Aneros Helix Prostata Masserare

Klicka på en bild för att förstora den

 • Aneros Helix Prostata Masserare
 • Aneros Helix Prostata Masserare
 • Aneros Helix Prostata Masserare
 • Aneros Helix Prostata Masserare
 • Aneros Helix Prostata Masserare

Aneros Helix Prostata Masserare

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Aneros Helix Prostata Masserare är perfekt utformad och vinklad för att kunna stimulera din prostata och området runt omkring. Den är speciellt lämpad för den erfarne mannen som har redan har utforskat de sexuella fördelarna med prostatastimulering.

  Masseraren är bredare längst fram och något smalarei botten. Dess form underlättar för dig att få en väldigt skön massage. Använd Helix på egen hand eller låt din partner vara med och leka. För att få en så skön upplevelse som möjligt rekommenderar vi att du använder masseraren tillsammans med ett analt glidmedel.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 10,4 cm.
  DIAMETER: 2,2 cm - 2,4 cm.
  VATTENTÄT: Ja.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Övning ger färdighet Jag har haft Aneros Helix i ett par år nu, och har haft en komplicerad relation med den. Detta är långt ifrån en leksak som går att sticka in och förvänta sig otrolig njutning. För att bemästra Aneros-produkter krävs övning, kunskap och en stor dos tålamod. Det finns ett forum och en wiki-sida dedikerad till Aneros-serien och det bästa sättet att uppnå en prostataorgasm som involverar hela kroppen och ska kännas långt mycket bättre än en vanlig orgasm ("Super-O" kallas det). Det har gått så långt att flera medlemmar förespråkar för olika tekniker, men grundpelaren är att ge sig själv gott om tid till att lära känna sig själv och lyssna på sin kropp. För Helix massiva potentiella njutning som den kan ge dig får den absolut högsta betyg, men den är långt ifrån lätt eller snabb-använd. Den är också gjord tåligt, icke-poröst och högkvalitativt material som ger en känsla av säkerhet och hållbarhet. Designen bakom den är också väldigt väl genomtänkt, dock skulle jag önska att handtaget inte hade kommit i vägen om man ligger på rygg.

  Kortfattat så är detta en produkt för de män som är seriösa och villiga är upptäcka och lära och har minst 1 timme per användningstillfälle till sitt förfogande.
  5 3 1

  Du recenserar: Aneros Helix Prostata Masserare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: