TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Analsexleksaker

Stimulera och utforska varandras anala, erogena zoner med en eller flera av våra analleksaker avsedda för par. Ni kan också läsa vår guide till analleksaker, där ni får tips och råd som gör upplevelsen ännu bättre.

Mest sålda produkter

Analleksaker - en extra upphetsande dimension av ert sexliv

Experimentera med analleksaker och upplev nya sidor av varandra

När det kommer till sex har många par en tendens att uteslutande fokusera på könsdelarna, såväl under förspel som själva samlaget. Det är synd och skam. Riktigt många människor får nämligen ut stor njutning av att stimuleras i och omkring anus. Det är förmodligen därför det finns massor av analleksaker, som man kan använda till just denna typ av stimulering. Så oavsett om du gillar stora eller små analpluggar, analkulor eller en prostatstimulator, har vi en produkt som passar perfekt till just dig och din partner.

Men vad kan då analleksaker, som andra sexleksaker inte kan? Som namnet antyder stimulerar analleksaker i eller omkring anus. Produkterna kan både användas som en del av förspelet och under samlaget, och därmed bidra till ett starkare och mer intensivt klimax. Nerverna i anus är extra känsliga, varför det kan kännas extra pirrande och upphetsande att föra upp något i rumpan. Många upplever dessutom att känslan förstärks ytterligare, om man drar ut den valda analleksaken ur anus precis vid klimax. Prova att experimentera med att låta din partner dra ut en analplugg eller analkulor vid rätt tidpunkt, och njut av den extra intima och härliga upplevelsen.

Massor av möjligheter åt nybörjare och erfarna

Oavsett vilken nivå du och din partner är på, så kan ni få glädje av vårt stora utbud med analleksaker. Om ni är helt nya på området, men nyfikna på det här med anal stimulering, då har vi en lång rad analleksaker för nybörjare. De har en förhållandevis liten diameter, vilket gör att de kanske verkar lite mindre skrämmande. Är ni däremot ett övat par och har lust att gå steget längre i ert experimenterande, då kan ni prova en av de större pluggarna, prostatasexleksaker eller kanske en analdildo. Ni kan också ge er i kast med en analvibrator, vilken ger en ännu mer kittlande känsla. Det finns massor av analleksaker att välja mellan. Gemensamt för alla våra analprodukter är att de har en stopper eller fot, vilket gör upplevelsen trygg och behaglig för er båda två.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare, övad eller expert, när det kommer till sexleksaker för analen är det alltid viktigt att använda ett bra analglidmedel. En del par använder denna typ av produkt som ett första steg mot analleksaker. Lite glidmedel på ett finger, som du så försiktigt för in i anus på din partner eller dig själv, är ett fantastiskt sätt att vänja sig vid känslan, innan ni går vidare till faktiska leksaker.

Kom närmare varandra med anala leksaker

Om du vill introducera din partner för analsex, är det en bra idé att börja med anala leksaker. Dels blir de en del av leken, men de är också en utmärkt uppvärmning. Det kan vara svårt att på allvar känna efter och uppleva vad som faktiskt sker, när man börjar med analsex. Många par är också alltför ivriga i starten, och går man för snabbt fram kan det lätt resultera i en negativ upplevelse, som knappast ger mersmak. I motsats till under samlag, kan det ofta vara lättare att känna efter vad man gör och vad som händer, när man använder anala leksaker. Det är därför de utgör en så bra startpunkt. Genom att använda en analleksak kan både du och din partner få en positiv upplevelse, som ni vill bygga vidare på och uppleva om och om igen.

Vi blir ofta kontaktade av kunder, som berättar att de upptäckt en ny form av intimitet och närhet sedan de börjat experimentera med anala leksaker. Det glädjer oss att våra stora utbud av kvalitetsprodukter, noga utvalda för att garantera kroppssäkra material, snygg design och användarvänlighet, kan bidra till att ni får ännu bättre sexupplevelser. När ni köper anala leksaker hos Sinful, då kan ni vara säkra på att få en härlig stund tillsammans.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful