Twerking Butt Deluxe - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Twerking Butt Deluxe
 • Twerking Butt Deluxe
 • Twerking Butt Deluxe
 • Twerking Butt Deluxe
 • Twerking Butt Deluxe
 • Twerking Butt Deluxe

Twerking Butt Deluxe - PRISVINNARE

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

7 995,00 kr

  Produktbeskrivning

  Nu kan du kombinera alla dina hetaste drömmar i en och samma produkt med Twerking Butt Deluxe, som utöver att vara en väldigt fräck onaniprodukt också har vunnit priser som ”Årets sexleksak för män” på Xbiz Adwards.

  Masturbatorn är formad som en härlig, fyllig bakdel och har både en vagina och ett anus som du kan tillfredsställa dig med. Den kan värmas upp till ca. 37 grader, vilket är en människas normala kroppstemperatur, och du kan kontrollera den med den medföljande fjärrkontroll så den också kan massera din penis och vibrera runt den. Massagen kan ställas in i 6 olika inställningar och twerking-funktionerna är praktiskt taget oändliga.

  Men inte nog med det: Om du blir vild och galen när du ser en en skakande rumpa, kan du sätta in din smartphone i det medföljande headsetet, välja din favoritlåt och få rumpan att twerka till den valda sången medan du njuter av den sensuella upplevelsen. Headsetet är ett par virtual reality glasögon så medan du spelar din favoritlåt – eller ett av de 3 videoklipp som följer med – får du en (nästan) äkta upplevelse av att vara tillsammans med en (eller flera) kvinnor medan du använder twerkern.

  Twerking Butt Deluxe är tillverkad i härligt mjukt cyberskin och väger ca. 9kg. Den är lätt att rengöra och det medföljer en kraftfull vattenpump för att kunna tvätta den ordentligt. Till headsetet finns det också en rengöringsduk och efter användning kan du lägga Twerking Butt Deluxe i den inkluderade förvaringspåsen tills du ska använda den igen. Du får också en laddare så rumpan alltid kan vara redo för användning och ge dig maximal njutning närhelst du önskar.

  Vi rekommenderar att du använder Fleshlightpulver för att behandla din masturbator. Pulvret är till för att bibehålla materialets mjuka och naturtrogna yta och förlänger dess livstid.

  Detaljer

  MATERIAL: Cyberskin.
  LÄNGD: 35 cm.
  BREDD: 32 cm.
  HÖJD: Ca. 23 cm.
  VIKT: 9 kg.
  BATTERI: Uppladdningsbart (laddare ingår).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Twerking Butt Deluxe - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: