Aneros PROGASM Jr. Prostatasimulator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Aneros PROGASM Jr. Prostatasimulator 1
 • Aneros PROGASM Jr. Prostatasimulator 2
 • Aneros PROGASM Jr. Prostatasimulator 3
 • Aneros PROGASM Jr. Prostatasimulator 4

Aneros PROGASM Jr. Prostatasimulator

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

529,00 kr

  Produktbeskrivning

  Aneros PROGASM Jr är speciellt till dig som önskar en effektiv och fast prostatastimulans, men som inte är för fyllig. PROGASM Jr har samma form som den populära PROGASM Prostata Stimulator som också kan fås här på shoppen, dock är PROGASM Jr smalare vilket gör den mer ägnad till lätt övade personer inom prostatastimulans.

  Då Aneros PROGASM Jr fungerar med hjälp av kroppens naturliga muskelsammansdragningar så kan den användas handsfree eller med händerna om du har lust. Prostatastimulatorn har en inbyggd fot som masserar dom erogena zonerna vid mellanköttet i takt med dina rörelser och som i övrigt fungerar som en “stopper” så den blir på plats.

  Aneros PROGASM Jr är tillverka av medicinsk plast som ger dig den fasta prostatastimulationen som är nödvändig för att uppnå prostataorgasmer. Vi rekommenderar att du använder ett bra anal-glidmedel tillsammans med din Aneros PROGASM Jr så blir den behagligare att föra in och använda. Efter användning kan du rengöra den med varmt vatten och rengöringsmedel till sexleksaker.

  Det medföljer en snygg och diskret ask till uppbevaring.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk plast.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja
  LÄNGD: 11 cm, varav  9,5 cm kan föras in.
  DIAMETER: 2,7 cm på den bredaste punkten.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Aneros PROGASM Jr. Prostatasimulator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.