Aneros HELIX SYN Prostata Masserare
Aneros HELIX SYN Prostata Masserare
669,00 kr
Testvinnare
Aneros HELIX SYN Prostata Masserare - PRISVINNARE  1
Aneros HELIX SYN Prostata Masserare - PRISVINNARE  2
Aneros HELIX SYN Prostata Masserare - PRISVINNARE  3

Aneros HELIX SYN Prostata Masserare

4.2 (2)
669,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Aneros HELIX SYN Prostata Masserare är perfekt utformad och vinklad för att stimulera din prostata och området runt omkring.

Den är speciellt lämpad för den erfarne mannen som har utforskat de sexuella fördelarna med prostatastimulering tidigare.
Masseraren är bredare längst fram och något mindre i botten. Den här formen underlättar för dig att få en väldigt skön massage.

Använd Helix på egen hand eller låt din partner vara med och leka.
För att få en så skön upplevelse som möjligt, rekommenderar vi att du använder masseraren i kombination med ett analt glidmedel.

HELIX SYN vann ett pris för bästa manliga njutningsprodukt vid XBIZ Awards 2013.

Detaljer

MATERIAL: Medicinsk plast.
FRI FRÅN FTALATER: Ja.
FRI FRÅN LATEX: Ja.
LÄNGD: 10,4 m.
DIAMETER: 2,2 cm - 2,4 cm.
VATTENTÄT: Ja.

ARTIKELNUMMER: 13401.
Kundrecensioner
4.1
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Skönaste orgasmer jag haft

Har nu haft min under någon månads tid. Är otroligt nöjd lätt och skön att använda om man har tid 1-3 timmar och rikligt med glidmedel. rekommenderar den starkt till alla som är beredd att ta sig tid. Läs mer

-
5 4 1
Eggande prostatamassager

Helix kan nog bäst beskrivas som eggande. Den är lätt att föra in (men liksom alla anala leksaker krävs glidmedel) och trycker subtilt på prostatan direkt. Jag har testat att promenera med den, "handtaget" är litet och syns inte genom vanliga jeans. När man går masseras prostatan av kroppens rörelser och springer man såtillför stötarna ännu mera. Efter ett par kilometer var jag tvungen att stanna upp och lugna ner mig för att inte komma. Den förhöjer upplevelsen vid onani eller samlagoch sitter på plats utan problem. Aneros designide är dock att naturliga sammandragningar ska gnida leksaken mot prostatan, och på så sätt driva fram mersammandragningar. Det funkar, men kräver både övning och framför allt tålamod och avslappning. När jag har fått det att funka har jag kunnat känna vågor av njutningskölja genom mig, en väldigt härlig sexuell upplevelse, och annorlunda från vanligt (hetero) sex. Leksaken känns lyxig med sin lena finish och mycket lätt att rengöra.Väldigt väl värt pengarna. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se