TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Om Sinful

Visste du att vi har designat våra mötesrum som individuella, lekfulla rum fyllda med härliga produkter? Varje dag inspirerar de oss att ge dig mer kärlek, intimitet och lek i ditt liv.

Vi anser att alla har rätt till ett lekfullt sexliv - och underbara sexleksaker. Vår mission är att hjälpa dig att få just det.

Är du nyfiken? Det är vi också och vi har samlat en massa inspirerande artiklar som du kan utforska i vårt inspirationsuniversum.

Lila sexleksaker på bord med glitter

Sinfuls DNA

Vår mission har alltid varit grunden för vår motivation ända sedan Sinful grundades 2008. Sinfuls grundare Mathilde Mackowski drömde om att inspirera alla att ha ett sexliv fyllt med äventyr, lek och njutning med de bästa produkterna och den bästa vägledningen.

Det är därför djupt förankrat i vårt DNA att du ska få en helt fantastisk upplevelse när du handlar hos Sinful och vi jobbar hårt för att förverkliga det. Vi är redo att hjälpa dig före, under och efter ditt köp så att du kan känna dig helt trygg som kund. Vi vill att du ska få den produkt som på bästa möjliga sätt kan berika ditt sexliv.

Har du några frågor? Eller behöver du hjälp för att komma igång? Besök vårt kundserviceportal eller kontakta en av våra vänliga och hjälpsamma medarbetare på kundservice.

3 kvinnor som arbetar framför skärmar med hörlurar på

Sinful idag

Sinful är nu Nordens största e-handelsföretag för sexleksaker. Vi sätter ribban högt och siktar högre, vilket innebär att vi idag driver framgångsrika webbshoppar i flera europeiska länder.

Vi har ett hus fullt av passionerade kollegor som alla har våra kärnvärden nära sina hjärtan. Det betyder att vår dagliga strävan i att inspirera människor till mer kärlek, intimitet och lek är rolig, utmanande och meningsfull för oss.

2 kvinnor arbetar tillsammans vid ett bord med bärbara datorer
Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful