Strap-on

Här hittar du ett stort utbud av strap-ons, harness och dildos som passar för strap-on sex. Vare sig ni har nybörjare eller ska uppgradera ert nuvarande sortiment, så kan ni finna något spännande hos Sinful. När det kommer till strap-on sex kan alla vara med, oavsett kön och sexuell läggning, så missa inte chansen att utmana varandra och upptäcka nya njutningar.

Mest sålda produkter

Bäst kundbetyg

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Egenskaper
Batteridriven (25)
Fjärrstyrd (13)
Harnesskompatibel (150)
Hollow (22)
Inflatable (2)
Jelly (2)
Justerbar (25)
Realistic (76)
Splashproof (2)
Squirting (3)
Suction Cup (75)
Uppladdningsbar (11)
Vattentät (23)
Vibrating (27)
Material
ABS-plast (3)
Cotton (1)
Gummi (4)
Läder (2)
Latex (1)
Neopren (3)
Nylon (10)
Polyester (5)
Polypropylen (2)
Polyuretan (1)
PU (3)
PU leather (1)
PVC (47)
Silikon (100)
TPE (22)
TPR (5)
Märke
Amaysin (3)
Banana Pants (2)
baseks (2)
CalExotics (6)
Dillio (4)
Doc Johnson (30)
Fantasy For Her (1)
Fetish Fantasy Elite (2)
Fetish Fantasy Extreme (4)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (14)
Fleshlight (2)
Fun Factory (4)
King Cock (14)
King Cock Elite (2)
King Cock Plus (3)
LoveBotz (1)
Malesation (1)
Master Series (2)
NS Novelties (1)
Obaie (3)
Ouch! (1)
Perfect Fit (1)
Pride Dildo (2)
RealRock (1)
Seven Creations (1)
Sinful (7)
Spareparts (5)
SpareParts (4)
Sportsheets (17)
Strap U (8)
Strap-on-Me (10)
Strap-On-Me (7)
Tantus (23)
Vixen Creations (20)
Willie City (8)
You2Toys (6)
Visa alla 212 produkter
Du har sett 48 av 212 produkter
Ladda fler

Strap on - spännande penetrationslekar för par

Penetrera med, eller penetreras av, en strap on

Vet du vad en strap on är? Om inte är det på tiden att du tar reda på det. Strap on sex öppnar upp en helt ny värld av spännande och fräcka lekmöjligheter, för dig och din partner. Kort förklarat är det en typ av sele eller strap-on harness, där du fäster en dildo. Den ena parten har på sig selen, och penetrerar den andra för en upphetsande och stimulerande sexupplevelse. Strap on sex simulerar i grund och botten sexakten, då man stimuleras genom penetration. Men det öppnar också upp för extra många möjligheter och spännande lekar, på kors och tvärs om vartannat och över könsgränserna.

Strap ons kan användas kvinna/kvinna, man/man och kvinna/man. De bärs oftast av kvinnor, eftersom kvinnan då får möjlighet att penetrera sin partner. Om en kvinna penetrera en man kallas det pegging. Det kan för några män verka skrämmande att bli penetrerad av en kvinnlig partner, men prova. Det känns extremt fräckt för båda parter, och kan tillföra en extra dimension av njutning i ert förhållande.

Strapon: vem kan använda den?

Alla! En strapon är en spännande vuxenleksak som öppnar upp för ett helt nytt universum av upphetsande stimulering. Det finns olika typer av strapons, och det kan vara en djungel att lista ut vilken som passar just era behov. Om du är osäker på vilken modell som passar dig och din partner bäst, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi har ett team av experter sittandes, som gärna hjälper dig hitta precis vad ni ska ha.

Som huvudregel kan du utgå från att det finns tre typer av strapons: fasta, ihåliga och harnessfria. En fast strap on dildo är idealisk för kvinnor som vill penetrera sin sexpartner, då de av naturen inte är utrustade med ett redskap för detta ändamål. En ihålig strap on används oftast av män, eftersom det finns plats att föra in den egna penisen i dildon. Därmed får mannen lite extra fyllighet och längd. Män med erektionsproblem kan också med fördel använda denna typ strapon. De harnessfria varianterna, kallad strapless strap ons, kan bara användas av kvinnor, då de ska hållas fast i vaginan. På så vis stimulerar den både givaren och mottagaren.

Ge sexlivet en fräck twist

Oavsett vilken modell er som par väljer att införskaffa, får ni från Sinful.se en sexleksak av högsta kvalitet. Vi väljer ut våra produkter med stor omsorg - såväl strap ons som sexiga strumpbyxor - enligt kriterierna att kvalitet, design och effektivt ska vara förstklassiga och samspela med varandra. Det är stor skillnad på kvaliteten mellan olika sexleksaker, och den skillnaden visar sig i din slutliga sexupplevelse. När du provar en produkt av hög kvalitet, får du den bästa möjliga upplevelsen, och därmed en bättre sexakt.

Nu vet du vad en strap on är, och visst har du fått lust att prova en? Ta din partner i handen, oavsett vem han eller hon är, sätt er ner tillsammans och hitta det strap on harness och den harness dildo som passar er allra bäst. Ni behöver inte känna er generade, alla våra beställningar skickas i diskreta paket, så det är bara ni som vet vilka spännande dörrar ni just gläntat på. Det finns en hel värld att upptäcka, så ni kan t.ex. börja med en liten strap on och se vart njutningen för er.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se