Strap-on

Här hittar du ett stort utbud av strap-ons, harness och dildos som passar för strap-on sex. Vare sig ni har nybörjare eller ska uppgradera ert nuvarande sortiment, så kan ni finna något spännande hos Sinful. När det kommer till strap-on sex kan alla vara med, oavsett kön och sexuell läggning, så missa inte chansen att utmana varandra och upptäcka nya njutningar.

Mest sålda produkter

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (2)
Autoblow (1)
Basix (3)
CalExotics (5)
Colours Pleasure (3)
Crystal Jellies (1)
Dillio (5)
Doc Johnson (2)
Fetish Fantasy (16)
Fleshlight (3)
Fun Factory (6)
King Cock (14)
Kink by Doc Johnson (2)
LoveBotz (1)
LovingJoy (2)
Malesation (1)
Master Series (1)
Mixed (3)
Obaie (1)
Ouch (2)
Perfect Fit (2)
Realrock (4)
Sinful (4)
Spareparts (5)
Spartacus (1)
Sportsheets (12)
Strap U (8)
Strap-on-Me (2)
Tantus (2)
The Realistic Cock (3)
ToyJoy (1)
Vac-U-Lock (8)
Vixen (16)
Willie City (6)
You2Toys (8)
Visa alla 172 produkter
Du har sett 48 av 172 produkter
Ladda fler

Strap-on - spännande penetrationslekar för par

Penetrera med, eller penetreras av, en strap-on

Vet du vad en strap-on är? Om inte är det på tiden att du tar reda på det. Strap-on sex öppnar upp en helt ny värld av spännande och fräcka lekmöjligheter, för dig och din partner. Kort förklarat är det en typ av sele eller harness, där du fäster en dildo. Den ena parten har på sig selen, och penetrerar den andra för en upphetsande och stimulerande sexupplevelse. Strapon sex simulerar i grund och botten sexakten, då man stimuleras genom penetration. Men det öppnar också upp för extra många möjligheter och spännande lekar, på kors och tvärs om vartannat och över könsgränserna.

Strap-ons kan användas kvinna/kvinna, man/man och kvinna/man. De bärs oftast av kvinnor, eftersom kvinnan då får möjlighet att penetrera sin partner. Om en kvinna penetrera en man kallas det pegging. Det kan för några män verka skrämmande att bli penetrerad av en kvinnlig partner, men prova. Det känns extremt fräckt för båda parter, och kan tillföra en extra dimension av njutning i ert förhållande.

Vem kan använda den?

Alla! Det är en spännande vuxenleksak som öppnar upp för ett helt nytt universum av upphetsande stimulering. Det finns olika typer av strapons, och det kan vara en djungel att lista ut vilken som passar just era behov. Om du är osäker på vilken modell som passar dig och din partner bäst, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi har ett team av experter sittandes, som gärna hjälper dig hitta precis vad ni ska ha.

Som huvudregel kan du utgå från att det finns tre typer av strap-on dildos: fasta, ihåliga och harnessfria. En fast strap-on dildo är idealisk för kvinnor som vill penetrera sin sexpartner, då de av naturen inte är utrustade med ett redskap för detta ändamål. En ihålig modell används oftast av män, eftersom det finns plats att föra in den egna penisen i dildon. Därmed får mannen lite extra fyllighet och längd. Män med erektionsproblem kan också med fördel använda denna typ. De harnessfria varianterna kan bara användas av kvinnor, då de ska hållas fast i vaginan. På så vis stimulerar den både givaren och mottagaren.

Ge sexlivet en fräck twist

Oavsett vilken modell er som par väljer att införskaffa, får ni från Sinful.se en sexleksak av högsta kvalitet. Vi väljer ut våra produkter med stor omsorg -såväl strap-ons som sexiga strumpbyxor- enligt kriterierna att kvalitet, design och effektivt ska vara förstklassiga och samspela med varandra. Det är stor skillnad på kvaliteten mellan olika sexleksaker, och den skillnaden visar sig i din slutliga sexupplevelse. När du provar en produkt av hög kvalitet, får du den bästa möjliga upplevelsen, och därmed en bättre sexakt.

Nu vet du vad en strap-on är, och visst har du fått lust att prova en? Ta din partner i handen, oavsett vem han eller hon är, sätt er ner tillsammans och hitta det harness och de tillbehör som passar er allra bäst. Ni behöver inte känna er generade, alla våra beställningar skickas i diskreta paket, så det är bara ni som vet vilka spännande dörrar ni just gläntat på. Det finns en hel värld att upptäcka, så ni kan t.ex. börja med en liten modell och se vart njutningen för er.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se