Twerking Butt Deluxe
Twerking Butt Deluxe
7 995,00 kr
Testvinnare
Twerking Butt Deluxe
Twerking Butt Deluxe
Twerking Butt Deluxe
Twerking Butt Deluxe
Twerking Butt Deluxe
Twerking Butt Deluxe
Twerking Butt Deluxe - PRISVINNARE bild på förpackningen 90

Twerking Butt Deluxe

5.0 (1)
7 995,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Nu kan du kombinera alla dina hetaste drömmar i en och samma produkt med Twerking Butt Deluxe, som utöver att vara en väldigt fräck onaniprodukt också har vunnit priser som ”Årets sexleksak för män” på Xbiz Adwards.

Masturbatorn är formad som en härlig, fyllig bakdel och har både en vagina och ett anus som du kan tillfredsställa dig med. Den kan värmas upp till ca. 37 grader, vilket är en människas normala kroppstemperatur, och du kan kontrollera den med den medföljande fjärrkontroll så den också kan massera din penis och vibrera runt den. Massagen kan ställas in i 6 olika inställningar och twerking-funktionerna är praktiskt taget oändliga.

Twerking Butt Deluxe är tillverkad i härligt mjukt cyberskin och väger ca. 9kg. Den är lätt att rengöra och det medföljer en kraftfull vattenpump för att kunna tvätta den ordentligt. Till headsetet finns det också en rengöringsduk och efter användning kan du lägga Twerking Butt Deluxe i den inkluderade förvaringspåsen tills du ska använda den igen. Du får också en laddare så rumpan alltid kan vara redo för användning och ge dig maximal njutning närhelst du önskar.

Vi rekommenderar att du använder Fleshlightpulver för att behandla din masturbator. Pulvret är till för att bibehålla materialets mjuka och naturtrogna yta och förlänger dess livstid.

Detaljer

MATERIAL: Cyberskin.
LÄNGD: 35 cm.
BREDD: 32 cm.
HÖJD: Ca. 23 cm.
VIKT: 9 kg.
BATTERI: Uppladdningsbart (laddare ingår).

ARTIKELNUMMER: 15018.
Kundrecensioner
5.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Den här är det bästa!

Jag har haft den här produkten ett tag. Den gör bara allt en man vill! Massage och vibrator och Cyperskin känns som att det är det riktiga, speciellt eftersom det är uppvärmt till kroppstemperatur! Så bra leksak! Det är dyrt, ja, men du får vad du betalar för! Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se