Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Dildo

Vill du ha en vacker glasdildo, en naturtrogen dildo eller en som stimulerar din g-punkt? Kanske drömmer du om en riktigt stor dildo? Oavsett vilken modell du fantiserar om så hittar du den här hos Sinful. Vi har samlat alla våra dildos på denna sidan, så att du lätt kan få en överblick över urvalet och välja ut den du tycket bäst om.

Mest sålda produkter

En dildo för alla behov

Vad är en dildo?

En dildo är en fallosformad sexleksak som kan användas för inre stimulans för att simulera penetrationssex. Det finns realistiska versioner där venerna, penishuvudet och testiklarna har många små verklighetstrogna detaljer. Men såklart finns det också andra som har en enklare design, eller är väldigt färgglada.

En dildo är egentligen en av de mer enkla sexleksakerna som finns, men också den mest populära bland våra kunder. Trots sin enkelhet kan den ändå ge intensiv stimulans och därmed vara en otroligt upphetsande upplevelse.

Hur använder man en dildo?

Dildon förs in antingen vaginalt eller analt för inre stimulans. Mys i sängen med din dildo och din partner eller använd den under dina sololekar. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för hur du använder din dildo. Experimentera med olika vinklar och rörelser och ha alltid ett vattenbaserat glidmedel nära till hands, så blir din upplevelse ännu bättre.

Om du vill ha händerna fria till annat under leken så rekommenderar vi att du provar en dildo med sugpropp som kan fästas på alla släta ytor. Eller varför inte ta den med i duschen...

Hygienen först och främst

Glöm inte att god hygien är viktigt oavsett om du leker ensam eller med din partner. Var därför alltid noga med att rengöra din dildo innan du använder den och naturligtvis även efter att du har använt den. Gör det med en sexleksaksrengöring som är avsedd för ändamålet eller med en mild doftfri tvål och varmt vatten.

Korrekt förvaring

Se också till att förvara dina leksaker på rätt sätt så du förlänger dess livslängd. Vi rekommenderar att du förvarar dina sexleksaker separat från varandra. På så sätt skyddar du produkterna, eftersom vissa material inte tål att förvaras tillsammans. Förvara också produkterna på en torr plats och aldrig i direkt solljus. Om din produkt skulle skadas, vänligen sluta använda den och kassera den. Se våra produkter för förvaring av sexleksaker.

Vilken dildo ska du välja?

Hos Sinful har vi ett brett utbud av dildos som är tillverkade av olika material. De finns i en massa olika storlekar, både med och utan vibration, så du kommer helt säkert att hitta den modell som matchar dina specifika behov.

Vill du att den ska vara mjuk, flexibel och realistisk? Eller föredrar du en hård och tung modell som kan ge en lite mer kinky upplevelse? Du hittar allt i vårt breda sortiment. Kolla in våra mest populära varumärken King Cock, Willie City och Fun Factory.

Dildo som ger en realistisk upplevelse

Kolla in vårt utbud av realistiska dildos om du är ute efter en mer verklighetstrogen upplevelse, de är formade som en riktig penis. De har alla ett snyggt penishuvud och tydliga vener längs skaftet, precis som den äkta varan. Vissa av dem har också verklighetstrogna testiklar för dig som vill ha en riktigt autentisk upplevelse.

Temperaturlekar

I den lite hårdare och fastare änden hittar du glasdildos och ståldildos som låter dig utforska olika temperaturlekar. En sån här dildo kan kylas ner och värmas upp, så att känslan blir olika från gång till gång. En extra eggande upplevelse.

Silkeslena dildos av silikon

Om du föredrar lite mjukare modeller kan du prova en silikondildo som känns naturlig och är flexibel. De är tillverkade av silikon med medicinsk kvalitet och har en ergonomisk form som gör dem extra bekväma att leka med. Förutom dildos i olika hudtoner kan du också få färgglada såsom lila, rosa och svarta dildos.

Använd en dildo tillsammans med din partner

Dildos är ett populärt val för solosessioner, men du behöver inte njuta av din nya bästis ensam. Bjud med din partner på en busig och lockande lek där ni utforskar varandras kroppar.

Prova en strap-on dildo

En strap-on dildo är en unik typ av dildo som fästs i en harness. De är särskilt utformade för par som vill prova på en sexuell upplevelse såsom pegging. Eller om ni är ett par där ingen av er har en penis. Med en strap-on dildo kan ni leka, utforska och uppnå maximal njutning tillsammans.

Gör en kopia av din egen penis

Du kan också klona din eller din partners penis med Clone-a-Willy och göra din egen dildo som kan ge er relation en rolig twist. De kan också vara ett självklart val om ni har ett långdistansförhållande eller om en av er reser mycket och är borta under längre perioder.

Hur man kommer igång

Öppna upp för konversationer är en bra idé om det är första gången som du introducerar en dildo i ert gemensamma sexliv. Gör det gärna i en avslappnad och säker miljö. Det är viktigt att du uttrycker dina tankar, känslor och vad du är nyfiken på, men samtidigt uppmuntrar din partner att dela med sig av sina åsikter och funderingar. Undersök och läs information med din partner om ni är osäkra eller har frågor på hur de används. Kanske ni till och med kan kolla in utbudet av sexleksaker ihop och hitta er favorit tillsammans.

Kan vi hjälpa dig?

Om du har svårt att bestämma dig för vilken typ av dildo som passar dig och din partners behov bäst, så är du välkommen att kontakta vår kundservice. De sitter redo för att guida dig igenom sexleksaksdjungeln.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful