Aneros HELIX SYN Prostata Masserare - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Aneros HELIX SYN Prostata Masserare - PRISVINNARE 1
 • Aneros HELIX SYN Prostata Masserare - PRISVINNARE 2
 • Aneros HELIX SYN Prostata Masserare - PRISVINNARE 3

Aneros HELIX SYN Prostata Masserare - PRISVINNARE

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Aneros HELIX SYN Prostata Masserare är perfekt utformad och vinklad för att stimulera din prostata och området runt omkring.

  Den är speciellt lämpad för den erfarne mannen som har utforskat de sexuella fördelarna med prostatastimulering tidigare.
  Masseraren är bredare längst fram och något mindre i botten. Den här formen underlättar för dig att få en väldigt skön massage.

  Använd Helix på egen hand eller låt din partner vara med och leka.
  För att få en så skön upplevelse som möjligt, rekommenderar vi att du använder masseraren i kombination med ett analt glidmedel.

  HELIX SYN vann ett pris för bästa manliga njutningsprodukt vid XBIZ Awards 2013.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk plast.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  LÄNGD: 10,4 m.
  DIAMETER: 2,2 cm - 2,4 cm.
  VATTENTÄT: Ja.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Skönaste orgasmer jag haft Har nu haft min under någon månads tid. Är otroligt nöjd lätt och skön att använda om man har tid 1-3 timmar och rikligt med glidmedel. rekommenderar den starkt till alla som är beredd att ta sig tid.
  5 4 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Eggande prostatamassager Helix kan nog bäst beskrivas som eggande. Den är lätt att föra in (men liksom alla anala leksaker krävs glidmedel) och trycker subtilt på prostatan direkt. Jag har testat att promenera med den, "handtaget" är litet och syns inte genom vanliga jeans. När man går masseras prostatan av kroppens rörelser och springer man så tillför stötarna ännu mera. Efter ett par kilometer var jag tvungen att stanna upp och lugna ner mig för att inte komma.

  Den förhöjer upplevelsen vid onani eller samlag och sitter på plats utan problem. Aneros designide är dock att naturliga sammandragningar ska gnida leksaken mot prostatan, och på så sätt driva fram mer sammandragningar. Det funkar, men kräver både övning och framför allt tålamod och avslappning. När jag har fått det att funka har jag kunnat känna vågor av njutning skölja genom mig, en väldigt härlig sexuell upplevelse, och annorlunda från vanligt (hetero) sex.

  Leksaken känns lyxig med sin lena finish och mycket lätt att rengöra.

  Väldigt väl värt pengarna.
  5 4 1

  Du recenserar: Aneros HELIX SYN Prostata Masserare - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.