Aneros Helix Prostata Masserare
Aneros Helix Prostata Masserare
449,00 kr
Aneros Helix Prostata Masserare
Aneros Helix Prostata Masserare
Aneros Helix Prostata Masserare
Aneros Helix Prostata Masserare
Aneros Helix Prostata Masserare

Aneros Helix Prostata Masserare

3.3 (1)
449,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Aneros Helix Prostata Masserare är perfekt utformad och vinklad för att kunna stimulera din prostata och området runt omkring. Den är speciellt lämpad för den erfarne mannen som har redan har utforskat de sexuella fördelarna med prostatastimulering.

Masseraren är bredare längst fram och något smalarei botten. Dess form underlättar för dig att få en väldigt skön massage. Använd Helix på egen hand eller låt din partner vara med och leka. För att få en så skön upplevelse som möjligt rekommenderar vi att du använder masseraren tillsammans med ett analt glidmedel.

Detaljer

MATERIAL: Medicinsk plast.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 10,4 cm.
DIAMETER: 2,2 cm - 2,4 cm.
VATTENTÄT: Ja.

ARTIKELNUMMER: 10001.
Kundrecensioner
3.3
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Övning ger färdighet

Jag har haft Aneros Helix i ett par år nu, och har haft en komplicerad relation med den. Detta är långt ifrån en leksak som går att sticka in och förvänta sig otrolig njutning. För att bemästra Aneros-produkter krävs övning, kunskap och en stor dos tålamod. Det finns ett forum och en wiki-sida dedikerad till Aneros-serien och detbästa sättet att uppnå en prostataorgasm som involverar hela kroppen och ska kännas långt mycket bättre än en vanlig orgasm ("Super-O" kallas det). Det hargått så långt att flera medlemmar förespråkar för olika tekniker, men grundpelaren är att ge sig själv gott om tid till att lära känna sig själv och lyssna på sinkropp. För Helix massiva potentiella njutning som den kan ge dig får den absolut högsta betyg, men den är långt ifrån lätt eller snabb-använd. Den är också gjordtåligt, icke-poröst och högkvalitativt material som ger en känsla av säkerhet och hållbarhet. Designen bakom den är också väldigt väl genomtänkt, dock skulle jagönska att handtaget inte hade kommit i vägen om man ligger på rygg. Kortfattat så är detta en produkt för de män som är seriösa och villiga är upptäcka och läraoch har minst 1 timme per användningstillfälle till sitt förfogande. Läs mer

-
5 3 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se