Arcwave Ion Masturbator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Arcwave Ion Masturbator
 • Arcwave Ion Masturbator
 • Arcwave Ion Masturbator
 • Arcwave Ion Masturbator
 • Arcwave Ion Masturbator
 • Arcwave Ion Masturbator
 • Arcwave Ion Masturbator
 • Arcwave Ion Masturbator
 • Arcwave Ion Masturbator
 • Arcwave Ion Masturbator

Arcwave Ion Masturbator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 995,00 kr

  Produktbeskrivning

  Som den första av sitt slag ger Arcwave Ion Masturbator dig kraftigare och mer intensiva orgasmer än du nånsin har vågat drömma om.

  I flera års tids har det bara varit kvinnor som kunnat njuta av den populära lufttrycksteknologin - men med Arcwave Ion är de dagarna ett minne blott. Nu har män äntligen möjlighet att ta del av den här böljande formen av njutning.

  Denna innovativa masturbator använder nämligen patenterad PleasureAirTM teknologi, som tillsammans med smarta beröringssensorer stimulerar ditt skaft med läckra luftvågor precis där det känns som allra bäst - mot penissträngen. När det kombineras med den inre räfflade strukturen som masserar din penis kan du vara säker på att du får den ultimata onaniupplevelsen.

  Men inte nog med det. Arcwave Ion är nämligen inte enbart en stor källa till fantastisk njutning,  den är dessutom otroligt väldesignad och har ett både smart och modernt utseende. Hela produkten utstrålar kvalitet, där det är tydligt att minsta detalj är noga genomtänkt.

  Detsamma gäller den smarta hållaren, som även fungerar som både laddare och torkstation. Det är perfekt när du har rengjort din Arcwave Ion. Onaneraren är nämligen helt vattentät och därmed extremt lätt att hålla ren. Du vrider bara de två delarna åt var sitt håll, så öppnar den sig med ett klick. Spreja den med sexleksaksrengöring och skölj av den under vattenkranen, sen kan den torka i sin hållare.

  Arcwave Ion är naturligtvis tillverkad av läckraste silikon, vilket i sig är extra hygieniskt, plus att det är väldigt hållbart och känns otroligt skön att använda.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast, CleanTech Silikon.
  LATEXFRI: Ja.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT:
  - Ion: Ja.
  - Hållare: Nej.
  STORLEK:
  - Ion: 14 x 8,3 x 5 cm.
  - Hållare: 10,7 x 18,5 x 7,5 cm.
  - Invändig diameter: 3,3 cm.
  - Omslutande djup: 8,7 cm.
  BATTERI: Uppladdningsbart (via inkluderad mini USB-kabel).
  LADDNINGSTID: 120 minuter.
  ANVÄNDNINGSTID: 60 minuter (på högsta intensitet).
  MEDFÖLJER: Hållare (m. DryTech Silica pinne), Mini USB-kabel, bruksanvisning och Pjur vattenbaserat glidmedel 10 ml.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Väldigt bra Detta är den bästa investeringen jag har gjort vad gäller denna typ av leksaker. En helt underbar stimulering som gör att man sakta bygger upp till en helt obeskrivlig orgasm. Enda minuset är att den kan stanna när glidmedlet torkar ut, men då är det bara att applicera mer. Har fått de mest explosiva orgasmerna nånsin med denna och det är inte alltid så lätt att vara tyst då.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Sköna vibrationer Produkten ger verkligen fantastiska vibrationer, när man väl har lärt sig hur man håller den på rätt sätt och rätt plats. Den är lätt att ha i handen och kvaliteten känns bra. Den är rätt lätt att rengöra efter användning. 

  Enda lilla minuset som drar ner betyget en aning är ljudet från den. Den låter inte jättemycket, men man kan definitivt höra den.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Bluff och besviken Helt värdelös, hade hellre köpt snabbmackisar och satt i en termos och tryckt in den där. 1995kr var vansinnig bortkastat.
  5 1 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Inte värt Denna produkt köpte vi för att frun har en Satisfyer. Den gör verkligen vad den skall och lite till. Då tänkte vi att denna (enligt beskrivningen) för samma sak. Aj, vad besviken man blir. Akta er för att köpa denna. Den är INTE värd 1995 kan jag säga. Den låter oerhört högt om man har den på konstant vibration. Slutar låta om man har på auto (det vill säga att ollon kommer förbi vibrations hålet). Vibrationerna når inte tillräckligt för att strängen på penis skall känna behag (ja, en själv då så klart). Kunde jag känna tillbaka skulle jag gjort det direkt. Skulle inte ens ju köpa den om den var 1000 kronor billigare. Så denna tycker jag man skall lyfta bort från hyllorna. Är bara att lura oss män till "bättre utlösning". Den som uteblir då för det blir ingen. Stort NEJ till köp.
  5 2 1

  Du recenserar: Arcwave Ion Masturbator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.