Så väljer ni en strap-on

Om du och din partner vill uppnå större njutning tillsammans, så kan strap-on dildon vara en utmärkt sexleksak för er. Den strap-on som passar till just er, avhänger mycket av vad ni önskar uppnå med dildon. Det är också viktigt vid några strap-ons att överväga vilken harness och vilken O-ring ni föredrar. Nedanför kan ni läsa vilka saker ni bör överväga, för att komma fram till vilken som är den rätta till just er.

Harness

När ni ska välja en srap-on, är det för och främst viktigt att överväga om ni önskar en strap-on med harness eller en harness-fri strap-on. En harness-fri strap-on är en dildo som används helt utan rämmar. Den förs upp i givarens sköte och hålls fast med hjälv av bäckenmuskulaturen. Därmed bliver dildon stimulerande för både den som får men också för den som ger sammtidigt. Harness-fri strap-ons rekomenderas till först och främst erfarna användare. Det krävs också en tids inlärningn av dildon för att uppnå optimal njutning av den.

En dildo med harness är däremot en dildo som spänns runt livet med en eller flera rämmar. Därmed är dildon lätt att ta på och lätt att använda. Är man nybörjare med strap-on sex, rekommenderar vi primärt denna form för dildo. Dock vill ofta konstruktionen för denna typ av strap-on göra att givaren fysiskt inte blir stimulerad under akten.

Väljer ni en strap-on med harness, så finns det både färdiga strap-on kit, som är klara för använding, som både innehåller harness och dildos eller separata harness och strap-on dildos som ni kan sammasätta så som ni har lust. Önskar ni dubbel penetrering, kan man uppnå det med ett harness kit som till eksempel Fetish Fantasy Dubbel Strap-On vibrator.

Det finns olika harness allt efter vilken design ni föredrar och hur bred ni önskar den. Några harness, som till eksempel Sportssheet harness med korsettspänning, har bredare rämmar och ett vadderat ryggstycke. Andra som till exempel Dos Santos Deluxe Harness har smala rämmar och är utan ryggstycke.

 

Dildo

Om det är första gången ni ska experimentera med en strap-on eller om ni ska använda dildon till anal stimulation, kan det vara en fördel att dildon är av mindre i storlek. Av de mindre strap-ons kan vi till exempel rekomendera Fun Factory Share XS och Tantus Beginner Kit. Om ni däremot är åt det mer erfarna hållet eller önskar en mer fyllig stimulation, kan en stor dildo vara att föredra. Vi anser att Fun Factory Share XL är en bra dildo i det endamålet.

Önskar ni en extra stimulerande upplevese, finns det strap-ons med vibrator funktion, liksom det finns ihåliga strap-ons. Ihåliga strap-ons är ofta större och längre än andra strap-ons, och som kan användas av män som önskar en hårdare resning.

Många Strap-on dildos är producerat i PVC eller silikon, vilket gör dem fasta men flexibla, som i sin tur gör dem effektiva och härliga under användning. Vi rekomenderar yttterligare att ni använder en vattenbaserad glidkräm tillsammans med strap-ons av materialerna PVC och silikon då det gör dem mer behaliga att föra in och dessutom medvärkar till att upplevelsen av dildon blir ännu bättre.

 

O-ring

Strap-on harnesses, där du själv önskar bestämma dildon, är oftast försedda med en O-ring. O-ringen sitter på framsidan av harnesset och det är den som håller dildon på platts och därmed den, som avgör vilken storlek på dildon ni kan använda. Därför är det alltid en god idé att vara uppmärksam på O-ringens storek när ni väljer både harness och dildo så att ni försäkrar er att era nya sexleksaker passar ihop.

Strap ons från Doc Johnson använder inte en O-ring, utan en såkallad Vac-U-Lock system, som passar alla Vac-U-Lock Dildos oansätt storlek. 

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (3)
Dillio (1)
Doc Johnson (6)
Fetish Fantasy Elite (1)
Fetish Fantasy Series (5)
Fun Factory (1)
King Cock (2)
Obaie (2)
PDX Plus (1)
Sinful (6)
Spareparts (1)
Sportsheets (1)
Strap U (3)
Strap-on-Me (3)
Strap-On-Me (3)
Tantus (2)
Vixen Creations (1)
Visa alla 38 produkter
Du har sett 38 av 38 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se