TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

We-Vibe

We-Vibe är ett av de världens mest populära märken, när det kommer till parleksaker. De närmast lamslog marknaden när de lanserade sin banbrytande parvibrator, som kan användas under själva samlaget.

We-Vibe – revolutionerande sexleksaker för par

We-Vibe är den perfekta parvibratorn

Har du stiftat bekantskap med parvibratorn från We-Vibe? Om inte, så är det på tiden att du gör det. Denna lilla sexleksak revolutionerade den erotiska marknaden, när den såg dagens ljus 2008. Den uppfanns av det kanadensiska paret Bruce och Melody Murison. De hade en önskan om att skapa en miljövänlig parleksak av hög kvalitet, som kunde öka den sexuella upplevelsen för båda parter under samlag. Deras uppdrag lyckades. Idag är We-Vibe sina produkter bland marknadens mest populära parleksaker, och märket fortsätter att överraska och imponera över hela världen.

We-Vibe parvibratorn var den första av sitt slag och helt unik när den lanserades. Den ska användas under samlag och förs därför in vaginalt i kvinnan. Den u-formade designen gör att den sitter fast och stimulerar henne både utvändigt på klitoris, och invändigt på G-punkten. Samtidigt finns det plats nog för mannen att föra in penis i henne och därmed också få glädje av de sköna vibrationerna. Tidigare parvibratorer hade bara gett yttre stimulering, eller enbart stimulerat en av parterna när de fördes in. We-Vibe öppnade upp för helt nya lekmöjligheter, samt en helt ny typ av inre njutning för båda parterna.

Jo, ibland ska man återuppfinna hjulet

Sedan starten har det kommit flera uppgraderade och förbättrade versioner av den populära vibratorn. Den första modellen var en enkel modell, eller i vart fall så enkel som en revolutionerande produkt kan vara, där vibrationerna kontrollerades via en knapp på själva vibratorn. Styrfunktionen har ändrats sig en del mellan de olika modellerna, men lika för alla We-Vibe sina produkter är att de alltid kan styras via en enkel knapp på själva varan. 3:an hade t.ex. samma form som modell nummer 2, men till skillnad från sin föregångare styrdes den via en liten fjärrkontroll.

När den 4:e varianten lanserades på marknaden var materialet och formen förändrad, och man kunde nu välja mellan att köpa en som styrdes via en app, eller en som kunde kontrolleras både via en fjärrkontroll och en Smartphone-app. We-Vibe Classic har samma form som 2:an, men har tillverkats i samma material som 4:an, och kan också styras via en app och fjärrkontroll. Sync-modellen har tagit individualiteten till sin spets och gjort den klassiska parvibratorn mer anpassningsbar, eftersom alla par är olika. We-Vibe kommer tveklöst att fortsätta revolutionera marknaden framöver, vilket de bland annat bevisat genom att ta fram en ny lufttrycksvibrator.

Fantastiska produkter för singlar

Men vi som inte har en partner? Finns det något för oss att hämta här? Det enkla svaret är, ja. Efter den stora succén med parvibratorerna, började det kanadensiska paret bak We-Vibe att tänka i nya banor. De önskade både att förbättra den klassiska We-Vibe vibratorn för par, men ville även utvidga sitt sortiment. Ännu fler människor skulle få glädje av den effektiva teknologin och de sköna vibrationerna. Det har resulterat i en lång rad artiklar som kan användas för njutningsfulla stunder när du är ensam, eller som en del av parleken.

De nya We-Vibe produkterna är designade efter klassiska mått och har lika hög kvalitet som den klassiska parvibratorn. Samma teknologi och tankesätt ligger till grund, men med ny kunskap och erfarenhet inkorporerade. I det nyare sortimentet kan man bl.a. hitta den testvinnande och populär klitorisvibratorn Touch, som kan användas både till sololek och tillsammans med en partner under ett fräckt förspel. We-Vibe har också introducerat en G-punktsvibrator med namnet Rave, och en rabbitdildo som kallas Nova. Båda vibratorerna har en ergonomisk design och stöter perfekt mot G-punkten respektive klitoris, så du kan uppleva extra djupa orgasmer när du dyker ned i leken på egen hand.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful