Parleksaker

Drömmer du om ett mer lekfullt sexliv? Sexleksaker är nyckeln till att lära känna båda dina egna och din partners lustar och fantasier ännu bättre, och med parleksaker kan ni tillsammans uppnå mer intimitet och närhet i ert samliv. Hos Sinful har vi Skandinaviens största utbud, så det är bara fantasin som sätter gränser. Ta en titt bland våra olika produkter och låt er inspireras.   

Mest sålda produkter

Alla produkter

Mest populära
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Adrien Lastic (4)
Amaysin (4)
Anal Fantasy Collection (3)
B-Vibe (1)
Bad Kitty (1)
Baseks (14)
Bathmate (2)
Beauments (3)
Big Teaze Toys (1)
Bijoux Indiscrets (4)
Bodyfun (1)
Bonbons (3)
Bound (2)
CalExotics (4)
Chakrubs (1)
Clone-A-Willy (6)
Cloneboy (5)
Cobeco (2)
Creative Conceptions (4)
Crush (1)
Doc Johnson (1)
Fantasy C-Ringz (1)
Fantasy for Her (3)
Feelz Toys (1)
Fetish Fantasy (21)
Fifty Shades of Grey (30)
Frisky (2)
Fukuoku (1)
Fun Factory (3)
GoGasm (2)
Happy Rabbit (6)
Hot Octopuss (3)
Intimate Organics (1)
Iroha (3)
Ivibe Select (1)
Japanese Style Bondage (1)
Joydivision (2)
Kiiroo (3)
King Cock (2)
King Cock Plus (2)
Kiotos (1)
Kokos (4)
Lelo (9)
Lelo (1)
Liberator (2)
Love To Love (5)
Lovense (6)
Lovers Premium (1)
Magic Motion (6)
Marc Dorcel (8)
Master & Slave (1)
Master Series (2)
Mixed (13)
Mjuze (1)
Monogamy (1)
Nalone (1)
Nexus (5)
NMC (1)
Obaie (5)
Ohmibod (6)
Optimale (1)
Perfect Fit (3)
Petits Joujoux (4)
PicoBong (2)
Pretty Love (1)
Quickie (2)
Realov (1)
RFSU (1)
Rianne S (3)
Rocks Off (4)
Romp (1)
Satisfyer (23)
Scandal (4)
Screaming O (5)
Sevencreations (1)
Sex & Mischief (1)
Shots Pumped (1)
Shots Switch (1)
Shunga (1)
Sinful (30)
Sinful Æsker (7)
Spareparts (4)
Spartacus (2)
Sportsheets (17)
Stoys (1)
Strap U (2)
Strap-on-Me (3)
Strict (1)
Svakom (3)
Swede (1)
Tailz (3)
Tantus (1)
Tease and Please (7)
Tenga (2)
Tickler (1)
Tingletouch Games (1)
Touché (1)
ToyJoy (5)
Vac-U-Lock (3)
Velve (2)
Vixen (3)
We-Vibe (15)
Whisperz (1)
Womanizer (1)
XuoXuo (4)
You2Toys (13)
Zalo (1)
Visa alla
Visa alla 437 produkter
Du har sett 48 av 437 produkter
Ladda fler

Parleksaker gör ert sexliv ännu bättre

Det finns många former av leksaker för par

Människan är ett vanedjur och vi har lätt för att fastna i invanda mönster. Det gäller tyvärr även våra sexvanor, trots att de allra flesta ser överraskningar som något både positivt och sexigt. Oavsett om ni varit tillsammans i 4 månader eller gifta i 15 år, är det därför en bra idé att utmana både sig själv och varandra lite då och då. I vårt stora utbud av erotiska produkter och sexiga tillbehör kan ni garanterat hitta något som passar er. Välj bland olika former, roliga färger och spännande storlekar, för att hitta inspiration till nya sexupplevelser.

Utbudet av leksaker för par är varierat, mångsidigt och alldeles, alldeles underbart. Det finns en produkt som passar just er, vare sig ni föredrar att dra ut på förspelet tills ni inte längre kan hålla fingrarna i styr, eller föredrar att få intensiv stimulans under själva samlaget. Prova till exempel en läcker parvibrator eller et erotiska spel, som kan stimulera båda parter samtidigt, eller en penisring för att förlänga stunden. Vi har också massor av massageapparater ni kan använda för att uppnå mer intim njutning - Oavsett om det är den mest kraftfulla på marknaden, nämligen Magic Wand, eller om det är en mindre klitorisvibrator, så har vi den här. Ni kommer inte att ångra er när ni väl provat parleksaker.

Parleksaker kan öka både spänningen och intimiteten

Intimitet är en viktig del av ett förhållande och såväl män som kvinnor kan under perioder känna ett ökat behov av närhet. Önskan kan ta sig många uttryck, men intimitet kan också skapas på flera sätt, t.ex. med parleksaker. När ni delar en upplevelse så kommunicerar ni, vilket i sig själv är bra för förhållandet, och en gemensam sexupplevelse leder till mer skratt, mer njutning, och generellt förbättrad gemenskap. Om ni börjar experimentera med parleksaker kommer ni skapa en ny spänning i ert förhållande, och det kommer garanterat resultera i ett ännu roligare sexliv.

Men vad innebär ett bra sexliv? Det beror på vem du frågar. En del par anser att ett bra sexliv innebär att man njuter av varandra, helt utan hjälpmedel och tillbehör. Andra upptäcker att för dem är erotiska produkter vägen till ett på många vis sundare sexliv. I vårt sortiment hittar ni varor både till er som älskar att leka helt privat där hemma, men också produkter som kan användas i mer offentliga miljöer. Prova att stimuleras av ett vibratorägg mitt under lunchdejten, eller bära en analplugg i hemlighet när ni äter middag hos grannen. När det gäller parleksaker är det enbart fantasin som begränsar er.

Att använda par leksaker kan till och med förbättra förhållandet

Det är väldokumenterat att sex är en av de viktigaste faktorerna för ett fungerande och välmående förhållande. Att börja experimentera med erotiska produkter för par kan tillföra en frisk fläkt och bidra till ny inspiration i sovrummet. Att se sin partner i ett nytt ljus kan göra underverk för lusten, och ni kan upptäcka nya sidor av såväl varandra som er själva. Så vad väntar ni på? Sätt er ner tillsammans och hitta de par leksaker ni ska använda för att återuppväcka slocknade flammor och hitta tillbaka till varandra.

Hur många produkter ni väljer att köpa, och använda, är dock inte det enda som påverkar resultatet. Kvaliteten spelar faktiskt en större roll än ni kanske tror. På Sinful.se har vi satt samman ett enormt utbud av högkvalitativa produkter, där varje detalj har gått igenom för att säkerställa såväl funktion som estetik. Ju bättre en sexleksak är, desto bättre blir den sexupplevelse ni som par får ut av den. För det är vad hela Sinfuls arbete handlar om: Att ni som par ska få bättre sex med de parleksaker ni väljer att utforska tillsammans.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se