra för de flesta andra (last massa reviews på lika sidor av internet, gör alltid det innan jag köper nått), Antar jag inte är lika känslig som de flesta eftersom jag har använt mig av olika sexvibratorer forr. Så är du oerfaren så funkar nog denna produkten för dig :)

  Produkten är iallafall robust och lättanvänd. Jag gillar hur den kan laddas med USB och är vattentät. Jag provade den under vattnet I badkaret, men det lät för mycket fast den inte rörde några kanter av badkaret. Vibrationerna spred sig genom vattner och det bullrade för mycket. Är tystare utanför badkaret.
  5 3 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Effektiva vibrationer Jag var lite tveksam när jag beställde hem denna, funkar den nu som de skriver? Men det gjorde den! Tycker verkligen om att använda den med lite glidmedel till och vibrationerna stimulerar helt fantastiskt på ollonet. Bra köp.
  5 5 1

  Du recenserar: Fun Factory Cobra II Penisvibrator -TESTVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: