Fetishleksaker

Här hittar du allt för fetischister och BDSM-entusiaster, produkter till dig som tycker om bondage, och dig som bara vill experimentera med lite mer vågade varor. Välkommen dig till den kinky hörnan av Sinful.se. Här hittar du alla fetish sexleksakerna, från piskor, paddlar och bondagetejp, till manschetter, medicinsk utrustning och sexmöbler. Alla våra fetishleksaker är perfekta för extra kinky sexupplevelser åt både par och singlar.

Mest sålda produkter

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
American Bombshell (7)
Anal Fantasy Collection (11)
Bad Kitty (5)
Balldo (1)
Baseks (21)
Basix (1)
Bathmate (3)
Batterier (1)
BeGloss (1)
Belladonnas (2)
Bijoux Indiscrets (4)
Birdlocked (2)
Black Level (3)
Blue Line (3)
Bon4 (10)
Bonbons (1)
Bound (3)
Boy Butter (1)
Bubble Toys (1)
CalExotics (12)
CB Chastity Devices (25)
Cellmate (1)
Clean Stream (8)
Cobeco (1)
Colt (2)
Cottelli Collection (21)
Cowgirl (1)
Creative Conceptions (1)
Creature Cocks (1)
Crystal Jellies (1)
Dillio (1)
Doc Johnson (8)
Doxy (5)
Dr. Laura Berman (1)
E-Stim (11)
ElectraStim (7)
Electroshock (6)
F-Machine (6)
Fantasy (1)
Fantasy C-Ringz (2)
Fantasy for Her (6)
Fetish Collection (2)
Fetish Fantasy (35)
Fever (1)
Fifty Shades of Grey (42)
Fist It (5)
Fisting gel (1)
Frisky (3)
Fukuoku (1)
Furry Fantasy (1)
GoGasm (1)
Guilty Pleasure (2)
Gun Oil (1)
Heavy Hitters (1)
Hismith (9)
Hismith (1)
HolyTrainer (3)
Hosed (3)
Icicles (1)
Impound (2)
Joydivision (3)
King Cock (5)
King Cock Elite (1)
Kink by Doc Johnson (10)
Kinklab (4)
Kiotos (25)
Late X (7)
Le Wand (4)
Liberator (7)
Love To Love (1)
LoveBotz (17)
Lovense (2)
LovingJoy (2)
Maison Close (1)
Malesation (1)
Mancage (11)
Master Series (100)
Maze (4)
Mister B (25)
Mistress (1)
Mixed (16)
Moi (1)
MX Fighter (1)
Mystim (42)
NEK (1)
Nexus (2)
Nexus (3)
Nipplettes (2)
Njoy (6)
NMC (1)
Noir Handmade (3)
Obaie (60)
Ouch (10)
Oxballs (18)
Perfect Fit (8)
Pjur (1)
Prostatic Play (1)
Quickie (4)
Real Feel Deluxe (1)
Realrock (1)
Rebel (1)
Rianne S (1)
Rimba (31)
Scandal (4)
Sevencreations (1)
Sex & Mischief (11)
Sharon Sloane (1)
Shockspot (2)
Shots Pumped (5)
Shots Toys (1)
Sinful (10)
Size Matters (3)
Spareparts (4)
Sport Fucker (6)
Sportsheets (34)
Steamy Shades (2)
Stoys (14)
Strict (4)
Strict Leather (14)
Suck-O-Mat (3)
Svakom (2)
SvenJoyment (5)
Taboom (1)
Tailz (10)
Tantus (13)
The D (2)
The Realm (2)
The Vice (1)
Titanmen (4)
Tom of Finland (1)
ToyJoy (2)
Trinity Vibes (1)
Twist And Suck (1)
Vac-U-Lock (5)
Vegan Fetish (3)
Vixen (3)
WAD (2)
Wand Essentials (1)
WaterClean (5)
WhipSmart (2)
Willie City (1)
XuoXuo (2)
You2Toys (45)
Zado (19)
Zeus (4)
Visa alla 1043 produkter
Du har sett 48 av 1043 produkter
Ladda fler

Finn dina BDSM leksaker här

Fetish leksaker och fetisch: Vad är det?

En rak fråga som borde kunna få ett rakt svar, men vilket svar du får beror lite på vem du frågar. Grundläggande kan sägas att en fetisch är när man upplever en sexuell attraktion eller dragning till saker eller kroppsdelar, som normalt inte uppfattas som attraktiva eller sexuella av gemene man. Begreppet har dock tolkats olika av olika människor och grupper genom åren, så att en del numera menar att det är detsamma som att vilja bli bunden, medan andra menar att sadomasochism och fetisch är en och samma sak.

Ytterligare andra kommer svara dig att det innebär att bli sexuellt attraherad av t.ex. fötter, att få smisk på rumpan, eller att bli överstimulerad med en kraftfull vibrator eller liknande. Hos Sinful tror vi att det finns någon typ av fetischist i de flesta människor, vilket är anledningen till att vi har ett stort utbud av fetish leksaker i vårt sortiment. Här ska alla kunna hitta något att leka och experimentera med, för att hitta sin egen.

Om du vill prova på att bli bunden, eller binda fast din partner, hittar du allt från bondage rep och tejp, till bondage manschetter, bondage set och spreader bars bland våra fetish leksaker i sexshoppen. Nybörjaren kan testa att beröva sin partner synen med en blindfolds, eller kanske använda ett par vadderade handklovar. Och för de erfarna entusiasterna så finns det t.ex. sonder och fetish leksaker för elektrosex, eller lekar som har med smärta och sinnesförnimmelser att göra.

Krydda sexlivet lite extra med bondage leksaker

Ibland behöver man tillföra lite extra krydda i sovrummet, och det finns många sätt man kan göra det på. Bondage leksaker och de lekar som dessa ger upphov till, kan onekligen vara ett. De för med sig mängder av nya möjligheter att utforska varandra, hela tiden med tillit som en av grundpelarna. Tillit till varandra är helt avgörande för att man ska få en bra upplevelse, oavsett om man ger sig i kast med bondage, rollspel, dominanslekar, eller något helt annat.

Med bondage leksaker kan man ta kontrollen över sin partner, eller låta partnern ta kontrollen över en själv. Båda delarna kan vara otroligt upphetsande, om man förmår att slappna av och ge sig hän. Idéen är helt enkelt att man fråntar eller fråntas förmågan att röra sig, helt eller delvis, med någon form av bindningsmetod. Det kan vara rep, eventuellt i intrikata mönster över kroppen, eller något så simpelt som handklovar eller en silkesscarfs. Poängen är att man sitter fast och det är partnern som kontrollerar när man kommer loss.

En annan vanlig form av bondage leksaker är olika former är ridpiskor, BDSM paddel och floggers, vilka alla används till spanking. Oavsett om man gillar att slå eller bli slagen, så kan de smärtsamma förnimmelserna verkligen sätta krydda på sexlivet. Styrkan i slagen, och därmed hur smärtsamma de blir, kan varieras, och även här är tillit och gränssättning viktig.

Hitta dina BDSM leksaker hos Sinful

Hos Sinful behöver du aldrig vara rädd för att inte hitta det du söker. Vi har lagt ner mycket tid, kraft och energi på att hitta BDSM leksaker av högsta kvalitet från hela världen, och säkra oss om att allt lever upp till samma standard som de produkter som produceras på hemmaplan. Sedan starten 2008 har vi hjälpt våra kunder med att få ännu bättre sexuella upplevelser, på alla plan. Därför har också varit väldigt viktigt för oss att vårt sortiment innehåller BDSM leksaker för alla smaker. Om du besöker fetishdelen av vår site, kan du därför uppleva att den är betydligt mer kinky än resten av sexbutiken, och att det här finns produkter som du inte ens visste existerade. Behöver du hjälp med att räta ut frågetecken, då kan experterna i vår enormt duktiga kundservice hjälpa dig.

Alla medarbetare hos Sinful är lika kompetenta som de är trevliga, och de har hört det mesta förr. Du behöver därför aldrig känna dig blyg eller obekväm när du kontaktar dem, de finns här för att hjälpa dig. Om du är nybörjare och vill veta vilka BDSM leksaker som är bäst att börja med, då kan de utan problem vägleda dig rätt. Likaså kan de besvara hardcore entusiastens frågor om skillnaden mellan olika kyskhetsbälten, eller funktionerna på en viss sexmaskin. Kundtjänst kan också informera om att alla våra BDSM leksaker är helt ofarliga, så länge de används på rätt sätt och till rätt syfte, annars hade vi inte sålt dem hos Sinful.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se