Singles Day sexleksaker gör dagen lite roligare

Vad är Singles Day?

Singles Day är ett initiativ som startades av en grupp studenter på Nanjing University i Kina år 1993. Dagen infaller alltid den 11/11, eftersom talet 1 ska symbolisera det faktum att man står alena. Det är nämligen precis det som dagen handlar om, ensamheten. Singles Day hyllar singellivet och mottot för dagen är just “Var stolt över att du är singel”.

Det är ett budskap vi på Sinful gärna stöttar! Man ska absolut vara stolt över att man är singel. För att vira alla våra härliga singelkunder, har vi därför satt ner priset på några Singles Day sexleksaker, så att ni singlar (och naturligtvis även alla par) har möjlighet att köpa härliga produkter, som kan användas för att skämma bort er själva lite extra. Singles Day sexleksaker ska vara något som kan användas ensam, så att man inte måste ha en partner för att uppnå en skön orgasm. Istället kan du ta fram dina Singles Day sexleksaker och njuta av din frihet.

Skäm bort dig själv med Singles Day Erbjudanden

Det är som sagt den 11/11 som ensamheten ska hyllas. Tänk efter lite… Hur ofta har du inte blivit lite småirriterad över att din partner inte kan få dig helt upp till klimax? Rätt ofta, skulle vi gissa. Hur svårt kan det vara? Du vet ju själv precis vad som krävs för att du ska komma. Vilka knappar som ska tryckas på och punkter som ska stimuleras. Det är ju inte rocket science!

För många är det faktiskt lättare att få orgasm på egen hand. Men även när du är ensam kan det vara trevligt att få en hjälpande hand, för att nå helt upp till toppen innan du faller i extas. Det är grunden till att vi här på sidan Singles Day sexleksaker erbjuder dig några av våra absolut mest populära produkter. Varor som många av våra kunder har köpt, älskat och älskat med. Så tyck inte synd om dig själv för att du är singel, utan fira istället att du har möjlighet att ta hand om dig själv till 100% och ge dig själv en gåva.

Hitta helt rätt produkt

När du ska ta hand om dig själv och få lite egentid är det viktigt att du har precis den sexleksak som du tycker är allra bäst och roligast att leka med. Hos Sinful.se har vi därför massor av produkter att välja bland, om de utvalda Singles Day sexleksakerna inte faller dig helt på läppen. Ta en titt i våra olika kategorier och se om du inte hittar något som passar dig.

Är du osäker på vad du ska välja, kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Här sitter ett gäng duktiga individer redo att ge goda råd och vägledning, svara på frågor dina frågor, samt förklara skillnaderna mellan varor och fördelarna en produkt har framför en annan. Du kan kontakta dem via mail på service@sinful.se, eller ringa på tel. 0410 - 880 213. Vi sänder naturligtvis alla paket i diskret emballage, så att du är den enda som vet vilka söta hemligheter som gömmer sig däri. Vi ser fram emot att skicka hem ditt paket till dig.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se