Så väljer du rätt kondomer

När kondomen sitter rätt, kommer du inte att tydligt märka att du har den på. Därför är det en bra idé att komma underfund med den kondom som passar till just dig. Dessutom vill man inte ha en kondom som sitter för hårt eller riskerar att glida av. Genom att mäta din erektion, kan du skapa ett intryck om hur storleken på kondomen ska vara.

Under ”Detaljer” på alla kondomer i sinful.se shoppen kan du se storlek och tjocklek på den gällande kondomen, liksom du också kan läsa om kondomens utformning. Den kan till exempel vara med reservoar, den kan ha räfflor och/eller prickar, vara extra stor eller trim-fit. Du kan även få bedövande kondomer, som motverkar för tidig ejakulation.

För att hitta den kondom som passar just dig, kan du eventuellt köpa en multipack som innehåller flera olika slags kondomer.

Övning ger färdighet, så om du vill vara expert i att sätta på en kondom så snabbt och lätt som möjligt, så att ni inte mister hettan i stunden, är det bara till att öva.

Varför använda kondom?

När vi har sex är det viktigt att vi tar vara på oss själva, så att vi undviker sexuellt överförbara sjukdomar. Det gäller speciellt när vi är tillsammans med en ny partner för första gången. Både kvinnor och män kan gå runt, med till exempel klamydia, utan att ha symptom. Därför är det också en fördel att använda kondom eller slicklappar under oralsex- som även kan fås med smak. Kondomer kan också nedsätta känsligheten i penis temporärt, vilket betyder att det kan hjälpa dig med att hålla dig längre.

Har du behov för mer hjälp?

Då är du alltid välkommen till att kontakta kundtjänst per telefon 0410-880213 eller via mail service@sinful.se.

Alla produkter

Filter

6 Varo(r)

6 Varo(r)