Rocks Off Cheeky Boy Intense Uppladdningsbar Prostatavibrator

Klicka på en bild för att förstora den

Rocks Off Cheeky Boy Intense Uppladdningsbar Prostatavibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Få extraordinärt intensiva prostataorgasmer med Cheeky Boy Intense Prostatavibrator från Rocks Off. Speciellt framställt för män.

  Den läckra silikonvibratorn stöter effektivt mot prostatan medan den samtidigt stimulerar mellangården för extra njutning. Den införbara delen har en särskild vågig design, där 4 kulor ger extra stimulering av anus vid införing och bruk. Möjlighet att leka och kittla som med en analkedja.

  "Intense" är en ny och förbättrad version av originalvibratorn "Cheeky Boy". Den berömda designen är densamma men ned nya features får du en ännu bättre anal upplevelse.

  Nu kan du t ex välja mellan hela 10 olika vibrationsfunktioner. Allt från ett litet surr till en mer häftig pulsering, så att alla "cheeky boys" får precis den stimulering som passar dem bäst.

  Den avtagbara bulleten med nickelfri metallegering är nu dessutom uppladdningsbar via en medföljande USB-kabel, och kan köra en hel timme på fullt batteri.

  Rocks Off erbjuder mullti-stimulatorer till män i många olika storlekar och former så det finns något som passar till alla.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  INFÖRBAR LÄNGD: 12,5 cm.
  DIAMETER: 3 cm (bredaste delen).
  LÄNGD BULLET: 9 cm.
  VATTENTÄT:Ja.
  VIBRATIONSNIVÅER: 10 olika.
  LJUDNIVÅ: Tystlåten.
  GRÄNSSNITT: 1 knapp.
  BATTERITYP: Uppladdningsbar (USB-kabel till laddning medföljer).
  BRUKSANVISNING: Engelsk.
  MEDFÖLJER: USB-kabel till ladning.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Rocks Off Cheeky Boy Intense Uppladdningsbar Prostatavibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.