Penisringar

Vill du ha en kraftigare och hårdare erektion? Då bör du prova en av våra läckra och effektiva penisringar. Välj en enkel modell som är lätt att använda, en med vibrationer för att ge både dig och din partner ökad njutning, eller en variant som fäst runt både penis och pung för en ännu bättre känsla. Välj och vraka i Sinfuls stora utbud och hitta din perfekta penisring.

Mest sålda produkter

Bäst kundbetyg

Du har sett 48 av 52 produkter
Ladda fler

En penisring ökar njutningen och förlänger upplevelsen

Hur fungerar en penisring?

En penisring är ofta den första sexleksak som män provar att använda. Detsamma gäller för par, där många börjar sina gemensamma äventyr med erotiska produkter, med just denna typ av varor. Och det är egentligen ganska förståeligt. Det är en produkt som både är lätt att använda och samtidigt ger många fördelar åt bägge parter. Huvudsyftet är att den ger en kraftigare och fylligare erektion, så att du och din partner får en ännu bättre sexupplevelse. Du får även ett mer långvarigt stånd, vilket du har glädje av vare sig du är ensam eller njuter tillsammans med en partner.

Men hur fungerar en penisring egentligen? Generellt kan man säga att det är en rundel som du för ner över snoppen i slakt eller erigerat tillstånd. Många modeller är tillverkade i flexibla material, så att de passar de flesta storlekar. Den ska sitta ganska tajt, men inte så pass att det känns obehagligt. När du fäst den runt dig själv, ser den till att blodet stannar längre i lemmen, vilket resulterar i en både större och mer långvarig erektion. Det beror på att blodcirkulationen täpps till, så blodet kan inte lämna dina könsdelar lika fort. Blockeringen är inte fullständig, men tillräcklig för att du ska märka effekten.

Finns i alla former och storlekar

Det finns mängder av olika modeller, färger, former och storlekar du kan välja på. Oavsett om du föredrar en neutral look eller en mer extravagant design så finns det något för dig. Vanligtvis delas de upp i tre övergripande kategorier: med vibrator, utan vibrator, samt de som även omsluter testiklarna, där den klassiska modellen är en penisring utan vibrator. Ett bra val för nybörjare, eftersom den varken är skrämmande eller svår att använda. Vill du ha en ännu starkare upplevelse, kan du med fördel välja den mer populära varianten med vibrationer. En vibrerande penisring stimulerar inte bara mannen som bär den, utan även hans partner. Vibratorn är ofta placerad så att den kittlar kvinnans klitoris, så att hon får extra stimulans, samtidigt som mannen självklart också känner av de sköna vibrationerna.

Sist, men inte minst, ska vi också nämna de mer avancerade modellerna, vilka fästs runt både skaftet och testiklarna. Här får du ett ännu hårdare stånd, och många män upplever även att det blir lättare att kontrollera utlösningen. Vare sig du väljer en standardmodell eller en mer specificerad variant, så kan du med en penisring ta din sexupplevelse och dina orgasmer till helt nya höjder.

Vilken ska man välja?

Utbudet är som du förstår, väldigt stort och oerhört varierat och vår kundservice får många frågor kring skillnaderna mellan olika modeller. Du behöver aldrig känna dig obekväm eller generad när du kontaktar vår kundtjänst. De har hört det mesta och har mentaliteten att det finns inga dumma frågor. Alla medarbetare vet också att det kan vara svårt att hitta rätt produkter, så de har samlat på sig en bred kunskap för att kunna reda ut alla eventuella frågetecken. I dialog med dem kan du garanterat hitta rätt penisring för dig och dina behov.

Här i sexbutiken har vi ett stort utbud av penisringar för att kunna möta alla preferenser, smaker och behov. Men vår grundläggande hållpunkt om kvalitet över kvantitet gäller fortfarande. Vi tar inte in vilka produkter som helst i vårt sortiment, utan väljer bara ut de allra bästa varorna från ledande producenter som Velve och LELO. Allt är kvalitetstestat, så att vi kan garantera dig sköna, njutningsfulla upplevelser, med högkvalitativa varor tillverkade av kroppssäkra material. Det finns en känsla för detaljer och designen är genomtänkt, även i en så till synes simpel vara som denna. På så vis vill vi hjälpa dig till ett ännu bättre sexliv.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se