kort kort
kort
Kalmar

Kalmar

Nej, det är nog inte piskslagen från Kalmartravet som ekar längs Kalmar slott. Mer troligt är att semesterfirare provar sina nya redskap. Här säljs det piskor som ingen annanstans.

Halmstad

Halmstad

Enligt vår statistik är det produkten We-Vibe 4 som är den mest sålda i semesteridyllen Halmstad. En parvibrator som stimulerar både mannen och kvinnan samtidigt under samlag. We-Vibe 4 är den perfekta leksaken att avsluta en romantisk kväll på.

Härnösand

Härnösand

Det verkar som att turisterna i Härnösand inspireras mer från länsfängelset än Höga kusten - här är det nämligen handbojor som står överst på inköpslistan.

Åhus

Åhus

Få städer är så mysiga som Åhus. Små, medeltida gator, romantiska sandstränder och restauranger i toppklass. Vi blir inte förvånade att massageljusen står högst upp på listan.

Visby (Gotland)

Visby (Gotland)

Kanske är det medeltidsveckan i Visby som gör att just paddeln är den mest sålda där. Här gillar turister smisk och smek.

Båstad

Båstad

Lyx, lyx och åter lyx - i Båstad sparas det inte på pengarna. Varför göra undantag när det kommer till sexleksaker? Här köper man det testvinnande vibratorägget LELO Lyla 2 - en innovativ och lyxig parleksak som är 100% vattentät.

Fakta om undersökningen

 • Green tick

  Försäljningen av sexleksaker stiger markant runt om i Sverige när semestern har kommit – speciellt i turistområden – och svenskarna vet hur man ska roa sig lite extra under semestern.

 • Green tick

  Sinful.se har undersökt försäljningsstatistiken från den senaste semestermånaden. Undersökningen kunde identifiera de turistorten där försäljningen ökade mest under loppet av sommaren.

 • Green tick

  Undersökningen är baserad på över 15 000 beställningar lagda under juni och juli månad, där vi har jämfört resultaten med de över 100 000 beställningarna lagda under hela året.

 • Green tick

  Det finns sex geografiska områden som skiljer ut sig, där försäljningen ökade markant denna sommar. Siffrorna räknades genom att jämföra den orts försäljning under sommaren med den under resten av året. Procentsatserna visar de olika ökningar.

 • Green tick

  Slutligen, visar Sinful vilka produkter som är de mest populära för var och en av dessa turistorter.


Dessa produkter är de mest populära

Fakta om Sinful.se

Sinful.se är Sveriges ledande erotiska webbshop och vårt kärnvärde är en fast övertygelse om att alla, oavsett kön, ålder och sexualitet kan få ännu bättre sex med sexleksaker. Det viktiga är att du får precis det som passar dig bäst och därför använder vi varje dag vår stora kunskap om sexleksaker för att hjälpa och vägleda våra kunder, så att vi kan försäkra oss om att de får de rätta produkterna.

Läs mer om Sinful här