Aneros EVI Kegel Exerciser
Aneros EVI Kegel Exerciser
SPARA 20%
529,00 kr
SPARA 20%
Aneros EVI Kegel Exerciser -PRISVINNARE  1
Aneros EVI Kegel Exerciser -PRISVINNARE  2
Aneros EVI Kegel Exerciser -PRISVINNARE  3

Aneros EVI Kegel Exerciser

669,00 kr 529,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Den nya och innovativa Aneros EVI Kegel Exerciser är ett exklusivt och effektivt redskap för dig som gärna vill styrka din bäckenbotten och få större känslighet i slidan. Evi har effekt med hjälp ifrån din kropps naturliga muskelsammandargningar i bäckenbotten och det är den första kegel exerciser som kan stimulera både G-punkt och klitoris i takt med dina rörelser. Just därför vann Aneros Evi titeln som "Sexual Wellness Product of the Year" vid XBIZ Awards 2013.

När du för upp Evi kommer dina bäckenbottenmuskler hålla fast kring den för att se till att den inte åker ut. Designen gör den invändiga delen lätt att knipa kring även om Evi väger hela 91 g och på så sätt är i den tyngre änden jämfört med de knipkulorna vi har här i shoppen. När vi växelvist spänner i bäckenbottenmusklerna och slappnar av kommer Evi gunga fram ochh tillbaka. Den gungande rörelse gör det lätt att känna att du gör övningarna korrekt och när Evi gungar stimulerar den växelvist G-punkten och klitoris skonsamt. Om du tränar ofta så att övningarna på så sätt känns naturliga för dig, och din bäckenbotten styrkas, finns det möjlighet att träna dig till en orgasm genom längre träningspass.

Med Evi fra Aneros kan du mäta hur starka dina bäckenbottenmuskler är. Om de är starka kommer du att kunna hålla ett fast grepp kring Evi och du kommer att kunna göra många övningar utan att känna muskelömhet. Om din bäckenbotten fortfarande är otränad eller enbart lite tränad kommer greppet kring Evi att vara lösare och du kommer lätt kunna hänga med i hur din träning går framåt och du uppnår ett bättre grepp.

Så här använder du EVI Kegel Exerciser:
Smörja in den rengjorda Evi i vattenbaserat glidmedel så att den glider bra och känns behaglig att föra upp. Lägg dig på ryggen med båda ben dragit uppåt mot magen. För in Evi tills tippen av foten vilar mot din klitoris. Du bör nu kunna känna att Evi pressar imot din G-punkt. Utforska och experimentera med olika ställningar och tekniker. Börja med att göra ett par enkla Kegel knipövningar där du först spänner upp i bäckenbottenmuskulaturen och sedan slappnar av så att du vänjer dig vid känslan av Evi. Hitta en bra rytm och anpassa Kegel övningarnas intensitet och hastighet efter vad som känns bäst för dig.

Vi rekommenderar att du börjar med att göra Kegel knipövningar med EVI Kegel Exerciser ett par gånger i veckan, ett par minuter åt gången. Sedan kan frekvensen och träningens varighet ökas gradvist när du är redo för det, om det känns naturligt för din kropp.

Aneros Evi Kegel Exerciser är tillverkad av medicinskt plast som har överdragits med 100 % medicinskt silikon. Det ger dig en solid och ett fast träningsredskap med en mjuk och len yta. Ingår: En snygg vit och röd förvaringsask med magnetstängning.

Detaljer

MATERIAL: Medicinskt plast och silikon.
FTALATFRI: Ja.
HÖJD: 11 cm varav 9 cm kan föras in.
LÄNGD, KLITORISSTIMULATOR: 8 cm
DIAMETER:1,3-3,8 cm. 
OMKRETS: 3,6-12 cm.
VATTENTÄT: Ja.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 13614.
Kundrecensioner
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension. Hjälp andra - dela din åsikt!
0.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se