7 Speed Klitoris Vibrator Bullet

Klicka på en bild för att förstora den

 • 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet
 • 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet
 • 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet

7 Speed Klitoris Vibrator Bullet

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Letar du efter en diskret klitorisvibrator som är mycket stimulerande? Då är vår 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet idealisk för dig. Till trots för vibratorns blygsamma storlek är är 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet nämligen bland världens mest kraftfulla mini vibratorer och den kommer med säkerhet bli en mycket retande bekantskap. 

  Formgivning och det fasta materialet som har använts i 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet ger dig målinriktad stimulation av klitoris och du hittar lätt det vibrationsläget som passar dig genom att klicka på den svarta knappaen. Med hela 7 olika vibrationslägen hittar du lätt den vibration som passar just dig. 

  7 Speed Klitoris Vibrator Bullet  är 100 % vattentät så du kan tryggt ta med dig den i duschen. Vibratorn är idealisk för sololekar men kan också med fördel användas tillsammans med din partner.

  För att få den bästa och mest glidande upplevelse rekommenderar vi att du använder vibratorn tillsammans med ett silikonbaserat glidmedel.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt plast.
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: 8 cm x 1,6 cm
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP: 4 st. LR44 / AG13 (ingår).
  VIBRATIONSLÄGEN: 7.
  LJUDNIVÅ: Förhållandevis tystgående.
  INTERFACE: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.