TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Dildo

Vill du ha en vacker glasdildo, en naturtrogen dildo eller en som stimulerar din g-punkt? Kanske drömmer du om en riktigt, riktigt stor dildo? Oavsett vilken modell du fantiserar om så hittar du den här hos Sinful. Vi har samlat alla våra dildos på denna sidan, så att du lätt kan få en överblick över urvalet och välja ut den du tycket bäst om.

En dildo för varje behov

Varför ska du köpa dildo?

Alla kvinnor bör äga en dildo. Det är i grund och botten en af de mest basala sexleksaker på marknaden, men låt dig inte luras - den kan kittla och stimulera dig till de mest fantastiska av sexupplevelser. En dildo är som utgångspunkt penisformad, och förs in vaginalt eller analt för inre stimulans. Beroende på vilket material du väljer, kan du få en mjuk och flexibel modell som känns realistisk, eller en hård och tung variant för en extra kinky upplevelse.

Du kan alltså få väldigt varierande upplevelser, beroende på vilken typ du införskaffar, vilket är viktigt att tänka på när du ska köpa dildo. Prova en glasdildo som kan kylas ned och värmas upp, så att den känns annorlunda från gång till gång. Ofta är den dessutom ett ett stycke konst i sig själv, nästan värd att låta ligga framme som ren dekoration.

Om du gillar att leka med temperaturer kan du också prova en ståldildo, som har en robust och rå look, samt ett material som är perfekt för sensoriska vuxenlekar. Det är nästan enbart fantasin, och eventuellt din plånbok, som sätter gränser för vad du kan köpa idag.

Dildos finns i alla former och färger

Men även om du väljer en helt basic modell, kan vi nästan lova att du får glädje av den. I vart fall om du gillar penetrerande sex. Många kvinnor har en liten samling där hemma, så att de kan välja form och färg allt efter humör. Du kan få en väldigt verklighetstrogen upplevelse med en realistisk dildo, som både ser ut och känns som den äkta varan. Denna typ har ett välformat penishuvud och fina blodådror längs skaftet. Några har också ett par välhängda kulor, för den allra mest naturtrogna upplevelsen. Realistiska modeller tillverkas i naturliga hudtoner, för att bevara den äkta känslan. Är det inte riktigt din grej kan du nästan garanterat hitta en dildo i din favoritfärg. Ska det vara en klassiskt feminin färg som rosa eller lila? Eller något lite fräckare, som svart eller eldigt rött?

Vill du ha händerna fria när du leker kan du prova en av variant med sugpropp, som kan sättas fast på nästan alla släta ytor. Du kan även bjuda in din partner i leken. Här i sex butiken har ett stort utbud av strapons och harnesskompatibla modeller, som är perfekta när du vill dela med dig av njutningen.

Välj en av hög kvalitet

En sexleksak är något du ska använda i dina mest intima områden. Därför bör du alltid tänka på att köpa produkter som håller hög kvalitet, för att ta hand om dig själv på bästa sätt. Våra silikondildos är alltid tillverkade i medicinsk silikon, som kan komma i kontakt med kroppen, både invändigt och utvändigt, utan att skapa irritation. Våra modeller i glas, stål och sten är likaledes tillverkade av 100 % rena material. Genom att välja en kvalitetsprodukt, kan du vara säker på att du får den bästa möjliga upplevelsen och stimuleringen. Läcker desig,n där man har tänkt på alla detaljer, ger en känsla av lyx och gör det lättare att betala lite mer för din dildo. Har den dessutom en ergonomisk form blir den behagligare att använda, vilket ger ännu mer tillfredsställelse. Om du har en partner, ta en titt på vår Clone A Willy och skapa din egen dildo.

Dildon är den äldsta typen av vuxenleksakerna som vi känner till. Vi vet att de tillverkades i Kina redan för 12.000 år sedan, men förmodligen så har kvinnor använt olika former av penisattrapper för att tillfredsställa sig själva sedan urminnes tider. Det är en produkt som ständigt utvecklas, till glädje för världens alla kvinnor.

Om du är nyfiken på att kombinera en dildo med andra typer av sexleksaker och erotiska tillbehör rekommenderar vi att du köper en sex julkalender med antingen 4, 12 eller 24 fack. Våra kalendrar låter dig utforska många olika former av stimuli, samt kombinera stimuli på olika sätt, så att du uppnår ännu större njutning under sex och onani. Njut av din vuxen julkalender ensam eller tillsammans med en partner.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL