Analplugg med Kristall

Klicka på en bild för att förstora den

 • Anal Plug Med Kristall
 • Anal Plug Med Kristall
 • Anal Plug Med Kristall

Analplugg med Kristall

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Denn lilla Anal Plug Med Kristall är idealisk för dig som gärna vill ha en fin buttplug som inte är för stor i storleken. 

  Pluggen har dekorerats med en stor glas kristall som ger den en fin och feminin look. Och eftersom pluggen är tillverkad av stål har den en bra och rerande tyngd.

  Anal Plug Med Kristall är perfekt för fräcka temperaturlekar och du kan därför med fördel uppvärma eller nerkyla den i vattenbad i 10 minuter före användning. Testa alltid pluggens temperatur på insidan av din underarm iföre du använder den intimt. 

  Vi rekommenderar att du alltid använder ett bra silikonbaserat glidmedel tillsammans med Anal Plug Med Kristall då kroppen inte producerar naturliga glidmedel där bak.

  Detaljer

  MATERIAL: Stål 
  VATTENTÄT: Ja.
  DIAMETER PLUG: 2,7 cm.
  DIAMETER STOPPARE: 2,8 cm.
  LÄNGD: 7,2 cm.
  VIKT: 138 g.
  INGÅR: Förvaringspåse av tyg.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Analplugg med Kristall

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.