LELO Sona Cruise Lufttrycksvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Sona Cruise Lufttrycksvibrator 1
 • LELO Sona Cruise Lufttrycksvibrator 2
 • LELO Sona Cruise Lufttrycksvibrator 3
 • LELO Sona Cruise Lufttrycksvibrator 4
 • LELO Sona Cruise Lufttrycksvibrator 5
 • LELO Sona Cruise Lufttrycksvibrator 6
 • LELO Sona Cruise Lufttrycksvibrator 7
 • LELO Sona Cruise Lufttrycksvibrator 8

LELO Sona Cruise Lufttrycksvibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

593,00 kr

  Produktbeskrivning

  Eleganta Sona Cruise från LELO skiljer sig från alla andra klitorisstimulatorer på marknaden, eftersom den stimulerar din klitoris med pulserande ljudvågor. Det är lika effektivt och tillfredsställande som det är oväntat, och den intuitiva Cruise Control-funktionen ser till att stimulatorn håller samma intensitet även när du pressar den hårdare mot kroppen.

  Ljudvågor kan låta som ett märkligt val för en sexleksak, men de kan faktiskt tränga betydligt djupare in i vävnaden än traditionella vibrationer. Sona Cruise har 8 pulserande nivåer som stimulerar de yttre delarna av klitoris utan att röra vid den direkt, men de når också de dolda delarna och trycker på play för att spela upp en fantastiskt njutbar symfoni.

  Man kan lätt tro att det är en högljudd produkt, den stimulerar ju trots allt med hjälp av ljudvågor, men det är helt fel. Sona Cruise är en väldigt tystlåten produkt, så du kan njuta av den i hemlighet när och var du vill - inklusive i badkaret, för den är helt vattentät. Vi rekommenderar att du använder en rejäl klick vattenbaserat glidmedel för att få den absolut bästa upplevelsen.

  I klassisk LELO-anda är denna uppladdningsbara stimulator täckt med underbart lent silikon och dekorerad med en metallfärgad platta. Den lyxiga designen fick ett officiellt erkännande när den 2019 vann ett IF Design Award.

  Tips! Testa att bygga upp din orgasm långsamt genom så kallad edging. Använd de lägsta intensiteterna och ta bort sughuvudet från klitoris med jämna mellanrum när det börjar kännas riktigt skönt. Resultatet när du väl kommer blir garanterat helt spektakulärt.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och ABS-plast.
  ALLERGENER: Ftalat- och latexfri.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: 11 cm.
  INRE DIAMETER, HUVUD: 1 x 1 cm.
  PULSERINGAR: 8 nivåer.
  LJUDNIVÅ: < 50 dB.
  STRÖMKÄLLA: Uppladdningsbar (USB-laddare ingår).
  LADDNINGSTID: 2 timmar.
  ANVÄNDNINGSTID: 1 timme.
  REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska, franska, spanska, italienska.
  MEDFÖLJER: Förvaringspåse i satin.

  OBS: Bör inte användas på piercade kroppsdelar eller om du har pacemaker.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Är de sant?! Efter fött två barn så kände jag att jag ville prova något nytt då min kropp och njutning inte alls är den samma som förut. Beställde hem denna och kunde inte hålla mig för att prova på momangen.
  Galet, säger jag bara. Såå klockren och underbar. Är så nöjd att jag köpte hem denna, lyxa till de i vardagen med lite extra njutning!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Lever inte upp till förväntningarna Hade sedan tidigare en Lelo i rabbit-variant som jag varit extremt nöjd med, och var därför nyfiken på att testa deras lufttrycksvibrator, som tydligen skulle vara helt fantatisk. Gissa om jag därför blev besviken när det visar sig att Sona Cruise ger ifrån sig ett extremt högt, PRUTTANDE ljud!

  Både jag och min partner hade sett fram emot att testa den här vibratorn, som vi hört så mycket positivt om. Dessvärre gjorde det högljudda pruttande att vi helt kom av oss i akten. Nåja – vi fick oss i alla fall ett gott skratt! Men det var inte riktigt vad jag hade förväntat mig av en premiumprodukt som den här (och till det priset).

  Efter det första fiaskot har jag försökt testa den på egen hand, men ljudet är helt enkelt för distraherande och avtändande för mig.

  Den är snygg, förpackningen är lyxig, och mina förväntningar var skyhöga – men tyvärr förpassas den här produkten till soporna. Synd!
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Fantastisk Låååånga orgasmer. Kul att leka med med sin partner. Alla inställningar är lika bra.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Woooow Helt otrolig! Vet inte huuuur många gånger jag får orgasm varje gång jag använder den. Har alltid haft svårt för det, men med denna går det som smort.

  Styrkan går att ställa in, och de 8 olika variationerna gör den extremt effektiv för att ge orgasm.
  Dessutom är den stilren, skitsnygg rent av. Jag har den i mitt nattduksbord och det gör inget om någon skulle se den, för den är så snygg! Blev rekommenderad denna klitorisstimulator av några tjejkompisar och alltså, det är nog mitt bästa köp! Så fruktansvärt nöjd!

  LELO Sona Cruise kommer i en stilren förpackning som verkligen får en att känna den där lyxkänslan, känslan av att ha skämt bort sig själv. När du tar upp den och känner kvaliteten!?! Alltså, den känns lyx och superbra kvalitet!

  Ett litet minus är tyvärr att den låter en del, så vill man vara diskret behöver man lägga en kudde eller täcke ovanför för att dämpa ljudet, men den är supervärd ändå!

  Så, jag rekommenderar starkt!!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Lelo Bra och prisvärd. Min sambo älskar den och kan lätt använda den flera gånger om dagen. men var försiktig den är stark .
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Superskön! Min absoluta favorit! Tyckte min Satisfyer var lite knepig att placera rätt och hålla kvar på rätt plats. Denna känns så mycket lättare att hitta rätt med och den är oerhört kraftfull. (Redan på lägsta nivån ger den mig orgasm. Har man en superkänslig klitoris ska man kanske välja en som inte är så intensiv.)

  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Tyvärr alldeles för kraftfull för min smak! Känns super lyxig i förpackningen och materialet. Väldigt vacker för ögat och känns skön till en början. Men tyvärr alldeles för kraftfull för min smak, tappade tillslut känseln i klitoris och gjorde mest ont trots att jag använda lägsta inställningen. Även hålet upplevde jag som litet och punktstimulerar lite väl intensivt. Samt när man trycker den mot då jag ofta upplever tryck som skönt slutar den fungera vilket jag inte upplevt med min Satisfyer.

  Tyvärr inte lyckats komma utav denna en enda gång trots flera försök själv och med partner, väldigt tråkigt då LELO:S NOA är en av mina favorit leksaker och trodde att denna skulle hålla samma mått men inte passande för mig.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Bra kvalité men inte i höjd med womanizern Fullt tillfredsställande med kvalitén och utförandet, men för min partner ger den inte lika snabba eller intensiva orgasmer, fortfarande en rolig extra grej i leksakslådan dock.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Vacker och kraftfull Köpte denna efter att enbart ha använt satisfyer, men denna är så oerhört mycket mer kraftfull. Även på lägsta inställningen kan jag knappt använda den utan att det gör ont. Den är otroligt fin men tyvärr inte användbar för mig, jag håller mig nog till satisfyer.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Fantastisk apparat Jag har hört många goda recensioner av lufttrycksvibratorer och bestämde mig för att köpa denna lilla fina vibratot av lelo. Starkt rekommenderad! Snygg, batteriet håller länge, uppladdningsbar och riktigt skön!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Oanvändbar Eftersom den låter väldigt mycket går den inte att använda, om inte barnen är utanför hemmet.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Köp! Ovant och lite intensiv i början, vilket gjorde det svårt att slappna av med den första gången. Men när man väl vant sig och hittat rätt, så herre!! Nu är den en given partner i sängen, och jag älskar den! Min man får också intensivare orgasmer eftersom jag tydligen pulserar och spänner mig i slidan när vi använder den under sexet. 20/10 poäng
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Ang Sona Cruise Klitorisstimulator Liten och söt men ej handvänlig då apparatens kurvatur på baksidan går inåt och följer inte formen på handflatan.
  Jag tycker bättre om formen på Womanizer!
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  En helt ny värld Min flickvän fick den i en sen julklapp för ett par dagar sedan. Hon hade ingen aning om att en vibrator kunde vara så bra. Orgasmen är ett faktum, och hon behöver inte kämpa för den. Det har bara gått ett par dagar, och har redan hittat henne med den, i full färd under täcket, flera gånger.

  Designen är elegant, rentav lyxig, och trots att den är kraftfull så är den tyst som en mus. Jag trodde att jag hade tummat på kvalitén genom att köpa denna lite billigare (och rabatterade) lelon, men det finns inget dåligt att säga om produkten.
  Jag frågade min flickvän vad jag ska ge för feedback i denna recension, och hon svarade mellan stönen och ryckningar,
  "TELL THEM IT'S F*ING AMAZING!". Så där har ni det.

  Jag personligen kan bara ge feedback om min erfarenhet av sinful, och vill ge alla tummar upp för snabb leverans och en supereffektiv kundtjänst. 10 av 10. Tack för att ni öppnade en helt ny värld för min tjej. Och om en potentiell köpare läser detta, som inte ännu provat en lufttrycksvibrator: sluta läsa nu, vännen. Lägg den i kundvagnen och köp - nu!

  Varma hälsningar,

  Matthias, och en mycket nöjd Sam
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Väldigt kraftfull, väldigt högljudd Mitt första intryck av min LELO Sona Cruise Sonic Klitorisstimulator är: Vad fin den är! Och den är väldigt enkel att hålla i/vilar skönt i handen. När jag sätter igång den är min första reaktion att den är fruktansvärt högljudd. Ljudnivån är väldigt störig. Det blir liksom inte en skön stund bara jag och min nya leksak, när det låter som om jag helt plötsligt fått en motorväg precis utanför fönstret.

  När jag börjar använda den upptäcker jag två saker: Den är oerhört kraftfull och det är inte helt lätt att navigera mellan knapparna för att ändra "program" samt höja eller sänka intensiteten. Även den lägsta nivån är väldigt kraftfull och om man är väldigt känslig kan jag inte rekommendera den. Ska man leka med den själv är det inte helt lätt att ändra inställningar bara på "känn" . Och man vill ju inte plocka upp den och titta på den varje gång man behöver ändra inställningarna. Så det blev lite hit and miss den här första gången, men jag tänker att det lär man väl sig efter hand. Och det gick väldigt snabbt att komma. Och sedan igen. Högljutt dessutom, så äntligen drunknade ljudet från klitorisstimulatorn.

  Jag kommer definitivt att använda min LELO Sona Cruise Sonic Klitorisstimulator igen och igen och igen. Men om de skulle komma ut med en uppgraderad version som var mindre högljudd och som hade en lägre lägstanivå så skulle det vara en klar förbättring.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Fantastisk! En fantastisk vibrator från LELO och precis som övriga produkter från dem är kvaliteten, materialen och finishen outstanding. Som alltid värd varenda krona!

  Vi använder den tillsammans när vi leker, och min hustru använder den när hon vill ha en stund för sig själv. Fungerar precis så bra som vi hade hoppats, men det bör tilläggas att den är mycket kraftig, även på lägsta effektläget, så beröring mitt på klitoris kan vara "för mycket" om man är känslig.

  I övrigt finns alla LELOs vanliga variations- och vibrationsmönster med, och knapparna är logiskt placerade och lätta att använda och komma åt, även mitt i stundens hetta.

  Lagom stor, ligger perfekt i handen vid användning. Extra plus för cruise-funktionen som ger lite extra tryck när man tar i själv. Som alla LELOs produkter är den vattentät och lätt att rengöra.

  Ljudnivån stör inte, jag skulle snarare beskriva ljuden som uppstår som trevliga och upphetsande, men det kanske mer beror på min hustrus njutning...

  Bästa sexleksaken vår låda, vi ser båda fram emot framtida uppgraderingar av denna!

  Lyx, kvalitet och orgasmer som verkligen förgyller höstmörkret.

  Köp!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Besviken Jag beställde denna då jag är jättenöjd med min Satisfyer PRO 2. Men så besviken jag blev på lelo! Massa pengar i sjön! Den är otymplig att hålla i och "hålet" för klitoris alldeles för litet! Jag upplever heller inte att intensiteten höjs, trots att jag trycker på plus. Jag går tillbaka till min gamla goda Satisfyer så får Lelon agera inredning då den är väldigt vacker att se på.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Fantasier Fantastisk produkt, den har väck liv i våran sexliv
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Bättre än konkkurrenterna Paketering och design är väldigt tilltalande och inbjuder till lek.

  Jämfört med Womanizer (den första) och Satisfyer Pro 2 upplever frun LELO Sona Cruise mycket bättre. Den är mycket mer kraftfull än de andra och passar bättre i handen. Den upplevs också som lyxigare och mer gedigen. En betydligt bättre produkt helt enkelt och är värd sitt pris.

  I början upplevdes den lite för kraftfull kanske så det var först när frun var ordentligt uppvärmd som hon kunde använda den på lägsta nivån. Först efter ett par orgasmer och relativ lång tids stimulans kunde hon höja. Efter ett par användningar har hon dock vant sig vi känslan och har börjat använda programmen som snabbt leder henne till skön orgasm.

  Efter ett par försök hittade frun rätt och orgasmerna kom på löpande band. Hela kroppen skakade men hon kunde inte sluta. Med lite hjälp av ett par pullande fingrar kom också den kraftigaste sprutorgasmen hittills några dagar senare. En handduk räckte inte för att hindra lakanet från att bli blött. Det tycker vi är helt fantastiskt eftersom vi båda var övertygande om att frun inte kunde få sådana orgasmer bara några veckor tidigare.

  Som stimulator klassar denna in som frugans absolut favorit efter hennes turbo wand men mannen tror den snart kommer hamna på första plats. Vi har haft många olika wands de senaste 15 åren och är vana att använda dem men aldrig har orgasmerna kommit så tätt och varit så intensiva som med LELO Sona Cruise. Avslöjande är också att hon valde att packa ned denna fantastiska vibrator när hon åkte på tjänsteresa nyligen. Den var urladdad när hon kom hem :)

  Mannen tror människor och relationer skulle må bättre om fler kvinnor hade denna leksak i sin hand emellanåt.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Aj. Har aldrig upplevt att jag varit "känslig" innan men denna var alldeles för kraftfull, även på lägsta vibration var det en närmare smärtsam än njutningsfull upplevelse. Supertrist...
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  För mycket av det goda Första intrycket av lelo:n var att den va extremt snyggt paketerad och kändes lyxig! Skulle använda den och trodde jag hade satt på högsta hastighet då det egentligen var den lägsta så den är extremt kraftfull. Jag kunde endast envärda den om jag la min fingrar imellan eller använde silicontoppen från min satisfyer på lelo:n. Det framgår att produkten är extremt tystlåten vilken jag inte håller med om då jag nästan blev chockad över hur högt den lät! Men har man extremt svårt att komma hade jag rekommenderat produkter men den borde definitivt ha fler lägre lägen.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Toppenprodukt Skön att hålla i och snygg att se på. Mitt under akten avbröt vi för att testa produkten. Vibrerade rätt mycket och vi funderade lite på varför Lelo är en snackis. Sen sög den fast och tjejen fick orgasm inom 5 sekunder. Lycklig slump tänkte vi och provade igen. Fingrade lite samtidigt och denna gång kom tjejen i en rejäl fontänorgasm inom 20 sekunder. Som alla produkter men någon typ av vibration låter den lite men det är överkomligt. Har svårt att hitta tillräckligt positiva ord för att beskriva den. WOW säger flickvännen. Önskar att det fanns en liknande version för killar :)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  På tok för kraftig Köpte denna till min fru. Första försöket med den var inte bra för henne, på tok för kraftig stimulans och även andra och tredje gången var likadan. Hon kommer inte att använda denna mer. Hon har en Satisfyer PRO som fungerar mycket bra, där kan hon ställa in hastigheten på en nivå som passar henne.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Lelo Wow , vilken grej. 100% orgasm.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  En favorit! OMG!
  Detta är helt klart den bästa klitoris vibrator som jag har testat. Fick orgasm efter 20-30 sekunder. Jag fick dock sluta efter det då det blev alldeles för intensivt efter första orgasmen. Men denna kommer jag att använda flitigt.
  Tycker helt klart att man ska köpa den, är man dock väldigt känslig så kan den bli för intensiv.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Magiskt bra! Överraskade just frun med denna och wow helt galet bra. Hon är helt frälst och hon hade extremt svårt att hålla tyst.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Så fruktansvärd bra! Har i princip aldrig kunnat komma själv, och har även svårt att komma tillsammans med en partner. Men har redan denna första dag fått 6 orgasmer (vid tre olika omgångar). Helt otroligt!!! Gillade Lelos produkter redan innan men nu älskar jag de. Köpte på rea men skulle inte tveka en sekund att betala fullt pris för den. Så jävla underbar!

  Efter varje gång jag använt den så har jag bara legat och skrattat hysteriskt av glädje och en underbar känsla i hela kroppen. Rekommenderas verkligen till alla kvinnor!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Klitorisets bästa vän Hade det funnits en skala från 1 till 10 så hade jag gett denna leksak 20. Av alla mina leksaker är denna min absoluta favorit och när det är dags att resa så är det det första som packas ner. Har gett den i present till ett flertal människor för att något såhär bra kan man inte hålla för sig själv! Min partner, mina vänner, mamma, systrar... Tycker att alla klitorisbärare borde testa denna leksak. Jag kan bara säga en sak: jag är frälst.

  Den kan vara otroligt intensiv, så när jag använder den brukar jag hålla mig till lägsta styrkan och gärna leka med dom olika typer av vibrationer (något jag hittills har skippat med alla mina andra leksaker).

  Cruise är funktionen för Lelos leksaker som gör att när man trycker den hårdare mot sig så förlorar den inte intensitet. Är man känslig kan man skippa den funktionen och köpa den billigare varianten, med tanke på att - än en gång - denna leksak är jävligt intensiv.

  Sen har jag en grej för Lelos leksaker just för att varenda en ska vara sååå snygg och silkeslen. Det enda jag vill ha av Sona nu är fler färger så jag inte ska fortsätta välja bland samma färger när jag ger bort dom.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Första intryck Måste säga en riktigt kraftfull och varierande stimulerande produkt
  Bara testat den en ggr men den ger definitivt vad den lovar
  Visst den kan vara kraftfull för den lite mer känsliga kvinnan och låter en del
  Men jag gillar den verkligen o blev positivt överraskad
  Gillar verkligen det olika variationerna av vibrationer man kan välja
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Första intryck Återkommer kanske när jag har testat den lite mer men mitt första intryck är att den är riktigt bra. Den lägsta inställningen är dock rätt kraftig och tyvärr inte så tystlåten som man skulle kunna önska sig. LELOs wand är klart mer tystlåten än den här.

  Men utöver det: En bra produkt med sedvanligt hög kvalitet från LELO :)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Riktigt härlig! Väldigt kraftig och effektiv ;) Jag har vanligtvis svårt att få orgasm vilket har lett till att jag accepterat att det bara är så det är för mig (och min man), men jag blev ändå nyfiken när jag såg den här i ert nyhetsbrev - och vilken game changer det blev!

  Första gången jag provade den fick jag 2 (TVÅ!) orgasmer och vi blev förstås väldigt upprymda.
  För oss är det en extra bonus att den inte måste hållas på ett särskilt sätt för att fungera... så snart den förs ned över klitoris så sätter den igång. Med vanliga vibratorer har jag upplevt att den måste vinklas hela tiden och bara med lite tur träffa rätt.
  Ljudnivån är inga problem, det är ju trots allt ljudvågor den skickar ut. Och så länge den fungerar bra så är jag mer än nöjd!
  5 5 1

  Du recenserar: LELO Sona Cruise Lufttrycksvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.