Välkommen till Sinful

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker. Vi har inspirerat Norden till ett bättre och mer lekfullt sexliv sedan 2008. Vårt team består av mer än 140 medarbetare, som befinner sig på vårt huvudkontor och lager i Århus, Danmark.

Sinful är stolta mottagare av Børsens Gazellepris år 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 och 2021. Gazellepriset delas ut till framgångsrika danska företag, som har visat på kraftig tillväxt och fördubblat sin omsättning under en period på fyra år. Sinfuls kraftiga tillväxt och omsättning har även resulterat i danska E-handelspriser för “Årets Entreprenörskap” år 2017, samt en utnämning som “Bästa Online-exportör” år 2018.

Mission

Vår mission är att inspirera till ett bättre sexliv. Vi vill föra in mer kärlek, närvaro och intimitet i vardagen. Vi har en stor passion för den lek som sexleksaker och erotiska produkter kan bidra till, och vi arbetar dagligen för att inspirera folk till att leka mer.

Vår förhoppning är att hjälpa så många människor som möjligt till ett bättre sexliv, och vi vill ge våra kunder den absolut bästa upplevelsen när de handlar hos oss. Vi vet massor om sexleksaker, och den kunskapen delar vi gärna med oss av till dig, när du ska berika ditt sex- och samliv.

Se videon om Sinful för att lära dig mer. Videon är på danska, men du kan få svenska undertexter genom att klicka på knappen med samma namn.

Personerna bakom Sinful

Sinful grundades av Mathilde Mackowski och Tonny Andersen år 2008. Sinful började med en dröm om att inspirera till ett bättre och mer lekfullt sexliv, samt erbjuda kunderna de bästa produkterna och den bästa vägledningen. Duon arbetade målmedvetet, fler och fler medarbetare anställdes, och verksamheten växte sig större. 10 år senare har drömmen blivit verklighet. Vi inspirerar dagligen till mer skratt och glädje, mer lek och mer älskog. Och det kommer vi med stolthet att fortsätta göra.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se