Sexdockor

Vårt urval av sexdockor ger dig möjligheten att välja den partner som just du tänder på. Du kan använda dockan hur du vill, när du vill och i vilken ställning som helst. På denna sida hittar du bl.a. den klassiska upplåsbara sexdockan, men även de mer realistiska modellerna som känns fantastiskt naturtrogna. Något de alla har gemensamt, är att de kan ge dig en rolig, annorlunda och högst tillfredsställande upplevelse.

Mest populära
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
CalExotics (1)
Cyberskin (4)
Doc Johnson (1)
Fuck Me Silly (12)
Jesse Jane (2)
Jessy James (1)
Kokos (1)
Meiki (2)
Mixed (1)
NMC (4)
PDX Elite (1)
PDX Male (1)
Pipedream Extreme (8)
Realistixxx (1)
SexFlesh (4)
Shots Dolls (4)
You2Toys (5)
Visa alla
Visa alla 61 produkter
Du har sett 48 av 61 produkter
Ladda fler

Sexdockor - För en riktigt realistisk sexupplevelse

Den perfekta partnern

Inte ikväll, älskling, jag har huvudvärk. Har du hört den nån gång? Kanske rentav flera gånger? Då är det på tiden att du skaffar dig en sexdocka. En sådan blir nämligen aldrig trött, får aldrig huvudvärk, mens, eller något annat som lägger krokben. I runda slängar är det en onaniprodukt för män, formad som en realistisk kvinno- eller manskropp. Det finns en del sexdockor som avbildar hela personen, men de flesta modeller visar de mest essentiella delarna av kroppen. Du kan nog själv gissa vilka.

Varför ska du välja en sexdocka framför en annan onaniprodukt, eller till och med den äkta varan? De är på många sätt den perfekta partnern, alltid redo för dig och du kan njuta av din docka var du vill och när du vill. Många är tillverkade i vattentäta material, så prova t ex att ta med dina nya partner i badet, för en extra våt upplevelse. De är lätta att flytta runt, så du kan njut var du vill i ditt hem. Köper du en av de mer kompakta modellerna kan du t.o.m. packa ner den i väskan när du ska ut och resa.

Hitta den som passar dina behov

På Sinful.se hittar du ett stort utbud av sexdockor, så vi har säkert en för dig. Tänder du mest på fräcka rumpor har vi massor av alternativ, och de flesta av dem har både vaginal- och analöppning, så att du kan få all den stimuleringen du önskar. Föredrar du en stor och fyllig barm, har vi också flera modeller utrustade med stora, välformade bröst, där du nästan inte kan märka att det inte är den äkta varan du rör vid. Alla sexdockorna känns nämligen lika realistiska som de ser ut, så oavsett vilken del av kvinnokroppen du föredrar har vi något som kan få dig i rätt stämning.

Sexdockor är först och främst en sexleksak för singlar. De flesta onaniprodukter kan användas till fräckt förspel ihop med din fru, man eller partner - och det gäller självklart även här. Kanske drömmer din partner om att se dig tillsammans med en annan kvinna? Då passar en docka ju perfekt. Vill ni inte lägga så stora summor på det hela, kan ni välja en traditionell uppblåsbar variant. De är billigare, men inte sämre, och lättare att förvara.

Framtidens sexdockor?

Uppblåsbara dockor är lätta att producera och har existerat i många år. Marknaden för sexdockor har dock utvecklat sig enormt mycket. Idag finns det varianter i extremt realistiska material, t.ex. cyberskin som känns nästan exakt som mänsklig hud, och med väldigt avancerad teknik. Inbyggd kroppsvärme, vibrationer, virtual reality-kompatibilitet och tal är bara några av de funktioner du kan hitta i dagens modeller. Målet är att de ska bli så mänskliga som möjligt, och utvecklingen har bara börjat. Många tror att framtidens dockor blir sexrobotar, som kan kommunicera och uppföra sig precis som människor. Så långt har vi inte kommit riktigt ännu, men vem vet.

Däremot har det på senare år lanserats flera manliga sexdockor på marknaden. Det har i sin tur inneburit att även kvinnor på allvar har fått upp ögonen för dessa produkter, och de trevliga stunder man kan få med en artificiell partner. Oavsett om du är man eller kvinna, kan en sexdocka med penis utgöra ett perfekt tillskott till dildos, vibratorer och andra sexleksaker.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se