Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt

Klicka på en bild för att förstora den

 • Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt 1
 • Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt 2
 • Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt 3
 • Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt 4
 • Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt 5
 • Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt 6

Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

  Produktbeskrivning

  Måste man kompromissa med sina fräcka solostunder, när man är ute och reser? Absolut inte! Med Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt har du alltid njutningen nära till hands.

  Den fräcka masturbatorn kan tas både i vild doggy style och pikant missionärsställning, så du väljer själv vilken av de två tajta öppningarna du vill njuta av.

  Utvändigt frestas du av realistiska blygdläppar och mjuka skinkor, som tåler både kläm och klapp. Invändigt stimuleras hela ditt skaft av olika pirrande strukturer, som bidrar till en ovanligt verklighetstrogen upplevelse.

  Bubble Butt är tillverkad av mjukt och flexibelt Fantaflesh (TPE), så den tåler utan problem en våt omgång i badrummet.

  Detaljer

  MATERIAL: Fantaflesh (TPE).
  TOTAL LÄNGD: 17 cm.
  INRE DJUP, ANAL: Ca. 10 cm.
  INRE DJUP, VAGINA: Ca. 13 cm.
  INRE DIAMETER: 0,5 cm (töjbar).
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Mycket bra och prisvärd En väldigt bra och "Well rounded" sexleksak!

  Storleken är ok, lite större än vad man tror och den har rejäl vikt till sig. Något som gör den lite verkligare och roligare att använda. Något som går att säga åt dom flesta Pipedream produkterna. Matrialet är också bra, kan dock medge efter 2 användingar så kan man se lager av matrialet "gå" bort. Ser nästa ut som flagnad hud men går enkelt bort om man försöker lite extra, det förstör heller inte något och försvinner om du använder dig av exempelvis majs stärkelse.

  Känslan är fantastisk. Som vanligt med Pipedream så är kanalerna väldigt tight och ger mycket känsla, jag som själv har använt känslodämpande medel med produkten känner att jag känner mycket mer än när jag använder mig av mina fleshlights. Något bra då hela sessionen känns bättre men det gör också så man kommer snabbare. Tyväär så är kanalerna ganska korta och för någon som är över vanliga penis längden kommer inse att man inte kan köra med rejäla "tryck" när man använder den. Jag kan dock säga att denna tar det mycket bättre än den orala versionen, som gick sönder efter ett tag. Den vaginala kanalen funkar ganska bra ändå. Se bara till att om du är 17+ så ta det försiktigt! Anala kanalen är mycket kortare än den vaginala, och är mycket mer känsligare för slitage. Kan heller inte säga att den är bättre än den vaginala då man typ får plats med några cm inge mer.

  Det största minuset med produkten är tork tiden. Vet inte om jag gör något fel men jag fick köra med fläkt och öppet fönster för att det skulle torka i båda kanalerna.

  Annars ger jag produkten en 9/10

  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Prisvärd, men med nackdelar Fin men liten rumpa, vardera skinka fyller precis en hand vardera.
  Ganska korta gångar, vilket är särskilt synd iom. att det ger lite extra inlevelse om skinkorna slår emot en, men tvingar man in sig så långt blir det en uttänjning där svanskotan skulle ha varit där man ser igenom materialet, vilket både säkert skulle nötas igenom efter ett par styckna omgångar, samt att det inte längre känns särskilt skönt för könet heller. Hade nog gått att göra längre gångar (åtminstone för den anala) ifall de inte valt en sådan extrem svankning till formen.

  Den andra saken är att iomed att den saknar någon sorts hål på andra sidan så fastnar det luftbubblor inuti när man tränger in iom. att den är så tight. Går att motverka något genom att klämma ihop den lite i förväg för att få ut så mycket luft som det går innan, men går inte att göra det helt för att det kräver båda händer, och klämmer du ihop den med båda händer blir det då väldigt i princip omöjligt att stoppa in den, för att det nästan krävs en hand för att sikta in pga dess tighta ingångar. Skulle kanske gå att motverka om man fyllde en gång till brädden med glidmedel, men är lite för sparsam för att testa.

  Men den är ändå skön, och tränger man inte in hela vägen in märks inte luften av lika mycket.
  Materialet är riktigt fint, till den grad att det är kul att klämma på skinkorna även när man inte använder den. Hade lätt använt en stress-rumpa i detta material.

  Kort och Gott: En alldeles lagom budget-rumpa för den som inte vill spendera för mycket eller inte har plats för en större modell.
  5 4 1

  Du recenserar: Pipedream Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *