Sinful 10 Days Love Challenge Parbox

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sinful 10 Days Love Challenge Parbox produktbild 10
 • Sinful 10 Days Love Challenge Parbox produktbild 21
 • Sinful 10 Days Love Challenge Parbox 30
 • Sinful 10 Days Love Challenge Parbox 51
 • Sinful 10 Days Love Challenge Parbox 52
 • Sinful 10 Days Love Challenge Parbox 100

Sinful 10 Days Love Challenge Parbox

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

929,00 kr

  Produktbeskrivning

  Se fram emot ett sensuellt äventyr fullt av överraskningar när ni öppnar luckorna i Sinful 10 Days Love Challenge. Den eleganta parboxen är proppfull med upphetsande sexleksaker och erotiska tillbehör, som kan piffa till ert sexliv och skänka massor av njutning åt båda parter.

  Bakom luckorna hittar ni 10 produkter för män, kvinnor och par, som ni kan använda under eggande förspel, lättare bondagelekar och för att få svindlande orgasmer ihop. Njut av den rika tillgången på vibrationer, smekningar och andra tillfredsställande sensationer, medan ni experimenterar med nya former av njutning och utforskar varandras kroppar som aldrig förr.

  Boxen är också en utmärkt anledning att öppna upp personligen och dela mer er av era djupaste fantasier, för att därefter förverkliga dem med de nybörjarvänliga produkterna. De utmanar er att testa nya gränser, samtidigt som de är lätta att förstå sig på och inte känns särskilt överväldigande för er som är nya på området. Varje produkt kommer med en lättläst bruksanvisning.

  Samtliga produkter är tillverkade av högkvalitativa, kroppssäkra material. Alla nödvändiga batterier och laddare är inkluderade. Vi rekommenderar att ni använder produkterna ihop med ett vattenbaserat glidmedel. Det förstärker känslan och göra hela upplevelsen ännu bättre.

  Detaljer

  INNEHÅLL: 1 x Bulletvibrator, 1 x Knipkulor, 1 x Lasso Penisring, 1 x Vibrerande Penisring m. Fjärrkontroll, 1 x Buttplug, 1 x Flogger, 1 x Klassisk Kraftig Vibrator, 1 x Satin Knytband, 1 x Handjob-ägg, 1 x Miniklänning.
  STORLEK: Underkläderna är i one size och passar alla storlekar.
  STRÖMKÄLLA:
  - Bulletvibrator: 1 x AAA-batteri (ingår).
  - Vibrerande penisring: Uppladdningsbar (USB-laddare P1 ingår).
  - Klassisk kraftig vibrator: 2 x AA-batteri (ingår).
  ALLERGENER: Ftalat- och latexfri.
  MÅTT: 30 cm x 28 cm x 4,5 cm.
  REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Svenska, danska, norska, engelska och finska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Fnittrig spänning i kartongformat Perfekt för att bryta mönstren som man lätt fastnar i. Fnittrig, sexigt och spännande utan massa konstigheter. Lagom för nybörjare som oss!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stor succé! Fick den här som Alla Hjärtans Dags present av min pojkvän och vi har redan haft mycket glädje av den. Det är inte så att vi har jättemycket erfarenhet av sexleksaker, så den kan verkligen rekommenderas om man känner för att prova på lite olika grejer. Det är superfett att man har något att se fram emot varje dag och det var länge sedan vi hade sex så många dagar i rad som med den här. Om man är hyfsat frisinnad tror jag här finns något för alla smaker. Boxen är dessutom sjukt snygg och har inga opassande bilder eller liknande. Det är ett enormt plus. Vi ser fram emot att öppna de resterande luckorna under de kommande dagarna.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Spännande Spännande och kul produkt. Vi hade tyvärr svårt att vänta i 10 dagar, så vi öppna alla luckor på en och samma gång
  5 5 1

  Du recenserar: Sinful 10 Days Love Challenge Parbox

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.