Rocks Off Rock Chick Mini G-punktsvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

Rocks Off Rock Chick Mini G-punktsvibrator

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Rocks Off Rock Chick Mini är den perfekta produkt för dig som vill ha en slank och effektiv G-punktsvibrator. Rock Chick Mini har tillverkats speciellt för kvinnor som vill experimentera med G-punktsstimulation för första gången samt kvinnor som föredrar invändig stimulation som inte har för stor fyllighet.

  Rock Chick Mini har tillverkats i fast med flexibelt silikon som gör den tillräckligt hård att ge den fasta stimulation som är nödvändig för att uppnå G-punktsorgasm. Vibratorn har en mjuk yta som känns ännu mer behaglig om du använder den ihop med ett vattenbaserat glidmedel.

  Med denna läckra G-punktsvibrator har du möjlighet för extra stor njutning. Den effektiva vibratorn har hela 7 olika vibrationsprogram som du kan välja mellan allt efter om du önskar mild eller intens stimulation. Med så många möjligheter finns det helt säkert ett läge som passar dig.

  Vibrationernai Rock Chick Mini kommer från en uttagbar bulletvibrator som sitter i den utvändiga delen och som stimulerar upp mot klitoris. Vibratorn är så kraftfull att du lätt kan känna vibrationerna helt ut i änden av den invändiga delen och mot G-punkten.

  Rock Chick Mini är 100 % vattentät och kan därför lätt rengöras i vatten eller njutas i duschen. Vibratorn har tillverkats i England i 100 % allergivänligt och ftalatfri silikon.

  Ingår: En svart förvaringspåse i satin.

  Detaljer

  MATERIAL: Allergi-vänlig silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  DIAMETER: 1,5 cm.
  LÄNGD: 9 cm, den del som kan föras upp.
  VIKT: 76 g.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP: 1 x 1,5V LR1/N (ingår).
  VIBRATIONSMÖNSTER: 7 kraftfulla.
  LJUDNIVÅ: Tystgående.
  INTERFACE: 1 knapp.
  INGÅR: Svart förvaringspåse.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Underbar! En mycket underbar leksak! Passar även till nybörjare. Detta var min första g-punktsvibrator, och jag har inte ångrat det alls. Lämplig storlek, vattentät så man kan även ha kul i duschen samt väldigt tystlåtande trots kraftiga vibrationer. Dessutom finns det olika lägen på vibrationerna, som man lätt kan ändra på med tummen. Jag är riktigt nöjd med denna, funderar på att beställa hem en till redan..
  5 4 1

  Du recenserar: Rocks Off Rock Chick Mini G-punktsvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *