LELO Sona Cruise Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator
 • LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator
 • LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator
 • LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator

LELO Sona Cruise Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNARE

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

1 695,00 kr

649,00 kr

  Produktbeskrivning

  Sätt njutningen på cruise control och få djupa, multipla klitorisorgasmer med exklusiva Sona Cruise Sonic Klitorisstimulator från LELO. Perfekt att ha i handväskan!

  De djupa, mullrande ljudvågorna kittlar och stimulerar klitoris beröringsfritt för en helt unik upplevelse. Traditionella vibratorer kan dippa i effektivitet och hastighet när de pressas mot kroppen men tack vare Sona Sonics cruise control håller den farten uppe oavsett om du trycker Sona Cruise hårt eller mjukt mot klitoris.

  Njut av en fräck ensamstund eller bjud in din partner och låt honom uppleva det hela på nära hand.

  Glöm allt om överstimulering och "vibrator-känslolöshet" för Sona Cruise Sonic stimulerar dig så effektivt och indirekt att känsligheten bevaras precis så länge du vill.

  Med 8 kittlande intensitetsnivåer, är Sona Cruise Sonic dessutom både vattentät och uppladdningsbar. Den är en av vinnarna på IF Design Awards 2019.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon, ABS-plast.
  STIMULERING: Ljudvågor.
  UPPLADDNINGSBAR: Ja.
  STORLEK: 9,9 x 8,8 x 5,6 cm.
  VIKT: 116 g.
  VIBRATIONER: 8 st.
  LJUDNIVÅ: 50 dB.
  STANDBYTID: 90 dagar.
  BATTERITID: 1 timme.
  BRUKSANVISNING: Engelsk m.fl.
  MEDFÖLJER: USB-sladd till laddning, förvaringspåse.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Lelo Wow , vilken grej. 100% orgasm.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  En favorit! OMG!
  Detta är helt klart den bästa klitoris vibrator som jag har testat. Fick orgasm efter 20-30 sekunder. Jag fick dock sluta efter det då det blev alldeles för intensivt efter första orgasmen. Men denna kommer jag att använda flitigt.
  Tycker helt klart att man ska köpa den, är man dock väldigt känslig så kan den bli för intensiv.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Magiskt bra! Överraskade just frun med denna och wow helt galet bra. Hon är helt frälst och hon hade extremt svårt att hålla tyst.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Så fruktansvärd bra! Har i princip aldrig kunnat komma själv, och har även svårt att komma tillsammans med en partner. Men har redan denna första dag fått 6 orgasmer (vid tre olika omgångar). Helt otroligt!!! Gillade Lelos produkter redan innan men nu älskar jag de. Köpte på rea men skulle inte tveka en sekund att betala fullt pris för den. Så jävla underbar!

  Efter varje gång jag använt den så har jag bara legat och skrattat hysteriskt av glädje och en underbar känsla i hela kroppen. Rekommenderas verkligen till alla kvinnor!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Klitorisets bästa vän Hade det funnits en skala från 1 till 10 så hade jag gett denna leksak 20. Av alla mina leksaker är denna min absoluta favorit och när det är dags att resa så är det det första som packas ner. Har gett den i present till ett flertal människor för att något såhär bra kan man inte hålla för sig själv! Min partner, mina vänner, mamma, systrar... Tycker att alla klitorisbärare borde testa denna leksak. Jag kan bara säga en sak: jag är frälst.

  Den kan vara otroligt intensiv, så när jag använder den brukar jag hålla mig till lägsta styrkan och gärna leka med dom olika typer av vibrationer (något jag hittills har skippat med alla mina andra leksaker).

  Cruise är funktionen för Lelos leksaker som gör att när man trycker den hårdare mot sig så förlorar den inte intensitet. Är man känslig kan man skippa den funktionen och köpa den billigare varianten, med tanke på att - än en gång - denna leksak är jävligt intensiv.

  Sen har jag en grej för Lelos leksaker just för att varenda en ska vara sååå snygg och silkeslen. Det enda jag vill ha av Sona nu är fler färger så jag inte ska fortsätta välja bland samma färger när jag ger bort dom.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Första intryck Måste säga en riktigt kraftfull och varierande stimulerande produkt
  Bara testat den en ggr men den ger definitivt vad den lovar
  Visst den kan vara kraftfull för den lite mer känsliga kvinnan och låter en del
  Men jag gillar den verkligen o blev positivt överraskad
  Gillar verkligen det olika variationerna av vibrationer man kan välja
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Första intryck Återkommer kanske när jag har testat den lite mer men mitt första intryck är att den är riktigt bra. Den lägsta inställningen är dock rätt kraftig och tyvärr inte så tystlåten som man skulle kunna önska sig. LELOs wand är klart mer tystlåten än den här.

  Men utöver det: En bra produkt med sedvanligt hög kvalitet från LELO :)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Riktigt härlig! Väldigt kraftig och effektiv ;) Jag har vanligtvis svårt att få orgasm vilket har lett till att jag accepterat att det bara är så det är för mig (och min man), men jag blev ändå nyfiken när jag såg den här i ert nyhetsbrev - och vilken game changer det blev!

  Första gången jag provade den fick jag 2 (TVÅ!) orgasmer och vi blev förstås väldigt upprymda.
  För oss är det en extra bonus att den inte måste hållas på ett särskilt sätt för att fungera... så snart den förs ned över klitoris så sätter den igång. Med vanliga vibratorer har jag upplevt att den måste vinklas hela tiden och bara med lite tur träffa rätt.
  Ljudnivån är inga problem, det är ju trots allt ljudvågor den skickar ut. Och så länge den fungerar bra så är jag mer än nöjd!
  5 5 1

  Du recenserar: LELO Sona Cruise Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: