Asa Akira Fleshlight Girls Lotus
Asa Akira Fleshlight Girls Lotus
649,00 kr
Asa Akira Fleshlight Girls Lotus
Asa Akira Fleshlight Girls Lotus
Asa Akira Fleshlight Girls Lotus
Asa Akira Fleshlight Girls Lotus
Asa Akira Fleshlight Girls Lotus

Asa Akira Fleshlight Girls Lotus

3.6 (1)
649,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Fleshlight är en av de mest populära onanirpodukterna över hela världen. Asa Akira Fleshlight är en del av Fleshlight Girls serien som har tillverkats efter världens hetaste porrmodeller.

Denna Fleshlight ger dig chansen att komma helt nära Asa Akira. Lotus-öppningen är en trogen kopia av hennes vagina som har tillverkats från en avgjutning av henne. Närmare den äkta känslan Asa Akira kommer du nog aldrig. Som med alla andra Fleshlight kan du skapa vakuum kring penis genom att skruva på bottnen Fleshlight. Ju mer du skruvar fast den, ju mer vakuum kommer det att skapas.

Asa Akira Fleshlight passar till stort sett alla penisstorlekar och är otroligt lätt att rengöra efter användning. Innan användning är det viktigt att påföra glidmedel (vattenbaserat) för att uppnå en mer realistisk känsla. Den inre retande strukturen gör upplevelsen väldigt verklighetstrogen.

När du efter användning har tvättat din Fleshlight i varmt vatten rekommenderar vi att du sprayar lite antibakteriell Fleshlight Wash på. När sleeven är torr kan du med fördel använda ett Fleshlight pulver för att bevara sleevens mjuka och lena yta.

Detaljer

MATERIAL: Real Feel Superskin.
ASA AKIRA STRUKTUR: Lotus.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 25,4 cm.
DIAMETER: 0,7 cm til 1,9 cm.
VATTENTÄT: Ja.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 12365.
Kundrecensioner
3.6
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Bra för dig som söker lång sexxkat

Lotustexturen som finns i denna fleshlight har helt plana ytor, men varierar i diameter. Detta leder till att produkten inte är så väldigt stimulerande, utan tar ett tag på sig för att ge användaren en orgasm. Söker du en produkt där du vill kunna hålla på länge och ha det riktigt skönt, är detta något för dig. Vill du istället haen produkt där du kan träna din uthållighet och tydligt känner av förändringen i innerkanalen, är detta inte produkten för dig. I så fall skulle jag iställetrekommendera STU-modellen eller Super ribbed. Att tvätta produkten är mycket lätt. Du sköljer i princip bara igenom innerkanalen och lägger den med locket avskruvat föratt lufttorka. Om du har bråttom kan du vända ut och in på insertern och torka rent försiktigt med en handduk. Materialet är mycket tåligt och blir inte missformat avatt vrängas en kort stund. Att värma den är något jag rekommenderar. Känslan blir mer lik den riktiga varan, och det tar inte särskilt lång tid. Lägg bara inserten ivarmt vatteni ca 20 minuter, och sedan är du färdig att köra på. Så länge du inte öppnar fleshlightens lock är den mycket diskret. Nästan så man kan ha den somprydnad. Därför är det inget du nödvändigtvis måste gömma undan från andra. Självklart finns det nackdelar med produkten. Materialet tenderar att bli klibbigt efternågra användningar. Detta är lätt fixat med lite Fleshlight Pulver som man strör på ett tunt lager. Dessutom är den mycket känslig för kemikalier som tvål ochtvättmedel. Jag gjorde själv misstaget att värma fleshlighten i ett handfat med rester av diverse sköljningsmedel mm. Detta resulterade i att materialet började lösasupp. Detta avtog direkt när jag tvättade rent handfatet ordentligt. Ha med andra ord i åtankte att inte utsätta materialet för kemikalier. En till sak jag rekommenderarär att lägga lite papper i nedersta locket. Annars tenderar det våta locket att låta en del när luften dras in där, när man kör in och ut. Sammanfattningsvis kan jagsäga att det är en mycket trevlig produkt som kommer att skänka dig mycket njutning. Köp denna eller annan fleshlightmodel beroende på dina preferenser!!! För ca 500 krär de ett fynd! Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se