Partner Plus Parvibrator med Fjärrkontroll

Klicka på en bild för att förstora den

Partner Plus Parvibrator med Fjärrkontroll

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

599,00 kr

  Produktbeskrivning

  Drömmer ni om att kunna smälta samman i njutningsfulla orgasmer? Nu kan ni få massor av lekmöjligheter med den fjärrstyrda utgåvan av populära Partner Plus.

  Den har en ergonomisk design som stimulerar hennes G-punkt och klitoris samt hans penis av vibrationerna när vibratorn bärs under samlag.

  Vibratorn har 10 effektiva vibrationsnivåer som ni enkelt kan växla mellan med hjälp av den trådlösa fjärrkontrollen. Den är även vattentät så att ni kan njuta av den i såväl sovrummet som badkaret.

  Partner Plus Parvibrator med Fjärrkontroll är tillverkad i medicinskt silikon och har en silkeslen yta. Vibratorn är dessutom vattentät och laddas via den medföljande magnetiska USB-kabeln.

  Partner Plus vann 2017 ett prestigefyllt iF Design Award och ett Red Dot Award.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  MÅTT: 8,5 cm lång x 5 cm hög x 3 cm bred.
  BATTERI, VIBRATOR: Uppladdningsbar (magnetisk USB-kabel medföljer).
  BATTERI, FJÄRRKONTROLL: 1 x CR2032 (ingår).
  VIBRATIONER: 10 vibrationer.
  GRÄNSSNITT: 3 knappar.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Användarvänlig
  En intressant mackapär Jag hade lite problem med att få leksaken att träffa rätt, men efter en del trixande lyckades jag få den på rätt plats. Inställningarna var i lite konstig ordning, men det störde mig inte särskillt mycket. Fjärrkontrollens räckvidd överraskade på ett positivt sätt. Det skulle vara underbart att lämna över fjärrkontrollen till någon annan och kunna lita på att den fungerar ordentligt.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Användarvänlig
  Mycket nöjd Är mycket nöjd med denna! Den satt fint på plats och hade många olika bra vibrationer. Jag som inte är särskilt känslig var tvungen att själv hålla den mot klitoris för att uppnå maximal njutning. Blir även lätt "öm och mör" i vaginaöppningen, så jag hade lite ont när den hade suttit inne en stund! Kunde inte ha den inne under samlag heller. Trots det är jag väldigt nöjd för den ger extrema orgasmer om jag håller i den själv!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Användarvänlig
  Rekommenderar ej. Hade ganska höga förväntningar på denna produkten. Men den har dålig vibration och vibrationen sitter på fel plats då den inte vibrerar på klitoris utan en bra bit ovanför. Vibrerar ganska bra för killen men gör inget för oss tjejer. Har köpt jätte bra grejer här innan men denna var helt värdelös.
  5 2 1

  Du recenserar: Partner Plus Parvibrator med Fjärrkontroll

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *