Diskret forsändelseFördelar med att handla på Sinful.se
Fleshlight

Fleshlight

Fleshlight är bland världens mest berömda onaniprodukter för män. Alla Fleshlights är tillverkade av Real Feel Super Skin vilket gör upplevelsen mycket realistisk. Bland Fleshlight-produkterna hittar du även Fleshlight Girls, vilka är exakta kopior av kända porrstjärnor.

Det finns också de roliga Fleshlight Sex in a can som är några av de tajtare Fleshlight varianter man kan få.

Fleshlight vann i 2014 priset för 'Best Product Line for Men' vid O Awards.

Vara 1 till 48 av totalt

Vara 1 till 48 av totalt

Information om din Fleshlight

Känslan när du använder en Fleshlight är helt unilk, vilket gör att produkterna är otroligt populära världen över.

Du kan återanvända din Fleshlight om och om igen. Du behöver bara rengöra produkten genom att tvätta den med varmt vatten och därefter låta den torka. Om du önskar att rengöra den med tvål, rekomenderar vi att du använder dig av Fleshlight Wash tvål, för att uppnå bästa resultat.

 

- Fleshlight använder ett unikt material, Real Feel Super Skin, som är specialt utvecklat av Fleshlight i USA. Verksamheten har patenterat materialet, vilket säkrar dem att inga andra kan kopiera deras produkter. Samtidigt är alla Fleshlight produkter 100 % fria från phthalater.

 

- Produkterna mäter 26 cm i längd och 10 cm i diamater, vilket betyder att produkterna kan användas av alla. Fleshlight är världens mest populära onaniprodukt till män, på grund av den fantastiska känsla den ger.

Samtidigt är de flesta av produkterna en äkta kopia av de största stjärnorna i branchen, såsom Jesse Jane, Jenna Haze, Jenna Hameson och många fler kända stjärnor.