Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator
 • Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator
 • Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator

Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

199,00 kr

  Produktbeskrivning

  Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator har utvecklats speciellt för dig som önskar effektiv och fast prostata stimulation som inte är alldeles för fyllig.

  Eftersom Classix Prostata Stimulator fungerar med hjälp ifrån kroppens naturliga muskelsammandragningar kan den avnjutas handfritt, och du kan självklart också själv använda den i masserande rörelser med händerna om du har lust. Prostatastimulatorn har en inbyggd fot som masserar de erogena zonerna vid mellangården i takt med dina rörelser och som i dessutom fungerar som ’stopper’ så stimulatorn stannar där den ska.

  Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator är tillverkad av medicinsk plast som ger dig den fasta prostatastimuleringen som är nödvändigt för att få djupa prostataorgasmer. Vi rekommenderar att du använder ett bra analt glidmedel tillsammans med Classix Prostate Stimulator så att den känns mer behaglig att föra upp och använda. Efter användning kan du rengöra den med varmt vatten och en sexleksaksrengöring. 

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk plast.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja
  LÄNGD: 11 cm, varav 9,5 cm kan föras in.
  DIAMETER: 2,7 cm på den bredaste punkten.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Prisvärd njutning Endast hunnit använda några gånger men klart en av de bättre produkter jag använt. Det låga priset gör den till ett klart köp. Lagom stor och passformen är bra, den sitter superbra på plats och åker inte ut. Foten som masserar mellangården gör ett fantastiskt jobb, det enda jag kunde önska är att den var lite bredare eller kanske rund. Trycket blir lite obekvämt efter ett tag. Gissar att man kommer undan detta med tex Nexus varianter vilket jag kommer sikta på nästa gång.
  5 4 1

  Du recenserar: Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: