Sinful Challenge Boxar

Sinful Challenge Parboxar har tagits fram för er som älskar erotiska överraskningar. Anta utmaningen att ge din partner ännu fler orgasmer, och experimentera med nya sätt att njuta av varandra. Ni kan se fram emot att fylla sovrummet med suckar och stön. Boxarna är perfekta att ge som gåva vid speciella tillfällen, när ni vill skämma bort varandra lite extra, eller bara för att. Varje lucka gömmer på nya, spännande överraskningar.

Sinful 10 Day Love Challenge Parbox
  • Drömmer ni om att uppleva 10 fräcka dagar där erotiken står i fokus? Med Sinful 10 Days Love Challenge Parbox får ni både njutning och heta överraskningar.
  • Den eleganta boxen innehåller 10 olika produkter som ni kan njuta av tillsammans.
  • Boxen är den ultimata gåvan till din partner, oavsett om det är till Alla hjärtans dag, som bröllopsgåva eller bara som fredagsmys.
Köp nu

Sinful 4 Weeks of Pleasure Parbox
  • Drömmer ni om fyra heta veckor med erotik och njutning? Med Sinful 4 Weeks of Pleasure Parbox får ni både överraskningar och massa njutning.
  • Boxen är den perfekta presenten till Alla hjärtans dag, års- eller bröllopsdagen, helgutflykten eller helt enkelt bara för att ni vill piffa till ert sex- och samliv lite extra.
  • Sinful 4 Weeks of Pleasure Parbox innehåller manualer till produkterna.
Köp nu
Alla produkter

Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.