Män Sexleksaker

Välkommen till vårt stora utbud av manliga sexleksaker. Här hittar du högkvalitativa produkter som vänder sig till män, för att maximera deras njutning. Vare sig du söker efter något att använda tillsammans med din partner, önskar förbättra din onanistund ännu mer, eller vill prova på något helt nytt, så kan vi nästan lova att du finner något passande bland våra manliga sexleksaker.

Mest sålda produkter

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Adrien Lastic (3)
Anal Fantasy Collection (17)
Andropenis (2)
Aneros (7)
Apollo (1)
Arcwave (1)
Autoblow (6)
B Swish (4)
B-Vibe (5)
Baseks (21)
Bathmate (14)
Belladonnas (1)
Belladot (1)
Blow-Yo (1)
CalExotics (11)
Chakrubs (1)
Clone-A-Willy (2)
Cloneboy (3)
Close2You (1)
Cobeco (1)
Colt (1)
Crystal Jellies (1)
Cyberskin (2)
Doc Johnson (10)
Dr. Joel (2)
Durex (1)
Electroshock (1)
Fantasy (1)
Fantasy C-Ringz (6)
Fantasy X-tensions (4)
Feelz Toys (1)
Fetish Fantasy (2)
Fifty Shades of Grey (7)
Fleshjack (4)
Fleshlight (51)
Fuck Me Silly (10)
Fun Factory (11)
Handy (1)
Happy Rabbit (5)
Hot Octopuss (7)
Hueman (4)
Hustler (2)
Icicles (4)
Intimate Organics (1)
Je Joue (2)
Jes Extender (5)
Jesse Jane (4)
Jessy James (1)
Joyballs (1)
Joydivision (2)
Kiiroo (10)
King Cock Plus (1)
Kink by Doc Johnson (2)
Kiotos (1)
Kokos (2)
Lelo (8)
Lelo (1)
Leten (4)
LoveBotz (4)
Lovense (1)
Lovense (4)
LovingJoy (5)
Magic Motion (1)
Main Sqweeze (3)
Male Edge (3)
Malesation (7)
Man Wand (1)
Marc Dorcel (8)
Master Series (6)
Meiki (1)
Mister B (1)
Mister Size (1)
Mixed (14)
Mjuze (1)
Mood (1)
Mr. Membr (32)
Myhixel (2)
Mystim (6)
Nalone (2)
Nature Skin (1)
Nexus (10)
Nexus (34)
Njoy (3)
NMC (4)
Obaie (1)
Ohmibod (2)
Optimale (2)
Oxballs (8)
PDX Elite (15)
PDX Male (2)
PDX Plus (5)
Perfect Fit (10)
PicoBong (1)
Pipedream Extreme (25)
Pipedream Products (1)
Private Tube (3)
Prostatic Play (1)
Pump Worx (8)
Realistixxx (1)
Rebel (6)
Rends (4)
Rimmers (4)
Rocks Off (14)
Rosebuds (1)
Satisfyer (18)
Screaming O (5)
Sevencreations (3)
SexFlesh (6)
Shots Dolls (4)
Shots SLT (2)
Shots Toys (1)
Signature Strokers (2)
Sinful (50)
Sinful Æsker (3)
Sir Richard Control (4)
Sir Richards (1)
Size Matters (4)
Sono (2)
Spartacus (1)
Spider (2)
Sport Fucker (1)
Suck-O-Mat (3)
Svakom (4)
Sweet Smile (1)
System JO (1)
Tenga (74)
Topco (2)
Tracy´s Dog (1)
Utensil Race (5)
Velve (1)
Vixen (8)
Vulcan (3)
WAD (2)
Wand Essentials (2)
We-Vibe (4)
Whisperz (1)
Xl Sucker (2)
XuoXuo (2)
You2Toys (19)
Visa alla 863 produkter
Du har sett 48 av 863 produkter
Ladda fler

Män och sexleksaker - fantastiska sängkamrater

Klart det finns sexleksaker för män

Utbudet av manliga sexleksaker är både stort och varierat. Det finns något för alla smakar, behov och preferenser. Marknaden är i ständig utveckling och nu erbjuds du som man mycket mer än bara onaniprodukter, Fleshlighs och sexdockor. Du kan välja mellan vibratorer av olika slag, prostatastimulatorer, analpluggar och mycket mer. Det viktigaste är inte vad du väljer, utan att du väljer något. Det finns en hel värld av njutning att upptäcka för män som vågar prova nya produkter.

Det handlar också om mycket mer än bara en leksak. Män kan stimuleras och kittlas på olika vis, för att framkalla ännu bättre orgasmer, onani- och sexupplevelser. Men manliga sexleksaker kan även vara ett hjälpmedel för män som vill stärka sin erektion, eller rentav få en större penis. Du kan få större, kraftigare och mer långvarig erektion på flera sätt, men vanligast är via en penisring. Om du gärna vill ha en större penis, kan det fås med hjälp av en penispump. Pumpa upp storleken, bokstavligt talat, och njut av resultatet för stunden. Införskaffar du en penisförlängare kan du, över tid, få en permanent större penis. Ett annat alternativ kan vara en penissleeve, som stimulerar både dig och din partner.

Köp bättre produkter åt honom

Han kommer få en både skönare och fräckare sexupplevelse, om du ger honom en bättre leksak. Hos Sinful.se menar vi att hög kvalitet och en bra upplevelse hänger ihop. Därför håller alla våra manliga sexleksaker högsta kvalitet, t.ex. Arcwave Ion, en revolutionerande produkt från 2020. Genom att välja en kvalitetsprodukt är du säker på att han får den bästa upplevelsen och stimuleringen. Många av produkterna vi säljer är designade och skapade av duktiga ingenjörer, med fokus på effektivitet, kvalitet och utformning. Det är orsaken till att du i vårt sortiment till män hittar flera test- och prisvinnare från bl.a. Tenga.

Vårt stora utbud av manliga sexleksaker kan verka förvirrande för många. Vi upplever ibland att våra kunder frågar vilken slags produkter män tänder mest på. Det skiljer sig naturligtvis åt från man till man, vad han föredrar. Om du är osäker på vilken manlig sexleksak du ska köpa, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. De sitter redo med goda råd och vägledning, så att du kan välja precis rätt produkt till honom. Ta också en titt på de olika kategorierna, inklusive våra pris- och testvinnare, och läs recensionerna som andra män har lämnat på olika varor, för att hitta rätt.

Gynnar inte bara killar

Med manliga sexleksaker kan du få ut mer av ditt sexliv, vare sig du njuter av dem ensam eller tillsammans med din partner. Det finns otroligt många produkter som kan ge killar en ännu bättre onaniupplevelse, eller en större och kraftigare erektion. I webbutiken hittar du även ett stort utbud av analleksaker för män. Många killar är lite rädda för analstimulans, vilket är synd eftersom män har otroligt många nerver i och omkring anus, och att stimulera dem kan ge en kraftigare orgasm. Våra analleksaker kan användas av singelkillar, men också av män som har en partner.

Våra olika penisringar är en hit hos par, eftersom de stimulerar båda parter. Vi har även ett stort utbud av lubrikationsmedel, som gör onani- eller sexupplevelsen ännu bättre. Olika typer av glidmedel kan användas för förbättra samlaget, oavsett om det är analt eller vaginalt, men kan också förbättra dina upplevelser med onaniprodukter och andra vuxenleksaker. Det viktigaste för att du ska få en bra sexupplevelse med din partner är dock att ni båda känner er trygga och tillfreds. Därför är det alltid en bra idé att använda kondom, så att ni kan slappna av och få en säker och behaglig stund.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se