7-delars Bondage Set
7-delars Bondage Set
SPARA 42%
229,00 kr
SPARA 42%
7-delars Bondage Set 1
7-delars Bondage Set 2
7-delars Bondage Set 3
7-delars Bondage Set 4
7-delars Bondage Set 5
7-delars Bondage Set 6
7-delars Bondage Set 7
7-delars Bondage Set 8
7-delars Bondage Set 9
7-delars Bondage Set 10

7-delars Bondage Set

4.3 (5)
399,00 kr 229,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Vill du experimentera med bondage? Då är detta läckra 7-delars bondageset från ToyJoy idealisk för dig. Det innehåller nämligen allt du behöver för fräcka och retande bondagelekar. Setet består av:

 • En svart gag ball med lufthål som är perfekta för dominanslekar. Remmen är 1,9 cm bred och kan justeras från 44 cm till 62 cm i omkrets. Själva gag ball:en som är tillverkad av hård plast är 4,2 cm i diameter.
 • En svart ögonbindel som får beröringar att kännas mer intensiva när synsinnet inte kan användas och de andra sinnen väcks. Ögonbindeln är tillverkad av nappaskinn som har en mjuk baksida och eftersom den ahar en elastisk stropp passar ögonbindeln för en omkrets på 49 – 76 cm.
 • Ett mjukt svart bondagereb i bomull som kan användas för japanskt bondage.
 • To bröstklämmor av metall som kan justeras allt efter hur stort tryck man vill ha. Båda bröstklämmor har dekorerats med en liten lila bjällra som kan höras varje gång bäraren rör sig.
 • En 45 cm lång, svart floggerpiska av nappaskinn som kan användas för mjuka och retande smisk. Piskans slag kan kännas utan att de gör ont.
 • Ett justerbart halsband som passar för en omkrets på 36-44 cm. Halsbandet levereras både med ett hänglås och en 118 cm lång rem med karbinhake som kan användas som hundkoppel.
 • To manschetter i 5,5 cm bred nappaskinn som har en mjuk baksida. Manschetterne som är justerbara från 13,5 till 23 cm kan användas för sig själv eller spännas fast till halsbandet.

Setet är speciellt lämpligt för er som ska prova på bondage för första gången och som vill utforska varandra genom retande sexlekar.

Detaljer

MATERIAL: Nappaskinn, metall, plast, bomull och elastik.
JUSTERBAR: Ja.
MÅTT, MANSCHETTER: 13,5-23 cm. i omkrets och 5,5 cm i bredden.
MÅTT, HALSBAND:  36-44 cm i omkrets och 5 cm i bredden.
MÅTT, ÖGONBINDEL: 49-76 cm i omkrets.
MÅTT, GAG BALL: 44-62 cm i omkrets och 4,2 cm i diameter.

ARTIKELNUMMER: 13649.
Kundrecensioner
4.3
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (5)
Fantastiskt set!

Först och främst speglar själva setet och kvaliteten priset. Setet är riktigt bra om du vill testa dominans med din partner. Alla nödvändiga delar finns där när det hela blir lite intimt och farligt. Läs mer

-
5 4 1
Förvånad över kvaliteten

Bra kvalitet för priset. Jag hade befarat lite att det var lite kartong eftersom man fick så mycket för 300 SEK, men jag blev positivt överraskad.

-
5 5 1
Köpt och använd (och använd igen och igen)

– Floggern verkar liten, men den är lätt att använda och man behöver lite kraft bakom den för att den ska göra riktigt ont. Om du har ett stadigt grepp är den fantastiskt att använda. Ljudet är inte dåligt heller. – Halsbandet och kopplet är också lätta att använda. Halsbandet kan vara lite vass i kanterna om man intelåter den "forma" sig tillräckligt och bli ordentligt rund. Inget som drar ner spelkvaliteten, bara en pedantisk detalj. Låset är dock lite tunt, liksomnycklarna. Jag tvivlar dock inte på att den kan "rivas av" om den ska tas bort väldigt snabbt. - Bollgagen är en av de bästa sakerna i setet. Metallringarna kanse obekväma ut att bära, men det är de långt ifrån. – Ögonbindeln är på den stora sidan och utesluter inte allt ljus. Du kan t.ex. se ut ur hörnen vid näsan. Denär dock lätt att byta ut och du kan använda en halsduk istället. – Manschetterna är bland mina favoritsaker i setet. Lätt justerbara för att passa handleden och detär omöjligt att vända dem åt fel håll (såvida du inte vänder dem upp och ner alltså) så det är bara att ta på dem, dra åt och sedan vrida tills D-ringarna är därdu vill att de ska vara. Kedjan till dem är i en fin och lagom längd där det känns som att man bara kan röra sig "tillräckligt" men man kan inte riktigt ochdet är irriterande på det där härliga sättet. – Repet är av en fin kvalitet som inte svider om man inte försöker få det att svida. Den kan enkelt sättas ihop ochdöljas som en scoutgrej om du vill ha den ute och till hands. – Bröstvårteklämmorna är också lätta att sätta på, och skruven ser till att de inte drar åt förmycket. Inget mer att säga då de fungerar enligt beskrivningen. Klockorna är lätta att ta bort om de blir för irriterande. Så: Allt fungerar enligt beskrivning ochkonstlädret känns skönt och mjukt. Ögonbindeln täcker inte 100%, men fortfarande runt 90-95%. Rosenbladen är en rolig detalj som inte får glömmas bort. Läs mer

-
5 5 1
Utmärkt set för nybörjare

Setet är ett bra köp för dig som inte har speciellt kinky leksaker och vill utöka sin samling direkt. Min sambo och jag använde setet och speciellt lädermanschetterna, som var av ganska bra kvalitet i förhållande till priset. Även med mycket små handleder kunde de lätt ta sig runt och sitta tight. Själva kedjan mellan manschetterna gavlite för mycket utrymme för att röra händerna, men ett rep, en bit tyg eller en enkel karbinhake kan enkelt fixa detta. Repet är ca. 5 meter lång och bra att använda,men du måste köpa något annat material om du vill göra mer konstfulla bindningar. Gagen fungerar bra om du har en normalstor mun. Att ha ett lite mindre bett kan orsakakäksmärta från att ha en gag av hårt material i munnen. Så du bör bara kolla hur mycket din sub kan gäspa. Lufthålen är ett riktigt trevligt tillskott. Piskan i sigär inte superlång och är därför inte superskrämmande. Men rätt inställning (eller ögonbindel) kan hjälpa här. Halsbandet och kopplet till den är välgjorda.Halsbandet var dock lite bred och inte riktigt tight nog för oss. Om din sub har en mindre hals bör du förmodligen skaffa en annan. Kopplet kan dock användas till allakragar. Bröstvårteklämmorna fungerar som de ska, och har en mekanism så att du kan justera hur hårt de ska sitta, vilket är mycket välkommet. Man måste dock se tillatt plastkuddarna på änden inte lossnar efter användning. Förvara dem i en liten låda, så ska de sitta kvar. Bjällrorna är lätta att ta av, vilket vi gjorde tillslut.Ögonbindeln är förmodligen den minst användbara i uppsättningen, eftersom den egentligen inte blockerar sikten särskilt bra. Allt som allt ett utmärkt set speciellttill det priset. Jag skulle särskilt rekommendera nykomlingar som vill utforska kinky utan att investera en förmögenhet i lack och läder. Läs mer

-
5 4 1
Fyra stjärnor

Allt som allt tyckte jag och min partner att det var jättebra. - Floggern var nog det bästa av allt, härlig känsla och snygg design. - Ballgagen var för lång för mig, detta gick dock lätt att lösa genom att göra lite fler hål vi spännet därbak. När vi hade gjort det kändes den skön att använda. - Bröstklämmorna var bra. Sötamed en liten bjällra på. - Halsbandet var för stort för mig, men jag har väldigt smal hals. Tror att vi ska försöka göra fler hål i det. - Repet har vi inte testatän men det verkar vara ett helt ok rep. Om man vill göra mer seriös repkonst tror jag dock att man behöver ett ordentligare och längre rep. - Manchetterna varjättebekväma och väldigt lätta att använda. - Ögonbindeln var inte särskilt intressant eftersom vi föredrar att använda en sjal eller nåt men jag kan ha den när jagsover. Produkterna luktar rätt mycket när man tar ut dom ur lådan så jag rekommenderar att man vädrar dom om man har möjlighet. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se