TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Satisfyer

Satisfyer är för dig som vill ha det bästa och mest nytänkande inom klitorisstimulering. Design och njutning går hand i hand genom hela deras kollektion, och du kommer snart förundras över hur du någonsin kunde leva utan en Satisfyer stimulator.

Satisfyer - följ med på vågen av njutning

Kvinnornas favorit

Sedan Satisfyer landade på marknaden har kvinnor världen över knappt talat om något annat. Med sin revolutionerande teknologi och prisvänliga produkter, har märket på kort tid etablerat sig som ett av de absolut säkraste orgasmalternativen. Många kvinnor upplever att den klassiska vibratorn kan bli lite för mycket, med en känsla av obehag eller rent av att man blir känslolös som följd, vilket verkligen kan ta udden av njutningen. Här kommer den nya generationens lufttrycksvibratorer in i bilden. Stimulatorn omringar klitoris och tillfredställer dig med hjälp av tryck- och ljudvågor, istället för klassiska vibrationer. Det är oerhört effektivt och leder till många och långa orgasmer, eftersom avsaknaden av direkt kontakt förhindrar överstimulering.

Den nya teknologin har hyllats av kvinnor över hela världen, såväl privat som professionellt. Det talas rent av om orgasmgaranti! Satisfyer är ett av de ledande märkena på marknaden och mångas favorit, men det kan vara svårt att välja mellan denna och en Womanizer. Vid första anblicken finns det ingen omedelbar skillnad mellan de två, då de använder sig av likartade teknologier och har många funktioner som liknar varandra. Priset skiljer sig dock markant åt, där Satisfyer är den billigare av de två. Men låt dig inte luras av det, för kvaliteten är på intet vis sämre. Du får helt enkelt en fantastisk kvalitetsprodukt, till ett oerhört bra pris. Prova vår storsäljare: Satisfyer Pro 2

En värld av njutning

Även om lovsången har varit unison, så får man inte glömma bort att alla kvinnor är olika, med varierande behov och preferenser. En del vill ha yttre stimulans, andra inre. Några föredrar små diskreta vibratorer, medan somliga gillar större varianter som är lättare att greppa. För att alla ska ha möjlighet att ta del av deras njutbara tryckvågor, har Satisfyer därför tagit fram flera olika modeller som du kan använda ensam eller tillsammans med en partner. Storleken och användningsområdena varierar, men oavsett vilken modell du väljer att investera i, får du en uppsjö av njutning. Samtliga produkter har minst 11 pulseringsnivåer du kan utforska, och några av produkterna har även kombinationsmöjligheter med vibrationer, så du kan hitta precis det som passar dig.

Känner du dig lite extra äventyrslysten, eller generös för den delen, kan du med fördel dela njutningen med din partner. Det är oerhört spännande att låta någon annan kontrollera stimulatorn, och även fantastiskt upphetsande att ha en publik när du tillfredsställer dig själv. Vill ni ta steget ännu längre finns det ett också antal produkter som är designade för par, där ni både kan njuta av tryckvågor och vibrationer under samvaron, t.ex. den appstyrda Satisfyer Curvy 2+.

Som en extra tjänst för världens kvinnor, har Satisfyer sett till att deras produkter är tysta, säkra och lättanvända. Det finns verkligen inga ursäkter att inte skaffa en.

Satisfyer finns även till män

Världens kvinnor är redan överbevisade, så nu har bolaget antagit utmaningen att även vinna över männen på sin sida. Satisfyer Men är en serie onaniprodukter som låter männen ta saken i egna händer, bokstavligt talat, och själva uppleva vilken skillnad tryck kan utgöra för njutningen. Till sin hjälp har de tagit ingen mindre än den legendariska porrstjärnan Rocco Siffredi, som varit med och utvecklat ‘den bästa orgasmen någonsin’. Tänk dig att få en blandning av vaginalt samlag och oralsex på en och samma gång, ungefär så brukar känslan av dessa produkter beskrivas. En traditionell onanisleeve kombineras nämligen med vakuum, vilket ger en sugande känsla som utlovar explosiva resultat utan att överstimulera dig.

Du kan nämligen själv välja hur intensiv din upplevelse ska vara. Precis som kvinnorna kan välja olika nivåer på tryckvågorna, kan du som man anpassa trycket inne i din sleeve. Satisfyer lägger som bekant mycket vikt vid att du ska få en revolutionerande upplevelse, och då måste du också ha fullständig kontroll över din individuella njutning. Förutom själva styrkan på sugförnimmelsen vid varje enskild användning, kan du även välja mellan olika mönster på den inre sleeven, för en ännu bättre känsla. Så lägg namnet på minnet och håll ögonen öppna för framtida produkter från Satisfyer Men. Det här är nämligen det perfekta märket, när du jagar den perfekta orgasmen.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful