LELO Sona Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • LELO Sona Sonic Klitorisstimulator
 • LELO Sona Sonic Klitorisstimulator
 • LELO Sona Sonic Klitorisstimulator
 • LELO Sona Sonic Klitorisstimulator

LELO Sona Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 295,00 kr

  Produktbeskrivning

  Segla på (orgasm)vågen och få de mest underbara klitorisorgasmerna någonsin, med exklusiva Sona Sonic Klitorisstimulator från LELO. Perfekt att ha i handväskan!

  Som alltid har LELO skapat en litet designmässigt mirakel som med innovativ och lyxig formgivningen döljer en helt ny teknologi - ljudvågor. Du kommer att älska känslan av det djupa mullrandet som kittlar och stimulerar klitoris helt utan beröring.

  Skäm bort dig själv med en läcker ensamstund, eller bjud in din partner och låt hen placera Sona Sonic över din klitoris, så att du bara kan luta dig tillbaka och njuta.

  Överstimulering och "vibrator-känslolöshet" är lyckligtvis historia, då Sona Sonic bara indirekt stimulerar dig. Känsligheten bevaras med andra ord precis så länge du vill.

  Sona Sonic är dessutom både vattentät och uppladdningsbar, och har 8 kittlande intensitetsnivåer. Den är en av vinnarna på IF Design Awards 2019.

  Känd från TV!

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon, ABS-plast.
  STIMULERING: Ljudvågor.
  UPPLADDNINGSBAR: Ja.
  STORLEK: 9,9 x 8,8 x 5,6 cm.
  VIKT: 116g.
  VIBRATIONER: 8 st.
  LJUDNIVÅ: 50 dB.
  STANDBYTID: 90 dagar.
  BATTERITID: 1 timme.
  BRUKSANVISNING: Engelsk m.fl.
  MEDFÖLJER: USB-sladd till laddning, förvaringspåse.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Top poäng! Värt varenda krona!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Så snygg Snygg design. Ger mig orgasm inom två minuter. Låter tyvärr lite mycket. Men gillar den skarpt ändå.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Outstanding! Den absolut bästa sexleksak jag haft. Orgasm-garanti inom någon minut för mig varje gång, och riktigt kraftiga sådana med. En sådan här borde varje kvinna ha hemma. Heeeeeeelt sinnes underbar <3
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Kraftig Hade läst bra recensioner om denna och ville själv få ”den starkaste orgasmen någonsin”, så klickade hem den och använder den med min partner under sex för att upptäcka att ljudvågorna som pulserar ut är ganska så ”hårdhänta” om man kan säga så. Man byter program på mittenknappen och av någon oförklarlig anledning börjar varje nytt program på högsta intensitetsnivå! Skruvade ner till lägsta men ändå kände jag att det var lite väl rough för min smak. En annan sak var ljudet, när man startar den o håller den ut i fria luften är den tyst men när den får hundkontakt är den faktiskt inte så värst tyst. Det går inte att smyga med den iallafall. Men bortsett från allt detta, skam den som ger sig, jag gav den ett nytt försök dagen efter och provade att ta den ovanpå trosorna till att börja med för att värma upp o ”vänja” klitoris vid den rätt så intensiva vibrationen. Provade mig lugnt igenom alla programmen o provade de olika intensitetsnivåerna. Och jag flyttade rundor den o provade hur det kändes i ljumskarna på blygdläpparna etc. och upptäckte att med lite uppvärmning och tålamod så är den faktiskt rätt bra. Man får ganska intensiva orgasmer med den så den håller ju vad den lovar i det avseendet. Men har man en lite känsligare klitoris så kanske man ska tänka två gånger, gillar du däremot att det är intensivt och en omild behandling så är det bara att köra!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Aldrig fått så starka orgasmer Tveka inte på att köpa denna, värd varenda krona. Har några riktigt bra klitorisvibratorer, men denna slår allt och alla! Den är fin, liten, smidig men så otroligt stark! Har inte ens något dåligt att säga. Flera olika vibrationsmönster och du kan välja helt själv vilken vibrationsnivå du vill ha den på. Helt enkelt den bästa jag har testat, kommer aldrig tröttna! Kvinnor, ni måste köpa denna!! Det har aldrig varit bättre att onanera eller tillsammans med partner! Orgasmerna är de starkaste jag någonsin fått!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  WOW Orgasm har fått en helt annan betydelse. Måste ingå i samlingen!
  5 5 1

  Du recenserar: LELO Sona Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: