Förstora Penis

Drömmer du om att förstora penis? Hos Sinful.se tillhandahåller vi även ett stort utbud av prisvinnande produkter som kan förstora penis både tillfälligt och permanent. Välj en penispumpa för att få en omedelbar effekt för stunden.

Mest sålda produkter

Bäst kundbetyg

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd
Egenskaper
Batteridriven (8)
Fjärrstyrd (1)
Hollow (2)
Justerbar (9)
Realistic (22)
Uppladdningsbar (1)
Vacuum Function (28)
Vattentät (1)
Vibrating (6)
Material
ABS-plast (16)
Acrylic (2)
Aluminium (2)
Metal (1)
Plastic (3)
Polycarbonate (9)
PVC (2)
Silikon (4)
Stainless Steel (4)
TPE (13)
TPR (6)
Märke
Andromedical (3)
baseks (2)
Bathmate (10)
Belladot (1)
CalExotics (1)
Classix (1)
Doc Johnson (1)
expired_Xl Sucker (1)
Fantasy (1)
Fantasy X-tensions (7)
Jes-Extender (4)
LoveBotz (1)
Loving Joy (2)
Male Edge (3)
Master Series (2)
Mr. Membr (3)
Oxballs (3)
PDX Elite (1)
PDX Male (1)
Perfect Fit (6)
Pump Worx (8)
Seven Creations (1)
Sinful (2)
Size Matters (5)
Sono (1)
Tom of Finland (1)
Vixen Creations (5)
Weapons of Ass Destruction (2)
XLsucker (3)
You2Toys (7)
Visa alla 91 produkter
Du har sett 48 av 91 produkter
Ladda fler

Förstora penis - för stunden eller permanent

Varför vill du få en större penis?

Många män har en hemlig dröm om att få en större penis. Det är varken konstigt, fel eller skamligt, men heller inget man talar högt om. Det finns flera anledningar till varför män vill förstora penis. En vanlig är att man vill ha mer att ge sin partner i sängkammaren, för många anser fortfarande att en större penis är lika med en bättre penis. Det kan också vara kopplat till den egna självkänslan och självbilden, och här kan faktiskt en fysisk storleksökning vara en god hjälp för det mentala välbefinnandet. Det viktigaste är att du tänker igenom beslutet noggrant, så att du kan välja rätt metod för dig, och att du förstorar penis av rätt anledning.

Här i Sinfuls sexbutik hittar du ett stort utbud av produkter som du kan använda, och du kan lita på att alla är säkra både för dig och din partner. Alla våra varor genomgår strikta kontroller vad gäller såväl kvalitet som funktion, eftersom det rör sig om saker som ska användas i dina mest intima områden. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, om du har frågor eller behöver hjälp och vägledning. De är mycket insatta i sortimentet, och i branschen totalt, och kan definitivt hjälpa dig uppnå din dröm om at förstora penis.

För det går att förstora penis

När marknaden för den här typen av produkter först blossade upp, möttes den med en hälsosam dos skepsis. Såväl doktorer och forskare, som branschfolk och gemene man ifrågasatte om det verkligen gick att förlänga penis hos en fullvuxen man. Mycket tid och energi har lagts ner på undersökning för att skilja agnarna från vetet, men idag är alla eniga i att jo, du kan faktiskt förstora penis. Det är inte helt lätt, i vart fall inte om du vill få till en permanent storleksökning, och en sådan tar också tid. Dessutom finns det gott om humbug och lurendrejeri på marknaden, så var försiktig och tänk på var du köper produkter.

I vårt sortiment hittar du penisförlängare av hög kvalitet och av renommerade märken, som du kan använda om du vill förstora penis permanent. Det är en sorts apparat som bärs dagligen under en längre tidsperiod, för att stegvis dra ut ditt organ och därmed förstora penis. Som sagt, en inte helt lätt eller smärtfri procedur, men den är vetenskapligt bevisad och resultaten talar för sig själva.

Förläng din penis på andra sätt

Om du tillhör de män som inte nödvändigtvis har problem med den naturliga storleken, men som mest tycker att det vore kul att överraska din partner emellanåt, då finns det andra alternativ. Förläng din penis bara för en kväll, eller för en extra skön onanistund när din andra hälft inte är hemma, med enklare medel och på betydligt kortare tid, med ett annat alternativ. I huvudsak brukar man dela in produkter som är till för att förstora penis i tre kategorier: ovan nämnda penisförstorare, penispumpar och penis sleeves. Har du inget behov av ett långtidsverkande resultat, då kan du med fördel välja någon av de senare två.

Med en pump kan du, snabbt och enkelt, bokstavligt talat pumpa upp storleken på din lem. Vakuum gör att det får plats mer blod får plats i din erektion, som därmed blir större, tyngre och mer känslig. Det gynnar både dig och din partner. En sleeve träs på som en handske, och har alltså ingen fysisk effekt på själva organet. I gengäld kan den vara av olika material och ha spännande strukturer, för att ge helt unika upplevelser. Så om du verkligen vill förlänga penis, då finns det flera sätt att gå tillväga och mycket njutning att uppleva.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se